söndag 16 september 2012

SR ANAL-FISTAR YTTRANDEFRIHETEN I SVERIGE!



*


SR LÄR SVERIGE ANAL-FISTA
PÅ RÄTT SÄTT!!!



2012-07-27
SR & SVT är jävligt märkliga företag. Ena dagen censurerar de bort regimkritiska kommentarer och bloggar, på ungefär samma sätt som i världens värsta diktaturstater.


Nästa dag stänger de ner kommentarsfälten på sina sajter, för att den olydiga befolkningen inte kommenterar som SR:s statliga propagandajournalister vill. De skäms inte heller för att tala om detta.

...Och dagen efter detta så lär SR hela Sverige hur man ANALFISTAR på bästa sätt? :)

- Här finns alltså plötsligt ett enormt utrymme i Sverige och svensk media för smala åsikter och nöjen som troligtvis inte allt för många i landet utövar regelbundet?

- Det verkar inte heller finnas något behov att undanhålla offensiva företeelser från lättstötta individer längre... Helt plötsligt gäller den tidigare totalt förkastade principen att;  - gillar man inte, så titta inte...

...Alla stenar vänds därefter med glädje i SR:s fist-skolor av ivriga anal-fist-propagerande journalister... Alltsammans på licensbetalarnas bekostnad.

- Det är väl OK... ANALFISTA så mycket ni vill, SR-journalister...


... MEN hur skulle det vara att först och främst satsa era bidragspengar på att återinföra en neutral och öppen nyhetsrapportering istället för den sekretessbelagda och  intressestyrda vi har idag..? 


... SR/SVT är ofta en patetisk censurerande propaganda-apparat, som blir mer diktaturliknande för varje dag.



Varför inte satsa lika djärvt på den politiska YTTRANDEFRIHETEN i andra större och VIKTIGARE sammanhang först???

Är det verkligen så förbannat svårt för s.k. journalister att se vart världen varit på väg de senaste 11 åren?

...Eller har kattungarna, hundvalparna, kungabebisar, pingviner etc, slutat fungera som fördummande nyheter för familjen FÅRSSON och nya anal-fisting-flugan är förutbestämd att bli landets nya distraktion..?

Avslutningsvis är det säkert ingen som misstar den här bloggen för moralens väktare, men genom den här artikeln vill vi ändå förklara för SR att de måste vara lika djärva inom områden som har verklig betydelse.

- Hur-som-helst... Go for it SR - nästa vecka knullar vi hönor?? :)






- Anne Sseruwagi,  är chef för Sveriges Radio i Malmö och Anal-Fist-anvarig utgivare. Zeke Varg (givetvis:) hittade artikeln och Reinfeldt är: PSYKO-FISTARE.

*SR:s redaktion rekommenderar 6-8 anal-fistningar per dag.


undermattan.blogg

 SR ANAL-FISTAR YTTRANDEFRIHETEN I SVERIGE!

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.