tisdag 9 juli 2013

ORWELL´S 110-års-Jubileum - Myndigheters manipulation av individer bygger på deras stöd


- En ny dramatisk kortfilm av Micah Ellers på temat "1984" och vidare frågan om varför man ska stödja ett korrupt system?
*

Manipulation of the Individual by the Government

Filmmaker Micah Ellers’ “State O’Masochist” uses striking live action visuals and metaphors in his Operation Paul Revere contest entry to depict the abuse and manipulation of the individual by the government.
http://www.infowars.com/state-omasochist/

- You don't understand how the real world works.

You can donate all they money in the world it won't help anyone because the world banks control where you're money goes.

African nations are poor not because of a lack of resources, but because mega corporations exploit the continent by supporting corrupt puppet regimes.

Those regimes give exclusive rights to the corporations to extract the wealth of the nation while fattening their own pockets then the regimes leave and the cycle repeats itself.
*
Kommentar av Rick Rouse på YouTube
**





- Om du inte gillar det samhälle vi har idag – SLUTA STÖDJA DET!
*
http://newsvoice.se/2013/06/27/hur-man-forstor-ett-samhalle-och-borjar-om-fran-borjan/
Utdrag ur en text av: Kent Bengtsson.
Läs hela inlägget på länken ovanför.

*

Informationskontroll

*

[...] Jag antar att Internet är en nagel i ögat på dem som vill förstöra samhället, eftersom det ännu inte censurerats.
*

  • Undersök gärna vem som äger nyhets-distributionsfirmor eller Tidningar, TV och Radio kanaler, och jag tror du kommer att finna att alla stora ägs av en liten klick eller Staten.
    *

  • Sedan skall alla ha licens från staten för att verka.
    *

  • Hur mycket sanning kan komma fram i ett sådant arrangemang.

*

Lösningar?
*

Om du känner dig redo att ha lite utmaning och skoj i ditt liv, så kan du börja ifrågasätta allt du inte håller med om i det nuvarande samhället, eller helt enkelt sluta betala skatt (om ditt arbetsval tillåter).

Räkna med att utmålas som terrorist och snyltare, samt att bli antastad och trakasserad av myndigheter. Räkna med att bli arresterad och dragen inför ”rätta” då och då. Räkna med att vänner och bekanta tar avstånd från dig eller ser dig som en idiot eller ett hot mot deras egna liv och trygghet. Så välj denna väg endast om du är villig att lida dessa konsekvenser.

Det ger dock en otrolig tillfredsställelse att vinna små segrar och se hur personer i offentlig ställning inte har några svar när de ställs väl uttänkta frågor. Personligen har jag fått banker och kreditfirmor att ge upp utan att vidta andra åtgärder än att vidarebefordra ”skulder” de inte kunde substantiera till inkassoföretag.

 Jag har fått varenda inkassoföretag att ge upp. Jag har fått böter att försvinna. Jag har fått kronofogde-företag (här i England, där jag nu bor, är de privata) att ge upp. Jag har pågående ärenden med kommunal och statlig skatt. Jag har varit i domstolar och haft goda framgångar där (liksom bakslag). Jag säger inte detta för att skryta, utan för att påvisa att det inte är omöjligt att stå upp för sina rättigheter.

Om du vill lära dig åka skridskor, så finns det inget substitut för att sätta ett par på fötterna och ge dig ut på isen. Det hjälper att veta lite om principerna för skridskoåkning och att ha någon som håller handen först. I början tar man det försiktigt och man kommer oundvikligen att ramla, men om man inte ger upp kan man bli riktigt bra till slut. Sak samma gäller i det här spelet. Vi behöver fler kompetenta individer som förstår de roller de spelar och kan använda dem till att skapa ett bättre samhälle.

Men eftersom jag tror att få är så djärva eller dumdristiga att de vill ta den vägen, så finns det andra mindre påtagliga saker vi kan göra. Först bland dessa är att ge så lite stöd som möjligt till det rådande systemet.


Köp begagnat och skippa momsen

Betala så lite skatt och avgifter som möjligt. Använd kontanter i möjligaste mån, för att stoppa det ”kontantfria samhället”. Idka byteshandel. Säg upp TV abonnemang och skippa helst TV med dess licens helt och hållet. Säg upp prenumerationer på morgontidningen och köp inte tidningar och tidskrifter som används för att sprida desinformation.

Köp organisk mat 

Gärna direkt från bönder för att skippa alla mellanhänder och deras skatter. Laga och baka din egen mat. Forma lokala grupper som kan stödja varann i dessa saker.

Ta ansvar för din egen kropp

Lär dig hela med alternativa metoder och naturliga ämnen. Sluta i möjligaste mån använda mediciner och läkemedels preparat. Om du är på en medicin du måste ta för att inte få attacker eller livshotande tillstånd, se om det inte finns något naturligt alternativ och prova att försiktigt gå över till det naturliga alternativet. Använd sunt förnuft här och försök hitta kompetenta alternativa helare.

- Vänd helt enkelt ryggen så mycket som möjligt åt det offentliga och officiella och undanhåll ditt stöd i möjligaste mån.


- Sök reda på grupper som vill utträda ur företaget Sverige och skapa alternativa samhällen istället.

Sluta rösta eller be staten ingripa i olika ärenden

När du röstar så säger du med dina handlingar att du godkänner det rådande systemet och går med på att underställa dig det. När du skriver under en namnlista riktad till stat eller kommun för att rätta till någon orättvisa, så säger du med denna handling att du ser dem som bemyndigade att agera i detta.

- Om du inte gillar det samhälle vi har idag 
– SLUTA STÖDJA DET!
*
Text: Kent Bengtsson: Fredofrihet.blogspot.co.uk
http://newsvoice.se/2013/06/27/hur-man-forstor-ett-samhalle-och-borjar-om-fran-borjan/


ORWELL´S 110-års-Jubileum - Myndigheters manipulation av individer bygger på deras stöd

2 kommentarer:

  1. Bra inlägg. Epilogen i min bok "Är världen upp och ner?" pekar åt samma håll och visar även den att det inte är så svårt att fjärma sig från de system som kontrollerar oss.

    http://lassewilhelmson.wordpress.com/2010/01/01/quo-vadis/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för kommentaren L.W.

      Förhoppningsvis så får man någon att tänka efter, genom att exponera galenskaper och dubbelmoral - istället för att släta över, som media mestadels gör...

      Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.