söndag 25 mars 2012

Den antisemitiske Ilmar Reepalu lär sig att ljuga!


"- Ilmar Reepalu är en antisemit som
inte stöder Antiislamiseringsfonden!!"

Bröderna Ekeroth, där Kent numera sitter i riksdagen har också startat den hatpropagerande s.k. Antiislamiserings fonden som samlar in pengar för att möjliggöra föredrag och andra kampanjer som uppmanar till motvilja mot muslimer.



Detta innebär i praktiken att en svensk riksdagsledamot är aktivt sysselsatt med kampanjer som tangerar begreppet hatbrott, (att skapa missaktning för grupp av människor), och borde omgående bli föremål för mera djupgående granskning och utredning.


Hård kritik mot Ilmar Reepalu efter
kommunalrådets utspel om SD
och judiska församlingen...

Sverigedemokraterna har lierat sig med judiska grupper för att sprida hat mot muslimer. Det hävdar Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu (S) i en intervju i Magasinet Neo.

– Jag blev väldigt förvånad när jag blev medveten om den starka kopplingen mellan judiska församlingen och Sverigedemokraterna, säger Reepalu och hävdar att "SD:are har infiltrerat den judiska församlingen för att på så vis driva sitt muslimhat".



 
SVERIGE
DEMOKRATERNA,

– Det nya Mångkulturella Partiet!

Vad en del kanske inte vet är att Sverigedemokraterna numera är ett parti som har en i allra högsta grad levande utrikespolitik och en väldigt stark lojalitet gentemot staten Israel. Partiet arrangerar även demonstrationer för att ge stöd åt judiska intressen och skriver t o m motioner för denna minoritetsgrupp.

Tvillingbröderna Ted och Kent Ekeroth från Skåne skaffade sig för några år sedan ett dominerande inflytande inom Sverigedemokraterna. Ted Ekeroth tilldelades för ett par år sedan även den prestigefyllda utmärkelsen:



*The Herzl Award av den
Zionistiska Världsorganisationen.

Enligt den Sionistiska Världsorganisationens webbplats skall de nominerade pristagarna ha bidragit med insatser i minst ett av följande områden:


  • uppmuntra aliyah (judisk invandring till Israel)
  • främja sionistisk folkbildning
  • främja studiet av hebreiskan som språk
  • försvara Israel som stat
  • främja utvecklingen av ett israeliskt modellsamhälle
  • bidra till utvecklingen av den sionistiska tankeläran
  • bidra till organiserandet å den sionistiska rörelsens vägnar
  • De nominerades ålder skall ej överstiga 44 år, åldern vid vilken Herzl dog.
  • Alla pristagare får ett exklusivt certifikat och trofé och blir inskrivna i en särskild Herzl-bok i Jerusalem.


En stolt pristagare till ”the Herzel Award”, (Priset är till vänster och Ted till höger.)

Utmärkelsen är stiftad till minne av sionismens fader, Theodor Herzl som i slutet av 1800-talet skapade den moderna sionismen som numera är kombinerad ideologireligion för de kretsar som styr staten Israel.

- Mottagare av priset ska ha ”gjort utomordentliga insatser för sionismen och staten Israel”

Kent och Ted Ekeroth är söner till judiska Janina Ekeroth som år 1970 invandrade till Sverige från Pavlodar i dåvarande Sovjetunionen och nuvarande Kazakstan. Hon hette då Janina Kazarina.



Tillsammans driver Ted och Kent den sionistiska organisationen För Israel och Demokrati i Mellanöstern (FIDIM) som verkar för judiska etniska intressen.

I styrelsen för organisationen återfinns förutom bröderna även Daniel Krygier, Alexander Krygier och Benjamin Leo Graffér, som alla är av judisk börd.

*

*Ted Ekeroth var den som låg bakom att Nationaldemokratiska Studentföreningen i Lund omvandlades till Sverigedemokratiska Studentföreningen i Lund där han själv blev ordförande.

