söndag 19 februari 2012

Vi har kollektivt ansvar att vaccinera oss


- De har inte gett upp... 




- Läkemedelsföretagen slår på trummorna igen och kallar åter befolkningen till en ny spännande massvaccination.

- Senaste domedagsprofeten bland läkemedelskrängarna är Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet. Han anser att vi alla har ett kollektivt ansvar att vaccinera oss.

...Mer om honom lite senare.


Damen på bilden längst ned är Margaret Chan, WHO:s chef. Margaret ville vaccinera hela världen 2009 och samtidigt rädda oss alla från en fasansfull hotande pandemi. Det var väl en vacker och beundransvärd tanke.  

- Margaret hon vaccinerade och vaccinerade och vaccinerade...

Tillslut var nästan hela världen vaccinerad men Margaret hade glömt en person...
 

- Gissa vem?

...Sig själv naturligtvis. Alla i hela vida världen skulle ta sprutan utom just Margaret. Antagligen visste damen exakt hur skadligt vaccinet var och stretade emot in i det sista.

Tillslut fick läkemedelsbolagens aktieägare släpa damen till läkaromtagningen för att hon motvilligt skulle ta sitt "kollektiva ansvar". Påstås det åtminstone. 

- Vi här på bloggen misstänker att Margaret ändå inte tog sin spruta utan istället smet ut bakvägen på läkarmottagningen...



Tillbaka till vår käre professor Björn Olsen. I SVD ger professorn den 14 februari 2012 följande domedagsprofetia:
"Vad hade hänt om svininfluensan hade återkommit i en andra våg? Miljontals döda på kort tid, havererad sjukvård och ekonomi samt en infrastruktur som kraschar, är något vi inte kan föreställa oss."

"När vi summerar en framtida svår pandemi och om vi inte vidtagit alla tänkbara motåtgärder som massvaccination, kommer domen att bli mycket hård."

För att undvika sådana katastrofer var vi tvungna att massvaccinera mot svininfluensan. Det är lättare att uttala sig om framtiden med en backspegel än med en kristallkula. Hellre vaccin utan pandemi än pandemi utan vaccin.

BJÖRN OLSEN professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet

Hela artikeln - HÄR...


undermattan.blogg
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.