fredag 8 mars 2013

Sioniseringen av världen - del 1

Den skadliga sioniseringen av samhället

- Islamisering har blivit ett vanligt begrepp i media och bland diverse hat-rörelser världen över. Dessa rörelser har märkligt nog ofta välbeställda sionister och inte sällan sionist-judar som finansiärer, ledare och på nyckelpositioner. - Ibland öppet och ibland i det fördolda.
***

Who's Your Favorite Anti-Semite?

***
Grupper som EDL, Counterjihadrörelsen, m.fl. ser det som sin uppgift att aktivt bekämpa den s.k. "islamiseringen" av vårt västliga samhälle. Grupperna andas gemensamt en fanatisk övertygelse om att de är utvalda för denna gudomligt upphöjda uppgift, som mestadels består i brutala hatkampanjer och att hetsa mot muslimer och invandrare på alla tänkbara sätt.

- Gemensamt för dessa oftast extrema och våldsamma rörelser är att de i slutänden frekvent finansieras och uppmuntras av samma krafter som även finansierar staten Israel.


- Här ingår samma elitistiska religiösa högerkrafter som finansierar USA:s krigsindustri och dess privata entreprenörer/legoknektar.

 

- I dessa kretsar bedrivs ständigt olika hjärntvättande lobbyingkampanjer för att främja ändlösa krig i arabvärlden och Mellanöstern.

 

- Iran är ett mål som hägrar när Syrien klarats av.


Kanske är det istället så att det västliga samhällets sionisering, idag är det absolut största hotet mot yttrandefriheten, freden och hela mänskligheten globalt, i världen idag?

"The bottom line" är att Israel medvetet och ohämmat sprider sin numera historiska och ändlösa konflikt med muslimer och Islam, till Europa, USA och slutgiltigt över hela världen.

- Sionismen står inte för den yttrandefrihet som saknas inom Islam och arabvärlden, utan istället för en elitistisk rasistisk diktatur som upprätthålls genom förtryck, censur och fascistisk kontroll, i en militariserad värld, fylld av krig och konflikter.

- Inte helt olik den världsordning vi håller på att få idag.

Sionismen är en ideologi som har väldigt mycket gemensamt med nazismen, bl.a.  avseende värderingen av mänskliga raser. Sionistiskt propagerande media och deras frontorganisationer som EXPO kommer inte att berätta sånt här i sin förljugna värld. Jo, du läste rätt.

De flesta partier i Israeliska Knesset borde öppet kunna betraktas som rena nynazister, eftersom de har ungefär samma åsikt om människor som exempelvis Svenskarnas Parti.

- Skillnaden är egentligen att när Svenskarnas Parti talar om att vita och etniska svenskar måste bevara sin särart, så talar de flesta Israeliska partier om vita och etniska judar måste bevara sin särart.


Varför går egentligen mainstreammedia sämre och sämre? Kanske för att deras mestadels judiska ägare inte berättar hela sanningen och folk tillslut börjar fatta att deras destruktiva propaganda och kampanjer har ett annat syfte än befolkningens bästa?

Sionismen har snart bara våld kvar att försvara sin existens genom. Lögnerna i media fungerar sämre och sämre allteftersom alternativmedia vinner mark. 

Därför ser vi hela tiden hur eliten, som är inordnad i sionismens struktur, gör sitt yttersta för att kontrollera internet och förbjuda det fria informationsflödet.


- För sionister utanför Israel är multikulturalism jättehäftigt, men bara så länge Islam och muslimer hålls utanför. Då kallas det istället plötsligt för Islamisering.




Israel abandons Holocaust survivors
while keeping tragic memory alive

***
RT 2012-10-21

Israel has always sought to memorialise the six million who died at the hands of the Nazis. Despite this, the government is increasingly being accused of neglecting the welfare of holocaust survivors.



—The dirty truth about Israel – video—

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Breaking the silence - Israeli soldier testimonies 2000-2010

*

 Sioniseringen av världen - del 1

Delar av texten är hämtad från olika upphovsmän.

Källhänvisningarna försvann tyvärr när myndigheterna censurerade Undermattanbloggen 2012-12-09.

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.