lördag 5 maj 2012

Rött + Blått = Brunt?

Ingen Löfven-bojkott - står bredvid SD
*

Den förre S-ledaren Håkan Juholt hotade att bojkotta SVT:s partiledardebatter. Men när Stefan Löfven för partiets talan på söndag kommer han att stå på samma sida som Sverigedemokraterna i studion.

*

”Vi tycker inte att det finns skäl att ändra på uppställningen”, säger Pia Bernhardson, projektledare på SVT:s Agenda, till di.se.

På söndag möts de nuvarande partiledarna för första gången i en direktsänd debatt i SVT:s Agenda.

Och SVT har valt att hålla fast vid sin tidigare linje, vilket innebär att de rödgröna partiledarna Stefan Löfven (S), Jonas Sjöstedt (V) och Gustav Fridolin (MP) får stå på samma sida som Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i studion.

”De står som de skulle ha stått förra gången. Det är en halvcirkel där regeringsföreträdarna står på ena sidan och oppositionspartierna på den andra”, säger Pia Bernhardson.

Förra hösten valde den dåvarande S-ledaren Håkan Juholt att inte delta i SVT:s debatt, med hänvisning till att han tvingades stå på samma sida som Jimmie Åkesson i studion.



Samtidigt hotade Juholt med att bojkotta framtida debatter om SVT inte ändrade uppställning. Men har inte varit aktuellt.

”Vi hittar ingen bättre eller mer logisk uppställning än den här, vi tycker att den är rimlig och sakligt motiverad”, säger Pia Bernhardson.

Har ni fått några klagomål den här gången?”Nej, jag har inte nåtts av några sådana i alla fall”, säger hon .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes:

- Kanske är placeringen i studion ingen större grej, men Håkan Juholt hade ändå vissa principer som han stod för.

- (S)&(M) är idag fullständigt eniga om det mesta och enigheten omfattar att genomföra en permanent totalövervakning av folket  i Sverige. (FRA+DLD, etc...)

(S)&(M) bryter medvetet både mot FN:s mänskliga rättigheter och den svenska grundlagen. De har tillsammans infört den nuvarande Stasi-liknande ordningen i landet.

(S)&(M) är också rörande eniga om att Sverige skall fortsätta aktivt bidra till globala massmord genom Sveriges kriminella vapenförsäljning till världens brutalaste diktaturer.

Varför skulle då inte (S)&(M) även bjuda in det nya mittenpartiet, (SD), till sin S&M-klubb?

(S) av idag ingår i samma lag som krigsindustrin, storföretagen och kapitalet. (S) står bakom polisstaten och massövervakning. (S) lyder redan under moderaterna så varför då inte likt Timbros önskemål även samarbeta med nya mittenpartiet SD?

- Rött och blått blir alltid brunt tillslut... :(


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


UnderMattan-bloggens egen hemliga intervju med Löfven:


"Vad kan Sverige tjäna på att bidra till regelrätta folkmord och år efter år förtrycka människor i länder många svenskar knappt kan stava till?

Löfven: -Under förutsättning att det sker med de regler som riksdagen har beslutat och de regler som myndigheten satt upp, så är det för att vi av säkerhetspolitiska skäl tillsammans med USA vill skapa ännu fler terrorister.

Varför i all världen vill ni göra det?

Löfven: -Eftersom krigsindustrin, som jag företräder, först och främst anser att när man mördar människor i exotiska länder, så finns det alltid någon där som vill hämnas morden på deras familjer...


Ibland blir folk helt enkelt besvikna på att vi rånat deras länder på naturtillgångar och lämnat död och förintelse efter oss...

Varför i all världen skulle det vara en bra sak?

Löfven: -Då kan vi införa mängder med nya diktaturlagar i västländerna och tjäna 1000-tals miljarder på nya övervakningsprylar som skattebetalarna givetvis får betala. Sen får vi som politiker ett bättre grepp om befolkningen om alla går omkring och är rädda för monstren vi skapat...


Men går folk verkligen på sånt?

Löfven: -Sen utnyttjar vi terrorattentaten maximalt för att ytterligare stärka våra positioner. Se bara på Stockholms-dådet...


Den karamellen har både politiker, säkerhetstjänst och polisen sugit på i ett helt år. Nu kan vi snart införa vilka lagar som helst för människors "egen trygghets skull," som vi brukar kalla det...

Ni har tydligen hittat en väldigt listig affärsidé?

Löfven: -Krigsindustrins ägare är sammanlänkade med både läkemedelsindustrin, global media, diverse hjälporganisationer för att inte tala om riskkapitalister och ägarkoncentrationer inom bankväsendet.... - Det gör inte saken sämre.


- Om vi som politiker hade ambitioner att göra världen bättre hade vi givetvis gjort det för länge sen.

Vad tror du då om framtidsutsikterna för branschen?

Löfven: -Krigsindustrin är vår tids mest framgångsrika affärsidé eftersom den finansieras med skattepengar.
Vi beväpnar naturligtvis oftast bägge sidor i konflikter, så vinsten blir enorm.

Idag krigar vi även via USA:s olika Manpowerföretag inom krigsbranschen. Om inte dessa funnits hade Irakkriget inte gått att genomföra.

Vi på UnderMattan-bloggen tackar Löfven för intervjun...

-Nå talade han äntligen sanning för en gångs skull? ...?
*




undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.