fredag 23 december 2016

Bloggens Julhälsning till Bankirer, Krigsindustrin, MSM-journalister, Världsledare och övrig Maffia - HAPPY XMAS, you fuckers... (War Is Over)

UM-Bloggens Speciella Julhälsning till Bankirer, Krigsindustri, MSM-journalister, Världsledare och övrig Maffia. - Från oss alla till er alla - HAPPY XMAS...
***
Tomten på besök hos barn i Iraks Najaf. https://twitter.com/sahouraxo/status/813435452199960576
***

 Bloggens Julhälsning till Bankirer, Krigsindustrin, MSM-journalister, Världsledare och övrig Maffia - HAPPY XMAS, you fuckers... (War Is Over)
   
'Journalism is printing what someone else does NOT want printed: - Everything else is public relations.'

4 kommentarer:

 1. Detta är orimliga löner till dessa undermåttor och korruptionsmakare!

  ... som dessutom förstör sina företag genom olika knäböjade idioter utan kunskap.... samt skapar icke flexibla org. fullda av okunniga personer som "hjälper" varandra i okunskap och självbeundrande idioter som dräper ägna företag, stänger av sig från självtänkande och kunniga individer som förkastas som inte passande i dessa primitiva zombiefierade "kollektiv" samlingar av icke kreativa och primitiva selekterade av sionist ockuperade tankesmedjor som förstörd företag och Sverige. De skapar samhälle där primitiva okunniga individer håller ihop mot de som bättre och kunniga då dessa ointelligenta miljöer är avundsjuka på de som kan mera och har högre intelligens och arbetsförmågan.... debiler klubbas som ormar mot dessa(med alla fantasilögner till hands)... detta kallar de passa i profilen... till vidare degradering! Fu faan äkligt...

  Så här mycket drar finanstopparna in....
  http://www.expressen.se/dinapengar/sparande/sa-har-mycket-drar-finanstopparna-in/


  SvaraRadera
 2. ...dessa sprider osanningar och rena lögner av avund och självömkan av det att de inte duger till intelligent arbete... dessa lögner de vana att ta utan granskning eller självanalys, då de tankar egen förmågan att även tänka utan att granska lögner (speciellt om de kommer från HR där sitter idioter som tagit sig genom bara 2 år P universitets utbildning... och vana att ta skvaller /sägner speciellt av s.k. "ledare" till hands att sprida tanklöst vidare ... )
  - de undermåttorna behöver klubbas till kollektiva grupper för att bara klara rutin arbete... degradering är påtagligt efter mångårig selektering av primitiva idioter och tillsättning av ledare av dessa...!
  - fortsätter detta tanklösa degradering av företag, lärosäten, samhällsfunktioner så framtiden är mycket osäkert i den sionist-zombie format samhälle!

  SvaraRadera
 3. Det är på lång gång redan processen för destruktion av statliga institutioner och rättssystem och Sverige är prakt exempel på detta degradering... se bara på jude Eliasson som inga fel få bort från att förstöra polisen ... allt är kapad och jude Ygeman stödjer Eliasson och hans missbruk samt fientligt verksamhet mot samhället och organisationer han varit satt som ledare på...samt Ygeman stöttades av div. frimurarorganisationer som i sitt tyr skapade och ledes av judiska militanta org./sekter allt är infiltrerad och kapad av judar(klonen) som vidare förstör alla funktioner och inför laglös slaveri, agg av de som fortfarande har förmågan att tänka och analysera situationen.
  Staten/statsinstitutioner förklarade som en börda för "demokrati", och måste därför elimineras eller neutraliseras. Till förmån för vem? Uppenbarligen till förmån för den globala oligarckhy / banksters... som skyr inga medel på att förslava, stjäla välstånd, underkuva och kulmen på detta avrätta/mörda befolkningen... deras psykopatiska drag har inga gränser i utvecklad perversitet!
  Sedan redan förvandlade till kriminella lögnare och förfalskare som sitter i kapad media som dessa okunniga och öppet fientliga mot vit man samhälle lögnare utan stopp Volodarski och Winiarski på DN... - som borde få yrkesförbud.
  DN-skrapan lyste inte i tyska färger efter Berlin massakern, DN-ledningen rasister:
  http://whitetv.se/sv/dn/1746.html

  SvaraRadera
 4. http://www.expressen.se/nyheter/kungligt/drottning-silvia-halls-kvar-pa-sjukhuset/

  - medicin ledning kapad av KLONEN också och Klon längre ville komma åt kungahuset... nu fått de möjlighet som de absolut inte missar... man nästan anar att det händer något med Silvia snart... (för att tvinga kungen lämna styrning till naiva och hjärntvättade Viktoria som de skall styra till abdikering)... få se vad som händer...

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.