I slutet av 2006 blev Kent Ekeroth uppmärksammad i samband med att han tvingades lämna sin praktikplats på den svenska ambassaden i Tel Aviv. En av anledningarna var att han samtidigt bloggade åt Sverigedemokraterna.

 
...Ilmar Reepalu vill ju så gärna
va med i Bonniermedia...

Trots att han nu backar från sitt uttalande reagerar judiska företrädare starkt.
- Jag är beredd att gå så långt som att säga:

Ilmar Reepalu är antisemit, säger Lena Posner-Körösi, ordförande i Judiska centralrådet, till Världen idag.


Modern Janina (Kazarina) Ekeroth (invandrad judinna) är utbildad läkare och driver sedan 1994 privatkliniken Ultraljud Klinik i Lund AB. 

Vid en granskning av verksamheten för något år sedan upptäckte Ekobrottsmyndigheten att Janina gjort sig skyldig till grovt skattebrott, försvårande av skattekontroll och grovt bokföringsbrott...

Läkaren Janina Ekeroth lät bli att betala 1,1 miljoner kronor i skatt. Med hjälp av dubbla konton och kontanter på kliniken dolde hon patientavgifter och arvoden. 

- Hon dömdes till tio månaders fängelse och fem års näringsförbud av hovrätten...

...Eftersom SD vill utvisa kriminella invandrare så kanske detta faktum är något olägligt att ta upp på SD-sammankomsterna..?

2006 gick de med i SD.  Folkpartiet försökte värva mig, men jag valde SD, säger Kent.
Ted Ekeroth: - Islams utbredning
är det största hotet mot
frihet och demokrati!

Nu går dessa två representanter för ”den goda sidan”, som de själva anser sig vara, ut i kampanj mot islam.
– Vi riskerar inte att gå under i ett regelrätt krig utan i en stilla suck, säger Kent Ekeroth i talarstolen.


Ted Ekeroth: - Den civiliserade världen har slagit ner några andra brutala ideologier, nazismen och kommunismen, och står nu inför islam som nästa stora utmaning. 

En avgörande skillnad om man t.ex. jämför med hotet från nazismen var att man faktiskt enades att Hitler-Tyskland var något som man måste bekämpa. Den samstämmigheten ser vi inte vad gäller islam, vilket gör problemet så mycket större.

Islams expansion måste stoppas, och ett litet första steg är att omedelbart stoppa massinvandringen till Sverige och Europa. Men det kommer krävas mer än så. Skadan som massinvandringen har medfört är stor och omfattande – vi måste lägga om synen på vår egen kultur och vår egen framgång, som vida överstiger var någon civilisation har uppnått någonsin förr. Det är dags att vi uppskattar vem vi är och vågar slåss för vår kultur och vårt sätt.


 
...Ilmar Reepalu anstränger sig
verkligen för att va med
i Bonniermedia...

Kommunalrådet Ilmar Reepalu säger till Neo att SD lierar sig med judiska grupper mot muslimer och att det "känns jättekonstigt".
– Att de återfinns i de här grupperna, och att de gör gemensam sak med dem om att det är muslimerna som är farliga, säger Reepalu till Neo i en intervju som publicerats i tidigare.

Reepalu bygger kopplingen mellan SD och judiska församlingen på att Kent Ekeroth, ledande företrädare för partiet, har besökt församlingen. Men Ekeroth avvisar helt alla kopplingar till församlingen. – Jag har inte haft kontakt med judiska församlingen i Malmö på flera år, säger han till Neo.



- SD-politiker aktiv i rörelse
som manar till våld

SVT 14 December 2011 Uppdrag Granskning SVT-LÄNK

Anders Behring Breivik hämtade idéer från Counterjihad, en rörelse som hävdar att Europa befinner i krig mot islam och där profiler talar om avrättningar av politiker och om muslimer som “måste tas bort”. En av rörelsens centralgestalter är – SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth.

