söndag 12 maj 2013

VÄRLDENS FULASTE HUNDAR 2 - människans absolut fulaste vänner genom tiderna...

 UM-bloggen gör en överblick på de fulaste hundarna genom tiderna. På bilden: En stolt vinnare av tävlingen - "Världens fulast hund 2010"

 Hunden här är en "runner up" till den åtråvärda titeln "Väldens fulaste hund 2013".

 Här ser vi vinnaren av titeln: "Världens fulaste hund 2009"

 Världens fulaste hund 2008.

 Världens fulaste hund 2007.

Här är en vinnaren av specialpriset "Världens fulaste hund 2009" - avseende päls och frisyr. Detta var en av favoriterna att ta hem det övergripande priset som den fulaste hunden 2010, men hunden dog tyvärr strax före den tävlingen. Om orsaken var att den såg sig i en spegel, fanns inga uppgifter vid pressläggningen...

 Den här 2 år gamla hunden var så ful att dess tidigare ägare övergav den. Men det dök genast upp 100-tals vänliga människor som ville adoptera den. En 35-årig kvinna fick ta hand om honom och givetvis blev det deltagande i tävlingen "Världens Fulaste Hund".

 Det här är Munchkin. Även om hunden inte har någon "fulaste hund -titel" än så länge, så finns det bedömare som anser att detta kan va den fulaste hunden genom tiderna som vandrat på vår planet...

 Den här hunden vann enkelt den engelska tävlingen: "Englands Fulaste Hund".

Hunden Rascal på bilden är den stolta avkomman till tidigare års vinnare i "Världens Fulaset Hund - tävlingen", i USA. - En klar framtida favorit till den åtråvärda; "Världens Fulaste Hund -titeln.
*
Källa: Amazing Data http://amazingdata.com/
VÄRLDENS FULASTE HUNDAR 2 - människans absolut fulaste vänner genom tiderna...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidareläsning:
 

VÄRLDENS FULASTE HUNDAR - Tävling i USA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.