torsdag 29 mars 2012

CHEMTRAILS ÖVER SKÅNE


"När tog dom det här beslutet

och hur många fler beslut tar

dom som vi inte får veta om..?"


Posted by Zeke March 28, 2012 on Corruptio.blog.com

Det sprayas ordentligt och mycket över norra Stockholm också. Hur vet man om det är vanlig kondens från flygplan eller aerosol sprayning?



Zeke reder ut begreppen:
  • Börja med att kolla om det är reguljär trafik:

http://www.flightradar24.com/
  • Titta sen efter om du ser Cumulusmoln eller andra typer av moln och titta sen hos:

http://www.smhi.se



För att se molnbas och höjd. Jmf med flygplanen så du vet vilken höjd de flyger på. Kolla sen vad det är för temperatur på den höjden. Ofta flyger aerosol-planen ganska lågt ( 3000 meter ). Så är det 20 plusgrader i marknivå är det inte noll gradigt på den höjden tex.

Jmf med vintertid då du andas ut, du ser en vit rök. Lika från bilar. Så är det minusgrader på den flyghöjden planet är på är det normalt att en del av vatten-ångan i avgaserna kondenserar men dunstar inom ngn minut efter det bildas.


Det måste vara mkt kallt om det ska vara kvarliggande spår ngn längre tid samt hög luftfuktighet, vilket det aldrig är samtidigt. På hög flyghöjd är trycket så lågt att kondensspåren sublimerar fort även om temperaturen är lägre.

Aerol-planen tenderar att flyga fram och åter och de är ofta 7-8 st eller fler som jag sett samtidigt som sprayar.

Vad går det ut på ? Ja det finns ett globalt program som är halvt officiellt men förnekas av SMHI ( Vet ej varför) där man studerar “climate change” genom att helt enkelt anlägga moln och se hur temperaturen påverkas.

Varför är det inget man vill vara helt öppen med? Ja svaret är att där man tagit prover på vad som sprayas har man hittat höga halter av barium som är ganska giftigt. Även mycoplasma har hittats. Man har även offentliggjort dokument från 70 talet där man erkänner att man experimenterat på befolkningen med jusst mikrober:

http://www.guardian.co.uk/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience


Tror ni dom slutat ? Knappast. Så medan sheeple bryr sig om att betala CO2 skatt till bankmaffian och hur hemskt det är så sprayas de varje dag, med vad? Inget som vet för det sker ju inte..




+En massa bilder och videos på länken undertill:

http://truedemocracyparty.net/2011/11/chemtrails-fact-government-report/


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes
UnderMattans redaktör löser världens problem!


Med tanke på
att vanligt folk inte behöver veta att regeringen bygger stora vapenfabriker hos världens brutalaste diktaturer för våra skattepengar, så får man nog förutsätta att det finns en mängd andra saker som vi inte heller behöver veta...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





----SR om geoengineering----


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.