 

*Ekeroth pekas ut som centralgestalt


Det är i den här rörelsen, där det uppmanas till våld och väpnat motstånd, som den profilerade SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth pekas ut som en centralgestalt. Kent Ekeroth är som internationell sekreterare den person Sverigedemokraterna skickar på uppdrag runt i världen för att representera partiet.

Han har själv länkat till Gates of Vienna och Fjordman vid upprepade tillfällen och han omnämns på sajten som en av rörelsens ledande aktivister.

Kent Ekeroth har också bjudit in andra profiler inom rörelsen till Sverige. Bland annat den tongivande engelsmannen Alan Lake, 2009. Två år senare skrev Lake ”som man sår får man skörda” efter massakern på Utöya. Alan Lake har också tidigare skrivit inlägg med uppmaningar att komma med namn till en dödslista med makthavare som svikit sitt land och förtjänade att dödas.


...Ilmar Reepalu vill ju så
gärna va med i Bonniermedia...

Lena Posner-Körösi, ordförande i Judiska centralrådet, menar att det Reepalu uttrycker är konspirationsteorier som judar mött genom historien.

- Att så uttryckligt mena att judarna lierat sig med SD, det är konspirationsteorier som har sin grund i ren och skär antisemitism.

Varför skulle vi vara intresserade av att samverka med en grupp som underblåser främlingshat, islamofobi och rasism? 

Jag och andra judiska företrädare brukar vara försiktig med det, men jag är beredd att gå så långt som att säga: 

Ilmar Reepalu är antisemit, utropstecken, säger hon.




 
Reepalu backar om SD-infiltration...

DN.se Publicerad 2012-03-22 08:51

[...] Han hävdar att han sett SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth, som har judisk börd, på judiska församlingens möten...

– Sedan får jag höra att han är brorson till en av de ledande inom församlingen. Och att SD stenhårt driver sin antimuslimska kampanj genom att säga att man är för den judiska gruppen. Det störde mig väldigt mycket, säger Reepalu.

– Jag vet inte varifrån han har fått det?? ...Han kan ha sett honom på ett öppet möte med Simon Wiesenthal Center i Malmö. Men det var inte församlingen som organiserade detta, utan en helt annan organisation, säger Fred Kahn till DN.

– Det är oerhört tråkigt att han, utan att ha belägg, uttalar sig på det viset, säger Fred Kahn.

När DN når Ilmar Reepalu ångrar han att han använt ordet infiltration.

– Det är fel uttryckt. Det har jag inte belägg för. Jag borde inte ha sagt det på det sättet.

Vad menar du då?

– Jag menar att de gavs utrymme på ett möte som jag trodde var församlingens möte. Jag blev väldigt förvånad över att aktiva sverigedemokrater fick framföra sin syn på vad som händer i Sverige. Det som jag tyckte var obehagligt var att man gav ett stort utrymme åt sverige­demokrater, säger Reepalu.[...]

- Bra jobbat Ilmar! ...Nu är du också en äkta
Bonnier-Media-Hora! Grattis. (Reds. Anm.)

:)



Heinz-Christian Strache FPÖ, Filip Dewinter, Vlaams Belang och Kent Ekeroth
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Likud Connection

- Europe's Right-Wing Populists

Find Allies in Israel



 Islamophobic parties in Europe have established a tight network, stretching from Italy to Finland. But recently, they have extended their feelers to Israeli conservatives, enjoying a warm reception from members of Prime Minister Benjamin Netanyahu's coalition. Some in Israel believe that the populists are Europe's future.


Anders Breivik's 1,500-page manifesto is nothing if not thorough. Pages and pages of text outline in excruciating detail the ideological underpinnings of his worldview -- one which led him to kill 76 people in two terrible attacks in Norway last week.

It is a document which has led many to question Breivik's sanity. But it has also, due to its myriad citations and significant borrowing from several anti-immigration, Islamophobic blogs, highlighted the deeply entwined network of right-wing populist groups and parties across Europe -- from the Front National in France to Vlaams Belang in Belgium to the Freedom Party of Austria (FPÖ). [...]

