lördag 9 mars 2013

Sioniseringen av världen - del 2

Den skadliga sioniseringen
av samhället 2

- För sionister utanför Israel är multikulturalism jättehäftigt, men bara så länge Islam och muslimer hålls utanför. Då kallas det istället plötsligt för Islamisering.


- Det judiska multikulturella äventyret är däremot självklart och obligatoriskt för hela världen och alla måste givetvis delta - annars är man s.k. antisemit. :)
***

Who's Your Favorite Anti-Semite?

*** 
Israel är en av världens mest rasistiska stater och i likhet med nazisternas ideologi är raslära och rasforskning en viktig del i kulturen för sionisterna i staten Israel.

- Fundera på varför Sverigedemokraterna idag är sionismens mest högljudda politiska företrädare i Sverige. Dagens SD har t.o.m. Sionistjudar på ledande positioner. De nazister och många rasister som en gång i tiden bildade Sverigedemokraterna var inte speciellt förtjusta i judar (för att uttrycka det väldigt diplomatiskt).

De nazistsympatisörer och mycket stora antal rasister som fortfarande är kvar i SD hatar mestadels muslimer mer än de hatar judar. Islam och muslimer är s.a.s. urtypen för de invandrare som inte är önskvärda i deras värld.

- Svårare än så är det inte. Fiendens fiende har blivit en tillfällig vän för vissa. Sionist-judar och sionister i väst ser vanligtvis något ljusare ut än muslimerna, så rasisterna biter ihop och tröstar sig med att de i alla fall får backning av sionisternas ekonomiska resurser att kanalisera sitt hat.

Ett hett tips till människor som bröderna Ekeroth i SD är ändå att inte investera några större summor i gasverkets aktier. - Saker och ting kan ändras väldigt fort när folk fattar att de blivit grundlurade. Man måste tillslut också fundera över hur det enorma judehatet fick fäste på 30-talet. 

Det är värt att påtala att inte alla judar stöder den sionistiska världsordningen utan de blir istället grovt utnyttjade av sionisterna.

Här är några judar som fattat vad det hela handlar om... RESPECT.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Israel abandons Holocaust survivors
while keeping tragic memory alive

RT 2012-10-21

Israel has always sought to memorialise the six million who died at the hands of the Nazis. Despite this, the government is increasingly being accused of neglecting the welfare of holocaust survivors.




—The dirty truth about Israel – video—
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Breaking the silence - Israeli soldier testimonies 2000-2010


*

Delar av texten är hämtad från olika upphovsmän.
 

Källhänvisningarna försvann tyvärr när myndigheterna censurerade Undermattan-bloggen 2012-12-09.

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.