fredag 23 november 2012

Hemligheten bakom det "antisemitiska kortet"


Hemligheten bakom det
"antisemitiska kortet"

Välregisserade mediala anklagelser och upprepade hot mot "tankebrottslingar" angående s.k. antisemitism är tyvärr väldigt vanligt i Sverige idag.
***

Who's Your Favorite Anti-Semite?

***
Inte
för att man skall ha överseende med organiserat hat mot olika folkgrupper, utan för att den som gräver lite djupare bland de s.k. "antisemitiska" anklagelserna snart upptäcker  att det förvånansvärt ofta är judar som anklagar andra judar för att vara s.k. "antisemitiska..."

-Detta tydliggörs dock sällan eller aldrig i vår fabelaktiga sionistkontrollerade media...

Medias beteende i Sverige är egentligen ofta medvetet och organiserat rasistisk mot de grupper som Israel ser som sina fiender, t.ex. muslimer, araber etc. Svensk media består tyvärr mestadels av verklighetsfrånvända högavlönade fega hycklare som ljugit såpass länge att de numera tror på sina egna lögner.

Media utger sig också för att vara antirasismens företrädare och visst finns det en del journalister som är äkta antirasister gällande alla befolkningsgrupper, men svensk medias övergripande agenda är ofta den motsatta och de flesta läsare låter sig villigt duperas varje dag av medias sjuka människofientliga propaganda...

Det finns en anledning till att världen ser ut som den gör.

-Media upprätthåller lögnerna. Vem äger egentligen media?

Forska själv på internet och läs alternativa nyhetskällor från fri media som inte kontrolleras av sionister eller storföretag (=utanför mainstream). Den världsbild som finns i mainstreammedia är orsaken till att världen ser ut som den gör.

- Två enkla tips på vägen:

1. Undvik sajter som mestadels drivs av hat. Hat brukas sällan leda till något bra eller till en kritisk rapportering av nyheter.


2. Undvik noga att låta mainstreammedia och ankdammsjournalister påverka eller bestämma vilka sajter som är rätt eller fel för dig.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SVD 2012-11-23
"Jonathan Lehman på stiftelsen Expo  säger till P4 Västernorrland att boken är antisemitisk.
– Det handlar om en person som är med i högerextrema och nynazistiska kretsar, och även en del radikala vänsterextrema grupper. (Expo utpekas av många som vänsterextrema och Expo skapades av en (tidigare??) kommunistisk jude. - reds anm.)

Gina Dirawi som av en händelse har palestinsk bakgrund sade så här efter diverse hot om bannlysning från svensk media & kändislivet:

”Jag hade inte koll och nu vet jag bättre till nästa gång, man lär sig nått av allt. 

Ber om ursäkt om någon tog illa vid sig, för det var inte min avsikt.”



- För de flesta räcker det ändå med hotet om sociala bestraffningar på en totalkontrollerad arbetsmarknad där personer annars vid behov lägligt kan tystas eller uteslutas fullständigt.

- Stackars Gina Dirawi visste inte att sanningen om sionismen aldrig får sägas högt i Sverige utan konsekvenser. Nu har hon fattat - Good bitch, now bend over :).


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasse Wilhelmson, som skrev den s.k. "antisemitiska" boken " är världen upp och ner.
Han är själv en  jude per definition och född den 7 maj 1941. 

Han är också en välkänd svensk forskare och väletablerad lärare inom pedagogik. 

Detta är givetvis en mycket intressantare beskrivning av personen - som ankdammens fega etablissemang är fullständigt livrädda för.
 

Man behöver absolut inte gilla allt Lasse Willhelmsson skriver, men man bör ändå ta del av hans material och åsikter -  för att kunna bilda sig en uppfattning om saker och ting i världen.
*
- Att enbart lita på mainstreammedia är ignorant och leder precis samma väg som folk i Europa gick på 30-talet.
...Åren som ledde fram till WW2.  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Det antisemitiska kortet mot
WikiLeaks och Assange

Ett annat enkelt exempel för att föra artikeln framåt, är historien om när svensk media, för inte så länge sedan spelade det s.k. "antisemitiska kortet" mot Wikileaks och Assange. Detta för att karaktärsmörda  förespråkare för informationsfrihet med fabricerade media-lögner. 
(Israel Shamir på bilden till vänster)


Israel Shamir är givetvis också en jude, eller han var åtminstone tidigare en jude som plötsligt blev en "antisemitisk jude" ... eller så var han kanske bara en tidigare jude som blivit antisemitisk utan att längre riktigt vara jude..?

Det hela är väl inte helt övertydligt men vi reder ut det så gott vi kan här på bloggen... :)

- Tror absolut att vi redan kommit längre än bidrags-media någonsin vill försöka med.

Hur som helst så var det meningen att gemene man skulle hata Assange och Wikileaks för en plötslig släng av "antisemitism" i kombination med falska våldtäkts-anklagelser som media lägligt avslöjade samtidigt...

Troligtvis så var den antisemitiska händelsen med Israel Shamir mest aktiv hos sionist-EXPO och Expressens, Karin Olssons, lilla förvirrade ultrafeministiska hönshjärna.. :) (Inget ont om höns. Reds.Anm)

Karin Olsson angrep även Shamirs son i media och lyckades smutskasta och skuldbelägga även honom i den "antisemitiska sörjan" som Karin O. förvirrat babblade om, i en av sina många beställda patetiska ankdammsartiklar.

- Ankdammens hatfyllda journalister förstör Sverige...