'Neo-Nazi Millionaire'

Indeed, when it comes to the FPÖ, observers of the party say the embrace of Israel, however far to the right it is taking place, is an insincere effort to establish foreign policy credibility. "The strategy is clearly that of normalizing itself, of becoming socially acceptable," Heribert Schiedel, an expert on the FPÖ with the Documentation Center of Austrian Resistance, a foundation which monitors right-wing extremism, wrote in an e-mail. "We presume that anti-Semitism remains a fundamental part of the party's ideology."

Many in Israel would tend to agree. And Kara was blasted in the Israeli press for a recent meeting in Berlin he held with Patrick Brinkmann, a German right-wing populist. "Deputy Minister Meets Neo-Nazi Millionaire," read a headline in the Israeli daily Yedioth Ahronoth earlier this month, noting that Brinkmann, while now insistent that he is not anti-Semitic, once had close ties with the right-wing extremist National Democratic Party of Germany (NPD). Following a visit to Vienna in December to meet with Strache, Vienna Jewish community leader Ariel Muzicant published an open letter in which he demanded that Netanyahu fire Kara. [...]





TED EKEROTH.SE

KENT EKEROTH WIKI

*


European Freedom Alliance

- Interview Kent Ekeroth

Video uploaded to YouTube 30 dec 2010

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 I samband med terrordåden i Oslo den 22 juli twittrade Kent Ekeroth:
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Judar och Zionister samarbetar med
Högerextremister och Nazister

2012. Idag syns EDL (English Defence League) ofta med Zionistiska symboler och Israels flaggor vid kravaller och demonstrationer. EDL framstår vid utvalda tillfällen som Zionisternas egen kontrollerade huliganarmé där både rasister och svastika-tatuerade nazister ingår.

SD och många andra högerextrema parti fungerar i dagsläget på liknande sätt där Zionister inom partiet slåss mot Islam och aktivt sprider hat mot muslimer. Enorma summor pengar pumpas in i partierna från högerextrema krafter både från USA och Israel.

I Sverige är det extra tacksamt för här redovisas inte varifrån partierna får sina pengar. Kombinerar man sen detta med att de som äger media globalt har kopplingar till de som finansierar extremhögern och så får vi klimatet vi har just nu.

Nazister och extremister samverkar med judar och zionister samtidigt som media ivrigt rapporterar sina viktiga nyheter om hundvalpar, kungabebisar och tama antisemitiska pingviner.

De som finansierar extremhögern ser naturligtvis fortsatta krig i mellanöstern, d.v.s. Syrien och Iran, som delmål med sina investeringar.

För att opinionen ännu en gång lydigt skall stödja ett folkmord i fredsbombningens namn krävs ett visst hat mot de man skall bomba, nämligen muslimerna...

SVERIGEDEMOKRATERNA - EDL - JDL - COUNTER-JIHAD - EKEROTH - ALAN LAKE - BREIVIK... Läs också: BREIVIK OCH SIONISMEN


EDL & Sion sings:

- God save the Israeli Queen..?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Rutinerad SD-Politiker:
- Zionister och judar styr hela partiet!

Nyheter24 2012-05-25
SD-politiker anser att partitoppen "håller terroriststaten Israel om ryggen" och hoppar av efter att hon läst Nyheter24:s artikel om de interna bråken. Nu går hon med i Nationaldemokraterna i stället.


STRÖMSTAD. "Detta var för mig absolut droppen som fick bägaren att rinna över! Vad sysslar SD-toppen med? Att peta sitt eget partis ungdomlag och framtid från Almedalen (om det är sant?), är både en skymf mot ungdomarna och en stor skandal för ett Rikdagparti!"

