söndag 15 januari 2012

F.D. POLISMAN: – Sveriges regering skapar medvetet konflikter



Michael Lundh f.d. polis:

*
- Sveriges regering skapar medvetet
konflikter i samhället!

Upplagd – 16 nov 2011
Michael Lundh, född 1958 i Linköping, är en svensk före detta polis samt numera författare, föreläsare, debattör och krönikör. Michael Lundh är en känd debattör i frågor som rör integration, polismakt, diskriminering med mera.


Han har belönats med ett stipendium av Artister mot nazister på 50 000 kronor. Han är också engagerad i socialdemokraterna och (tidigare) Expo på olika sätt.

Om sin poliskarriär i den notoriska “BASEBOLLIGAN” vid Stockholmspolisen har Michael Lundh sagt följande:

- Jag borde ha blivit anmäld flera hundra gånger. Jag gjorde mig skyldig till misshandel, olaga frihetsberövande och osant intygande gång på gång. Det var så jag och många andra inom Norrmalmspolisen jobbade.

- Om vi hade blivit dömda för alla övergrepp – då hade vi fått sitta i fängelse i många år!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Editors notes
UnderMattans redaktör löser världens problem!



Michael Lundhs uttalande i videon om att Reinfeldt och hans politiker-vänner  “MEDVETET SKAPAR KONFLIKTER I SAMHÄLLET” är nog en av de mer intressanta anklagelser en offentlig person med insyn i svenska makteliten gjort de senaste åren i Sverige.
 

(Synd bara att inte fler lyssnade på plats…)


Det är tydligt att det fortfarande finns hopp för en gammal “kungens man” som Michael Lundh…

Aldrig någonsin har folk blivit så manipulerade av information som idag.
 

I videon med Lundh nämns hur Reinfeldt efter oroligheterna i förorterna omgående fixade 3-4 miljarder extra  + 3000 nya militariserade poliser. Resultatet – en polismakt som blev ännu  mer brutal, mer rasistisk och mer inkompetent av extratillskottet.

En identisk PR & informationshändelse skedde dagarna efter att SÄPO hållit sin ett år försenade presskonferens, om historiens mest misslyckade svenska självmordsbombare.
Efter presskonferensen tillkännagavs det i media nästan omgående att både SÄPO och Rikskrim nu i fortsättningen får anlita FRA för spaningsuppgifter. Detta helt tvärt emot alla tidigare löften från politikerna.


Tilläggas kan, att själva bombdådet inträffade oerhört kusligt lägligt för nuvarande regim. Så lägligt att frågan om ytterligare inblandning i dådet, än vad som framgått i media absolut inte kan uteslutas.

Det märkliga med Sverige idag är att de flesta vanliga människor fullständigt älskar sina panndöda destruktiva politiker fast de alls vill folkets bästa.
En övervakningskultur utan like håller på att införas och en stor del av befolkningen ser ändå detta som en bra sak. Många TokPellar säger t o m den klassiska gamla frasen:
 

-Det gör inte mig något eftersom jag inte har något att dölja…

Den meningen fungerade inte i Tyskland, vare sig hos nazisterna på 30-talet eller i DDR efter kriget…

Ju mer lurade folk blir av våra gangsterliknande politiker desto mer godtrogna tycks folk också bli. Världsutvecklingen med USA i spetsen och Sverige som lydstat påminner mer och mer om det Tyska Imperiets uppgång på 30-talet.

Bloggen Censurmedveten.wordpress.com har nyligen lagt upp en video som på ett tydligt sätt förklarar vad som håller på att hända med det västliga samhället i allmänhet och Sverige i synnerhet. Videon kan även inspirera till att aktivt motverka nuvarande avdemokratisering.



*
Dagens Information 1
Säpo anser att de absolut måste kunna avlyssna all kommunikation på nätet för att kunna förhindra bombdåd liknande det självmordsbombaren Taimour Abdulwahab utförde.


Vad SÄPO ofta glömmer att tala om för alla i Sverige är att:


– Självmordsbombaren mejlade SÄPO långt i förväg och talade om vad han tänkte göra. Problemet var inte att SÄPO saknade tillgång till alla andras mejl, problemet var att de inte läste sina egna mejl…


Detaljer, detaljer som vanligt folk inte bör hänga upp sig på eftersom de i så fall inte är sanna patrioter.
Dagens Information 2
Säpo anser att de absolut måste kunna avlyssna all kommunikation på nätet för att kunna kartlägga misstänkta terrorister som självmordsbombaren Taimour Abdulwahab.
Vad SÄPO ofta glömmer att tala om för alla i Sverige är att:

- Taimour Abdulwahab hade ett aktivt  och öppet liv på Facebook.
Hans  Facebook-logg var fylld med videosekvenser med bland annat tjetjenska och irakiska jihadister som utför attentat och dör själva.


- Han länkade även till en av Al Qaidas chefsideologer, Sheikh Abu Muhammad al Maqdisi. Han var också medlem i Facebookgruppen Islamic Caliphate State vilken faktiskt är ett finländskt konto men skrivet på arabiska…

Ovanstående information hade FRA redan tillgång till med tidigare lagstiftning. Mycket av informationen var också tillgänglig för envar som orkade gå in på Taimour Abdulwahabs konto och titta.
Detaljer, detaljer som vanligt folk inte bör hänga upp sig på eftersom de i så fall inte är sanna patrioter.
*

undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
—————————————————————————————————–

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.