tisdag 6 mars 2012

SANNINGEN OM VAPENFABRIKEN I SAUDIARABIEN

FOI: Det finns inga samarbetssamtal


-Det finns inga projektavtal under samarbetsavtalet med Saudiarabien, hävdar FOI. - Inga intervjuer kommer att ges, säger FOI:s pressansvariga Maria Hugosson-Bygge...




 Reinfeldt hänvisar till sekretess


Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) vill inte klart ut säga hur mycket han känner till om FOI:s samarbete med Saudiarabien i byggandet av en vapenfabrik...


 Saab: Vi kände inte till

vapenplanerna i Saudiarabien


Försvarskoncernen Saab har gjort affärer med Saudiarabien sedan 1990-talet men säger sig inte ha känt till planerna på en ny vapenfabrik i landet...



 

KUNGEN FÖRNEKAR

VAPENFABRIK I SAUDIARABIEN


Både hovets talesman och kungen själv förnekar all kännedom om både vapenfabriker och Saudiarabien. Kungen tillägger att han inte ens har en aning om var det ligger någonstans.
För övrigt anser Kungen att han inte heller har något som helst med kaffeflickorna Lena och Pia på bilden att göra...



PRAVDA-MEDIA HAR
TYVÄRR SEMESTER...

Alla svenska journalister fick plötsligt en mystisk sjukdom och försvann spårlöst... 


?... NO FU*KING WAY. 
- VI TAR DET EN GÅNG TILL!





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes
UnderMattans redaktör löser världens problem!



:( - USA - ISRAEL - SVERIGE. Här är 3 av nutidens stora problemländer som alla står i vägen för en stabil världsfred.

USA - ISRAEL kommer överst på listan eftersom de just nu överväger ett angrepp på Iran som mycket väl kan sprida sig i regionen och utvecklas något som kommer att likna det 3:e världskriget.

Sverige kommer 3:a på listan eftersom vi regelbundet bistår världens brutala diktaturer med både vapen och sofistikerad övervakningsteknik. Handel med diktaturer främjar den demokratiska utvecklingen i länderna heter det.

Sverige främjar den demokratiska världsutvecklingen lika lite som pedofiler främjar små barns utveckling i livet. Saudiska vapen användes nyligen för att slå ner krav på demokrati i grannlandet Bahrain.



Säkerhetsstyrkorna som slog ner demokratikravet och mördade ett stort antal demokratikämpar och deras familjer hade således bl a svenska vapen och var tränade av amerikanska instruktörer.

Saudiarabien pekas av många människorättsorganisationer ut som en av världens brutalaste diktaturer, som frekvent bryter mot de mänskliga rättigheterna.

Trots detta har Sverige sedan några år tillbaka ett militärt samarbete med landet som resulterat i flera stora vapenaffärer.

Saudiarabiens delegation med vapenhandlare var nyss här på besök och shejken skakade hand med kungen, samtidigt som han shoppade svenska vapen för många hundratals miljoner.

SR och SVT rapporterar idag fortsättningen på det svenska diktaturäventyret:



”- Men vad som däremot inte är känt är att Sverige, genom myndigheten FOI, dessutom hjälper regimen i Saudiarabien att bygga upp en egen vapenindustri.”




  ”Första steget är en missilfabrik i öknen, den första i sitt slag i landet. Fabriken har ännu inte börjat byggas, men planeringen har alltså pågått sedan 2007.”


Hur mycket lägre kan ett land sjunka i trovärdighet?

Vi utger sig oss ständigt för att för att vara lösningen på världens problem med vårt plikttrogna mikroskopiska bistånd som egentligen mest bistår IMF och regeringens affärsbekanta.

Sverige är en av de nya slyngel-staterna i världen tack vare folkmördare som Carl Bildt och krigsfrämjande psykopater som Reinfeldt. Vårt land agerar som en lydstat åt USA och en kontrollerad media-maskin åt Israel.

För att göra det hela ännu värre så har vi idag bara ett politiskt parti precis som Ryssland. - Vårt nya parti heter S&M.

Namnet säger det mesta så ytterligare beskrivning blir nästan överflödig. Men i S&M arbetar samtliga svenska politiker åt krigsindustrin och multinationella intressen först och främst...



--------------------------------------------------------------
Sidan läst och godkänd av:
IP: 195.67.88.219 [Trace] ISP: TeliaSonera AB March 15, 2012
Organization: Riksdagen
Landed: undermattan.blog.com/2012/03/06/sanningen-om-vapenfabriken-i-saudiarab…

---------------------------------------------------------------------


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.