Så skriver sverigedemokraten Solveig Renhammar-Metus, ersättare i Strömstad kommun, på sin facebooksida samtidigt som hon länkar till Nyheter24:s avslöjande om att Jimmie Åkesson petar Sverigedemokratisk ungdom från Almedalen.

På facebook skriver Solveig Renhammar-Metus att hon är trött på SD-ledningens toppstyre och att hon nu tar steget över till Nationaldemokraterna. Hon fortsätter sedan att kommentera Nyheter24:s avslöjande så här:

"På grund av SDU uttalade sig positivt till en Palestinsk stat och på grund av en klick zionister styr hela partiet och därmed håller ockupationsmakten/terroriststaten Israel om ryggen.



...och att de tänkt sig att "kuppa" in en tills nu okänd kvinna (med den rätta etniska bakgrunden och åsikterna) är skamligt och visar åter en gång, att demokratin bland gräsrötter och kommunledamöter i SD inte står särskilt högt i kurs!"


Läs också: Breivik och Sionismen där kopplingarna
mellan olika grupperingar nystas upp.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Till tidskriften Expo säger Solveig Renhammar-Metus att judar har infiltrerat Sverigedemokraterna...

– Sverigedemokraterna arbetar inte för Sverige längre. De har infiltrerat partiet. Jag tror inte Åkesson har så mycket att säga till om längre. Han låter dem styra, säger Metus till Expo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDL England
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Mattias From kan uteslutas ur SD...

– säger att: ”sionisterna” styr partiet


2012-05-30- NN. Sverigedemokraterna har öppnat ett uteslutningsärende mot gruppledaren i Kungsbacka, Mattias From. Detta sedan han på lokalavdelningens nättidning Frihetens Fackla skrivit om ”sionisterna” som styr moderpartiet.




SR 2012-06-08 [...]Flera personer reagerade på en artikel som Mattias From skrivit på webben och upplevde att den spred budskapet att det finns en judisk konspiration som styr Sverigedemokraternas politik.

Bland annat skulle From ha stöttat en partikamrat i Strömstad, Solveig Renhammar-Metus, som lämnat partiet för att hon uttryckt konspiratoriska och antisemitiska åsikter.[...]
/ SR

(...Ja, SR, det va en riktig konspiratorisk antisemitisk konspirationsteori... :) reds.anm. )


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


UnderMattan-bloggen
granskar granskarna :)

På bilden undertill verkar Expo:s (NWO:s?) Jonathan Leman fått möjlighet att "granska" Paulina Neuding lite extra noga på nära håll, ...men det kan man naturligtvis inte klandra honom för...

Intressant att notera är att Paulina i Jerusalem Post själv uttryckt åsikter om muslimer och invandrare som mycket väl harmoniserar med Counter-jihad-rörelsens. Intressant är även att EXPO:s Jonathan Leman fick kallas in för att "sanera" skadan...

Mer intressant är att Paulina i Expressen redan 2010-01-28,  i egenskap som Chefredaktör för sitt NEO-Magasin, fick ett rikstäckande forum att kritisera Reepalu.

I den senaste omdebatterade intervjun med Reepalu ( i Paulinas egen tidning) hade Paulina själv full kontroll över redigeringen d.v.s. hur Reepalu kommer att framstå för allmänheten.

- UM-Bloggen delar tveklöst ut vår ankdamms-anka till Paulina, EXPO och svensk media.




Lämnar fältet fritt

Expressen - Jonathan Leman 2012-04-11
Att belysa och fördöma judehatet i Malmö är viktigt men sättet som det gjordes i en debattartikel av Neos chefredaktör Paulina Neuding i Jerusalem Post är djupt problematiskt (7/4).


Hon konstaterar att en betydande del av gärningsmännen bakom hatbrotten mot judar i Malmö förefaller vara unga män med rötter i Mellanöstern, men hon gör också något annat.

Neuding glider mellan att diskutera vissa individers förföljelse av judar till att räkna hur många nyfödda som heter Mohammed och diskutera kriminalitet bland personer med utländsk bakgrund och i det sammanhanget avfärda sociala och ekonomiska bakomliggande förklaringar.



