fredag 24 maj 2013

Ankdammen Brinner! - Breivik, SD och övriga Zionister applåderar och dreglar...

I vår ankdammsmedia får man lätt intrycket av att det pågår någon form av krig i Sverige just nu. Många människor tror tack vare detta att VI borde föra något sorts krig mot DOM.
***
När tonårsflickorna i aktivistgruppen "Femen" nyligen eldade upp en Barbiedocka under kontrollerade former så kallade Sveriges Radio detta för "Ett Brandattentat".

Nivån på svensk nyhetsrapportering kan i bästa fall beskrivas som osannolikt låg, och det statliga propagandaorganet SR är inget undantag...
***

*
Men vad är det egentligen som hänt i Stockholm?
- Bränder, skadegörelse och stenkastning. OK, det kan väl va rätt otrevligt att titta på, MEN...
*

- OM Sverige i bara 2 sekunder fått uppleva samma väst-konstruerade humanitära katastrofer som människor i t.ex. Irak och Syrien dagligen utsätts för...
***
...så hade ankdammsmedia inte ens klarat av att rapportera om händelserna.
Orden hade varit slut för länge sedan. 
*
- Detta sagt eftersom en grillad Barbiedocka här i landet tydligen skall uppfattas som ett "brandattentat".  

Ingen verkar heller hittills ha tagit nämnvärd skada vid det "sociala upproret" i Stockholm som började i Husby. 
- Det var definitivt ett helt annorlunda facit, när SD-vännen Breivik hade sitt och Counterjihad-fascisternas sociala uppror, i Norge...
***
Då hade Counterjihad-rörelsen höga förhoppningar bland hat-bloggarna och på Twitter, att attentatsmannen skulle vara en muslim, eller åtminstone en person som kom väldigt långt bortifrån.  

När det avslöjades att det var Breivik, ännu en fascist i de egna leden, så svalde bl.a. SD:s Ekeroth omgående Hitler-mustaschen och satsade istället stor energi på, att liksom Judas, förneka sina tidigare vänner.

- Närmare bestämt sin allierade zionistvän, herr Breivik och EDL:s armé av nazisthuliganer...
 *  *
*
- Har då polisen förvärrat läget?

- Naturligtvis inte, eftersom polisen i Sverige inte kan göra några fel, precis som polisen i gamla Sovjet inte heller kunde göra fel, likheterna är slående.  
*
Att man råkar skjuta en 69-årig pensionär och sen ljuger om händelsen, skriker nigger, apor, svartskallar och annat kul åt de boende i området, efter att man först vevat och misshandlat hejvilt med polisbatongerna, får betecknas som ett felfritt agerande från polismyndigheten.
*
Allt enligt dagens höga standard på svenskt gediget polisarbete, viket även sätter standarden på  polisernas arbetsgivare... - Regeringen... - Ovanstående händelser finns f.ö. också rapporterade i internationell press, med 100-tals miljoner läsare.
*
- Nu är det ju så att Breivik och hans Counterjihad-vänner hoppas sprida sitt hat, så att det till slut orsakar ett inbördeskrig här i väst...
*
Därför är dessa grupper alltid enormt aktiva med sin numera skattefinansierade hatpropaganda, när muslimska invandrare eller människor av annat ursprung är inblandade i oroligheter. 

Breivik själv räknar kallt med ett inbördeskrig de närmaste åren, för annars hade han sannolikt inte sett det meningsfullt att överleva sitt noggrant planerade terrorattentat.

 I counterjihad-fascisternas våta fantasier ser de sig själva som räddarna av den västerländska kulturen och de tänker rädda alla snälla genetiskt korrekta pur-vita människor från den hemska mångkulturen.
Bonus blir att de samtidigt tar makten och kan upprätta den perfekta fasciststaten.
***
*
*

*
“We will get civil wars in several Western countries because of the immigration”. (page 342) (www.globalpolitician.com/22568-west)
*
Anders Behring Breivik hämtade sina idéer från Counterjihad, en rörelse som hävdar att Europa befinner i krig mot islam och där profiler talar om avrättningar av politiker och om muslimer som “måste tas bort”.    
*
En analys av Breiviks manifest avslöjade ett omfattande nätverk av antiislamist- och Counterjihadist-rörelser på webben, vilka Breivik hade som sin förebild.  

- En av förebilderna och hela Counterjihad-rörelsens centralgestalt, är den svensk-judiske 2:a generationsinvandraren och SD-riksdagsmannen: - Kent Ekeroth.  
*
 *

Bröderna Kent och Ted Ekeroth, har tidigare också startat den hatpropagerande s.k. Antiislamiserings fonden som samlar in pengar för att möjliggöra föredrag och andra hatkampanjer mot muslimer.  
*Staten Israel och Sionismen är motivationen bakom Bröderna Ekeroths verksamhet och denna fortgår bl.a. genom föreningar som FIDIM - För Israel och Demokrati i Mellanöstern. 
* *
*
EDL, English Defence League är en engelsk nazistliknande rasistorganisation som haft direkta kontakter med både massmördaren och terroristen Breivik och SD:s Kent Ekeroth under 2010.  
*
Det är bra att ha den här bakgrunden när man tar del av all den hatfyllda Zionist-propaganda som alltid översvämmar webben vid oroligheter liknande de vi upplever just nu.  


Fascisternas mål är att få till ett inbördeskrig där muslimer är motpart och Israel är västerlandets räddare. 

Slutligen bör man också ha klart för sig att den verkliga makten i Sverige inte har något som helst emot denna typ av konflikter, utan i själva verket mer eller mindre medvetet själva skapar de här sociala reaktionerna. (Jo, du läste rätt...)

Den USA-importerade politik som förs idag i både Sverige och i de flesta andra EU-länder leder ofelbart fram till oroligheter mellan "Have och Have not's". 

MEN FATTA, - Ju mer olika grupperingar ställs emot varann i konflikter i samhället, desto större blir de styrandes makt över samtliga grupper och undersåtar.  

- För din egen trygghet så klart... 
 *


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidareläsning:

Ankdammen Brinner! - Breivik, SD och övriga Zionister applåderar och dreglar...

3 kommentarer:

 1. flera nättidningar som ondgör sig över invandrarna dreglar ymnigt. Fåren manifesterar hat, makten småler. Det sker i hela fredszonen EU. Ordning ur kaos.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Opportunity knocks... Det märks åtminstone att bloggens artiklar om "vem som äger världens media" träffat rätt.
   http://undermattans.blogspot.de/2013/05/vem-ager-media-och-varfor-ar-nyheterna.html

   Radera
 2. http://hotlamotte.com/2013/05/24/aftonbladet-och-expressen-betalar-oss-for-att-branna-bilar-i-husby/

  http://corruptiosweden.blogspot.de/2013/05/invandrare-kommer-att-skjuta-ansvariga.html

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.