söndag 17 juni 2012

HÅKAN JUHOLT - Persona non grata


2012-06-17
Drevet mot Juholt var långt och intensivt. Aftonbladet höll täten och fabricerade med en bävers energi dagligen fler artiklar med halvsanningar och rena lögner, än vad som är brukligt vid krigstillstånd.




Juholt kämpade tappert mot det svenska etablissemanget inklusive de flesta moderatsympatisörerna inom sitt eget parti. Det visade sig vara väldigt många för att inte säga en övervägande del av partiets toppar.

I bakgrunden lurade hela tiden  f.d. politiker och personer som Göran Persson i en korrupt omgivning tillsammans med lobbying-grupper som JKL och Prime.

UM-bloggen är egentligen ingen större fantast av Juholts politik men hans envisa kamp mot mot Sveriges korrupta mediemaskin genererade verkligen respekt.

-  Men till slut fick han ändå ge upp - samtidigt som alla lallande idioter som gått omkring och sjungit Ljug-holt i kör, dagen efter avsättningen fick se Sverige hosta upp 145 miljarder svenska kronor till ett dödsdömt EU-projekt, som en gång skapats av den antidemokratiska Bilderberggruppen...

ESM var bara förspelet på den totala enighet som (S) och Wallenbergs puppets inom näringslivet plötsligt uppvisade. Pengarna formligen strömmade ut ur Sverige redan innan Juholts stol ens hade kallnat.

Ibland verkade det nästan som om moderaterna och Reinfeldt fick hålla tillbaka de nya Socialdemokraternas iver att visa upp sig som ett högerytter-parti med attityd.
Att stå vid sidan om SD och debattera i en TV-studio blev över en natt ett hedersuppdrag istället för otänkbar association.

- DDR-övervakning och fascistlagar med grova brott mot de mänskliga rättigheterna godkändes på löpande band av nya (S) till ljudet av Reinfeldts ivriga applåder.


Svenska bää.se kollektiv tyckte inte alls att det var misstänkt att hela näringslivets propagandaapparat (media) plötsligt unisont hyllade den nye (S) ledaren Löfven när de veckan innan synkroniserat demoniserat den gamle ledaren och allt annat som hade med Socialdemokratin att göra.

Näää? Vaadååå? ...De e väl inget konstigt... Så fungerar väl marknaden?
- Det sa de åtminstone på TV i let's dance...
   (De pratade om Kiviks marknad. Reds. Anm.)

- Men så går det när man tvångsmässigt super sönder hjärnan varje helg och aldrig någonsin fått lära sig kritiskt tänkande i skolan...

- Man blir inte särskilt svår att lura... :)





1. - Stoppa utförsäljningarna av Sverige


2. - Reparera sjukförsäkringen och a-kassan


3. - Använd tillväxten till förbättrad välfärd, inte skattesänkningar.


- Håkan Juholt,
vad tycker du om att:



Fastighetsskatten ska höjas för villor
med taxeringsvärde över 4,5 miljoner?


- Mycket bra förslag


"Förmögenhetsskatten" ska återinföras?


- Mycket bra förslag


Skatten för höginkomsttagare ska höjas?


- Mycket bra förslag


Pension och lön ska beskattas lika?


- Mycket bra förslag


"RUT-avdraget" ska behållas?


- Mycket dåligt förslag


"FRA-lagen" ska rivas upp


- Ganska bra förslag



---------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
- I alla fall så skrev UM-bloggen ett antal inlägg om hur vi uppfattade situationen och den stora blåsningen av Juholt och svensk demokrati. 
http://undermattans.blogspot.ch/search/label/JUHOLT
*


undermattan.blogg
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.