 
"The bottom line" är ändå att det inte föregick någon som helst organiserad "antisemitisk aktivitet" vare sig i WikiLeaks eller hos Assange, lika lite som det pågår nazistisk aktivitet på IKEA eller i kungahuset.  

(...Inte just nu åtminstone men kolla gärna kungahusets historik med Silvia ändå...  Reds.Anm.)
 

Något som garanterat pågick var konspiratorisk tankeverksamhet hos ännu en patetiskt dålig ankdammsjournalist...

- Ankdammsjournalister som Karin Olsson backas tyvärr alltid troget upp av likasinnade desinformationsjournalister i en korrupt synkad media, tillsammans med lydiga fega ja-sägande politiker.

Ankdammsjournalisterna skriver också gärna artiklar enbart för att försvara sina kollegors människofientliga åsikter och dumheter.

Karin Olsson, som är imperiet Bonniers lilla favorit-feminist-sion-anka, guppade lydigt omkring i dammen och fick säkert en extra stor brödsmula i belöning för sin hatkampanj mot Assange och WikiLeaks, när pappa Bonnier matade sina slav-journalist-ankor i dammen den dagen...

Judarna på bilden är givetvis också s.k. "antisemitiska" judar eftersom de inte stöder Israels folkmordspolitik...:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*

Det  framgångsrika "
antisemitiska kortet  - igen

*
Det  framgångsrika "antisemitiska kortet"gör att sionister i Israels tjänst kan gapa antisemit efter alla, oavsett om de har rätt eller fel. Media backar sen vanemässigt upp lögnerna med sina drev av okunniga ja-sägande kollektiviserade journalister...


- Det antisemitiska kortet och Illmar Reepalu


- Illmar Reepalu är en av många personer som fegat ur när han stirrat kortet i ögonen. Reepalu stod emot ett tag och sa vad han tyckte.

Paulina Neuding, den listiga judiska chefen för bidrags-media-magasinet Neo, drog ner Reepalus byxor - och vi på bloggen tänker inte tala om var hon stoppade upp det "antisemitiska kortet" på stackars Reepalu, men det var ingen vacker syn...

Reepau försökte rädda vad han kunde och började desperat och förvirrat tala om något som kallas för sanningen om SD, Ekeroth och andra judiska sionister till sitt försvar...

Sanningen är dock sällan något som går att att skylla på i Sverige när antisemit-kortet spelas ut i ett synkroniserat mediedrev...

Reepalu fick tillslut besök av sionist-lobbyns perverst rika sändebud från USA. Reepalu erkände då genast att han också varit en liten dum antisemitisk pojke och han förtjänade omgående smisk på stjärten för sina "tankefel"...
*


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*









UPPRÄTTELSEN: - Reepalu hade rätt!

Media fortsätter år efter år att på AIPAC:s beställning att vanemässigt skuldbelägga 100-tals miljoner människor värden över för en s.k. förintelse som inträffade långt innan de ens var födda. Folk finner sig inte i sånt längre.

Alla vet givetvis ändå att barnen och barnbarnen till förintelsens offer idag utför sin egen förintelse inför öppen ridå i Palestina. Den förintelsen är dock inte lika rolig att rapportera om för ankdammsjournalister, dagens medieindustri, Hollywood och EXPO/AIPAC... Det är dåligt för affärerna.

- Vem som äger och totalkontrollerar världens media kan man säkert Googla fram om man är osäker...



En äkta Svensk Banan-Prinsessa: Karin Olsson, Expressen :) 

- Det antisemitiska kortet - igen och igen...

- Antisemit-kortet spelas ofta ut noggrant planerat i medias mångas AIPAC/EXPO-stödda kampanjer. Detta för att misskreditera eller brutalt hota de människor till lydnad som dessa destruktiva krafter inte klarar av att bemöta med ärliga fakta.

Hotet mot "tankebrottslingar" handlar i första hand om klassisk bannlysning genom utstuderade sociala bestraffningar. Om detta inte fungerar, så anlitas i nödfall ligisterna/terroristerna i (JDL, EDL, deras hangarounds) för att ta hand om bestraffningen på annat lämpligare och mer kriminellt sätt.

-Idag sker bestraffningen regelmässigt mot ganska vanliga människor som bara kritiserat staten Israel, t.ex. för deras upprepade grymma folkmord i bl.a. Gaza. Vi talar alltså inte alls om nazister eller extremister - även om vanliga människor tillslut ibland framstår som sådana när ankdammens mediedrev kommit igång...

Det "antisemitiska kortet backas naturligtvis även upp av dollarstinna sionistiska intressen i USA:s regering och i Hollywood under AIPAC:s inflytande och noggranna överseende.




*

Rabbi Weiss, Outside Annapolis Peace Confab, Rips Zionism




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidareläsning:
http://undermattans.blogspot.com/2013/05/judar-och-zionister-samarbetar-med.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/11/hemligheten-bakom-det-kortet.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/12/lasse-wilhelmson-svarar-pa-kritiken.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/10/judiska-terrorister-och-rasister-mot.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/10/rondellhundarna-besoker-sion.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/03/den-antisemitiske-ilmar-reepalu-lar-sig.html
http://undermattans.blogspot.com/2011/09/multikulturella-sverigedemokrater-1.html



Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

1 kommentar:

  1. Om jag bloggade hade jag nog nämnt denna:

    http://ligator.wordpress.com/2011/11/24/om-antisemitiska-inlagg-pa-facebook/

    Så grymt bra Carl Norberg ger på påhopparna

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.