söndag 26 maj 2013

När slutar de svenska opiumstyrkorna i Afghanistan vakta elitens & CIA:s heroin?

Narkotika har numera lika stor andel av världshandeln som olja och gas.

Efter att NATO med Sveriges hjälp började "frihetskriga" i Afghanistan 2001 så har mer än en miljon människor dött till följd av Afghanistans heroin. Heroinet har de senaste åren flödat ut från landet i en aldrig tidigare skådad omfattning.


Diagrammet ovanför visar hur narkotikaproduktionen utvecklats under USA:s och NATO:s regi efter att Talibanerna totalförbjöd odling av opiumvallmo år 2000...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det blir allt större majoritet för att avbryta den svenska militära insatsen i Afghanistan, visar en rapport från SOM-institutet i Göteborg.

45 procent av svenskarna tycker det är riktigt att lämna Afghanistan och 25 tycker att det är fel. Så här tycker Uffe Tengan från Stockholm:

– Ja, det tycker jag är bra (att avbryta insatsen). De har inget där att göra, vi ha ju inte  ens en egen armé, säger Uffe.
*
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5545182

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


*

Läs också: 

Heroinproduktionen i Afghanistan
40-dubblades efter NATO:s invasion

Afghanistans heroin - lika lönsamt som olja

När slutar de svenska opiumstyrkorna i Afghanistan vakta elitens & CIA:s heroin?

1 kommentar:

  1. Sveriges regering med Wallenberg är i narkotikabranschen sedan 1980. Kungens familj, Sachse Coburg Gotha, har varit i opiumbranschen sedan 1835 (Opium war China).

    Narkotikalagarna kom till för att vapenindustrin skall kunna sälja mer vapen. Turkiet, Pakistan, Burma, USA är några länder som köper vapen med pengar som tillkommit från narkotikahandel.

    Sveriges regering vet detta och det är anledningen till varför Sveriges regering skyddar opiumfälten i Afghanistan och tillämpar hårda narkotikalagar.

    http://corruptiosweden.blogspot.ch/2013/07/sveriges-regering-kampar-for-att-halla.html

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.