onsdag 27 juni 2012

David Icke - mannen med rymdödlorna får tala till punkt...


David Icke - The One Party State


En 30 minuters video från 2011-2012 där David Icke berättar hur politiker och det politiska systemet fungerar i dagens samhälle enligt hans åsikt.
(+110.000 visningar på YouTube. 99.9% gillar den.)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DAVID ICKE - MASS HYPNOSIS

David Icke spekulerar här i videon om våra tankar och åsikter verkligen är våra egna eller om vi har indoktrinerats sen vi var små av media och skolan att alltid tänka på ett onaturligt sätt?

Har skolan och TV:n hypnotiserat oss med felaktig information och kollektiviriserat oss för att vi skall vara lönsamma för någon annan i första hand?

- Nå, är dina åsikter verkligen vad du känner från hjärtat eller förmedlar du bara vad du tror att omgivningen vill höra? David Icke säger åtminstone vad han tycker.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


---David Icke---
- Meriter och egenskaper enligt svensk media:

1. Antisemit. Ickes teorier har blivit stämplade som antisemitiska, främst av judiska Anti-Defamation League (ADL). Icke säger själv att han har stor respekt för judar.

2. Fullständigt galen. Under 1990 hävdade Icke att en ande från andevärlden kontaktade honom genom ett medium. Anden berättade för Icke att han var en healer och att han sänts till jorden för att upplysa människor.

3. Ännu galnare. I en intervju på TV berättade Icke för Terry Wogan, programledaren, att han var Guds son och att Storbritannien skulle gå under.

4. Galnast av alla! Rymdödle-dyrkande konspirationsteoretisk författare, och pseudovetenskapare. Han har tidigare spelat fotboll som målvakt i Coventry, varit TV-presentatör samt talesman för brittiska Gröna partiet.

5.  Nazist? Enligt VOF.se forum så är David Icke väl omtyckt i schizofrena och tokiga kretsar, mest hos newAge/Nazistiska - Survivalister. De svenska Icke-anhängarna har även en hemsida kallad http://www.Vaken.se där dom pratar om hans teorier och annat smått och gott.

Naturligtvis kan UM-bloggen inte motstå alla dessa smaskiga egenskaper som ivrigt radas upp och flitigt presenteras av våra kära ankdamms-journalister...

UM-bloggen ger  i motsats till censurmedia David Icke en chans att tala till punkt och presenterar här 2 videos där han får ge sin syn på samhället och dagens politiska system.

Mediabevakarna i Sverige är uppenbarligen livrädda för att någon skall få lyssna på vad David Icke har att säga, annars skulle de väl inte bete sig som 11-åriga premenstruella skolflickor när de beskriver hans karaktär.

Den svenska ankdammens  journalister är dessvärre idag såpass upptagna med att slicka Bonniers arsle,  gifta sig inbördes samt anlita familjemedlemmar och släktingar till journalistiskt arbete, att de ibland fullständigt glömmer bort vad en undersökande journalist egentligen borde arbeta med...

- Prova att Googla. :)

Med tanke på att den svenska mediamaskinen av idag bara är en korrupt, fullständigt förljugen och inavlad liten judisk konspirationsklubb för inbördes beundran, så finns faktiskt möjligheten att människor som David Icke ibland har något vettigt att säga världen...

- Döm själv...



http://undermattan.blog.com David Icke - mannen med rymdödlorna får tala till punkt...

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.