Det är farligt när etablerade debattörer uttrycker sig på ett sätt som närmar sig intoleranta gruppers resonemang. Om Paulina Neuding inte har avsikten att kollektivisera och misstänkliggöra hela grupper borde hon inte uttrycka sig på ett ansvarslöst sätt som inte bara lämnar fältet fritt för utan till och med bjuder in till antimuslimska och främlingsfientliga tolkningar.
( http://www.expressen.se/kultur/lamnar-faltet-fritt/)

Jonathan Leman  -  Föreläsare och reporter på tidningen Expo.

kulturen@expressen.se


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Reepalu hycklar om judehatarna


Expressen - Paulina Neuding 2010-01-28

Judarna bär själva ett ansvar för antisemitismen i Malmö. Det är kontentan av en intervju med kommunalrådet Ilmar Reepalu, S, i Skånska Dagbladet i går.

"Vi accepterar varken sionism eller antisemitism", säger han och jämställer därmed rasism mot judar med idén om en judisk stat. Och låtsas dessutom vara ovetande om att en stor del av hoten och trakasserierna mot Malmös judar härrör från den muslimska gruppen. [...]

Paulina Neuding - Chefredaktör för Magasinet NEO


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den israeliska statens

sionism är rasistisk


NewsMill 2010-01-28
Den reellt existerande sionismen
i aktion kan beskådas, studeras och analyseras i Israel och på de ockuperade områdena varje dag. Man kan se att Israels regering i sionismens namn åsidosätter FN:s resolutioner, Genèvekonventioner och folkrätten.


Att Israels regering och israelisk media i sionismens namn reflexmässigt stämplat anklagelser mot den israeliska armén för folkrättsbrott som antisemitiska. [...]

Dror Feiler -  Ordförande i European Jews for Just Peace
och ordförande i Judar för Israelisk Palestinsk Fred


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*Paulina Neuding*


Paulina Lea Neuding, född 29 december 1981, är en svensk journalist och själv Judinna (vilket har viss betydelse i just det här sammanhanget :) Reds. Anm. )

Sedan hösten 2009 är Neuding chefredaktör för Magasinet Neo. Hon är också krönikör på Moderata Svenska Dagbladets ledarsida.

2012 publicerade hon en intervju med Ilmar Reepalu i sin alldeles egna tidning Neo. Intervjun fick stor uppmärksamhet och ledde till en förnyad debatt om antisemitismen i Malmö, och Reepalus inställning i frågan.



Tidigare har hon varit redaktör för för Liberala ungdomsförbundets tidning Liberal Ungdom fram till cirka 2001 och var aktiv på andra sätt i förbundet. Hon har även under sommaren och hösten 2006 varit vikarierande reporter på det liberala nyhetsmagasinet Nu.

Senare har hon varit vikarierande ledarskribent på de liberala tidningarna Upsala Nya Tidning och Eskilstuna-Kuriren, liksom oberoende moderata Svenska Dagbladet.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


*Jonathan Leman*

Jonathan Leman är verksam inom Svenska kommittén mot antisemitism, stiftelsen  Expo och är själv Jude. Han skriver ibland artiklar för Expressen och förekommer gärna själv i artiklarna.


Leman är även skolsamordnare på Expo Utbildning och driver sajten Expo Skola som är en kunskapsbank för lärare, elever och andra intresserade. Leman sitter också i tidskriften Expos redaktion. Leman föreläser framförallt för lärare, elever, myndigheter och politiker.


Jonathan Leman skrev 2010 följande på Media-Världen.se:

- Mediemakt viktigt inslag i antijudiskt tänkande.
På grund av den roll medier spelar i antijudiskt tänkande är det särskilt viktigt att man inom kåren har kunskaper om antisemitismens särskilda uttryckssätt.
- Lär känna de antijudiska kodorden.


*Med tanke på att Bonnier och andra gentlemän av Judisk härkomst äger och kontrollerar typ 95% av svensk media så bör han väl vara hyfsat nöjd med den groteska mediemakt Judarna faktiskt har i både Sverige och i hela den övriga världen... :) *Reds. Anm.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not; ...Under Mattans Redaktörer är varken mot Muslimer eller mot Judar. Däremot är vi definitivt alltid emot DUMHET och TRÅNGSYNTHET  inom alla kulturer och religioner... :) )



Rabbi - Nachum Shifren

at EDL Demo in London



Another great Under Mattan Opinion

----------------------------------------------------------------
Sidan läst och godkänd av:

IP: 195.67.88.219 [Trace] ISP: TeliaSonera AB March 26, 201210:56:04 AM
Organization: Riksdagen
Landed: undermattan.blog.com/2012/03/25/antisemitiske-ilmar-reepalu

-------------------------------------------------------------------------
*
- Konspiratoriska judar som är alldeles för antisemitiska för svensk Bonniermedia :)

*
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

7 kommentarer:

  1. IP: 194.15.212.33 [Trace] March 26, 2012 05:47:08 AM
    ISP: Sveriges Television AB
    Landed: undermattan.blog.com/2012/03/25/antisemitiske-ilmar-reepalu
    ——————————————————–
    IP: 217.21.232.237 June 26, 2012 02:45:16 PM
    ISP: Stadsledningskontoret
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/03/25/antisemitiske-ilmar-reepalu
    ——————————————————-
    IP: 136.163.44.102 Host: proxy7.saabgroup.com July 03, 2012 06:56:17 AM
    ISP: Saab Scania Aircraft
    Page Viewed: undermattan.blog.com/2012/03/25/antisemitiske-ilmar-reepalu
    ——————————————————-
    IP: 193.241.8.242 September 10, 2012 09:00:08 AM
    ISP: Swedish Armed Forces
    Page Viewed: undermattan.com/2012/03/25/antisemitiske-ilmar-reepalu
    ——————————————————-
    IP: 193.166.249.137 ISP: CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy September 11, 2012 07:15:23 AM
    Organization: Abo Akademi at Vaasa
    Landed: undermattan.com/2012/03/25/antisemitiske-ilmar-reepalu
    ——————————————————-

    EDL – SION – Videolista

    http://youtu.be/7lmJZD4kaCg

    http://youtu.be/EUJhHL0dK7E

    http://youtu.be/5H5l_YIxxPI

    http://youtu.be/ChT56S54tI4

    http://youtu.be/5m7Rg6fR_SM

    http://youtu.be/X6liK7-3DGk

    http://youtu.be/FRRIm8hYfBo

    SvaraRadera
  2. Tack för att du avslöjar idiotin, falskspelet, lögnerna och hur olika saker hänger ihop.
    En hel del visste jag innan, men nu har jag fyllt på mitt kunskapsförråd.

    Tack för det.
    Kao

    SvaraRadera
  3. @Kao, …My pleasure :) -Många andra har dessvärre svårt att ta till sig att svensk mainstreammedia ofta är en tragikomisk lekstuga för Timbro & Israelisk propaganda.

    SvaraRadera
  4. “Leman är även skolsamordnare på Expo Utbildning och driver sajten Expo Skola som är en kunskapsbank för lärare, elever och andra intresserade. Leman sitter också i tidskriften Expos redaktion. Leman föreläser framförallt för lärare, elever, myndigheter och politiker. ”

    Att kalla sig för “kunskapsbank” är som peace for war , ignorance is strength osv . EXPO , EXPO stiftelse och Natur och Kultur stiftelse har ju lurat många generationer genom sina pravda-skolböcker.

    SvaraRadera
  5. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/pressen-okar-pa-reepalu_7112107.svd

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5083404

    SvaraRadera
  6. ISIS = Israeli Secret Intelligence Service

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.