måndag 16 juli 2012

Dödsdömd nazist hittad i Ungern


Dödsdömd nazist hittad i Ungern

SR 2012-07-16
SR rapporterar idag  att Laszlo Csizsik-Csatary, den krigsbrottsling från nazisttiden som står högst upp på den judiska människorättsorganisationen Simon Wiesenthal Centers lista över efterlysta, har nu hittats.




Krigsbrottslingen har levt ett lugnt liv i Ungern de senaste 17 åren. Men i helgen hittades han, med hjälp av information från centret och av den brittiska tabloiden The Sun.

Csizsik-Csatary var polischef i Ungern och ska ha hjälpt till att organisera deportation av över 15 700 judar till Auschwitz. 1948 dömdes han till döden i sin frånvaro, men det är oklart om han nu kommer att åtalas.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UM-bloggen passar på att friska upp minnet lite och belysa Sveriges nobla jakt på massmördarna och krigsbrottslingarna från tyska nazistarmén.
 
Sverige var ett av favoritländerna som nazistarméns krigsförbrytare flydde till i stort antal.

Eftersom Sveriges Radio SR nämner den judiska människorättsorganisationen Simon Wiesenthal Center i artikeln så redovisar vi hur det gått för organisationen när den försökt samarbeta med svenska regeringen under tidigare år. 

*Texten undertill är en tidigare publicerad på bloggen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sverige, Syrien och Argentina
- Hitlers nazistkrigares fristäder


Här publicerar vi nazistjägarnas rapport och värdering från 2001 av Sverige. – Landet som också blev krigsförbrytarnas fristad och paradis. Här i Sverige kunde t.ex. Hitler i teorin blivit programledare för Bolibompa om han bara lyckat hålla sig gömd i 25år.

Den 19:e April 2001 gjorde Simon Wiesenthal Center en gradering av världens länder dit nazistiska krigsförbrytare flytt.
Rapporten från “the Simon Wiesenthal Center” kallades: “the first Annual Nazi War Criminals Prosecution Status Report”.

För att få ett A i rapporten så har landet i fråga varit tillmötesgående mot de som utredde folkmördare och krigsförbrytare. Det sämsta betyg ett land kan få är ett F – som står för “TOTAL FAILURE”. 

- För att spänningen inte skall bli alldeles outhärdlig så talar vi genast om att SVERIGE fick ett F.


Två länder i hela världen fick ett F för “TOTAL FAILURE” och det andra landet var SYRIEN.

Sverige (eliten) har alltid hävdat att vår 25-årsregel preskriberar krigsbrotten under WW2. Den som lyckats gömma sig så pass länge är juridiskt förlåten för sina brott under WW2 mot mänskligheten.

- För en lekman så framstår detta som oerhört perverst med tanke på att brotten i ett historiskt perspektiv är så unika i sin grymhet.

- Här måste man statuera exempel, vilket alla länder i rapporten utom Syrien, Argentina och Sverige kunnat inordna sig med.

Sveriges envishet att skydda Hitlers nazister har naturligtvis helt andra orsaker än 25-årslagen, som vare sig media eller eliten (som kontrollerar media) varit speciellt intresserade att gå in på.

Svaret är naturligtvis som Tobias Hübinette, svensk nazistexpert så tydligt uttryckte vid en intervju med Aftonbladet 2006:



- Hela den svenska överklassen frotterade sig med Nazityskland under de här åren. Svenske prinsen dyker upp på mängder av bilder tillsammans med nazister.


Enligt Tobias Hübinette tillhörde kungens morfar, prinsessan Sibyllas far Karl Edvard av Sachsen-Coburg-Gotha, den första generationen nazister i Tyskland.

Eliten har sökt skydd genom att gömma sig bakom lagar som enligt internationell rätt inte borde tillämpas. När det gäller att skydda eliten så är vissa utvalda lagar alltid oantastliga och de kan vid behov utnyttjas.

- Rapporten från Wiesenthal Center säger tydligt att Sverige visat att det inte finns någon som helst politisk vilja att agera i frågan.

 

- Precis som eliten idag envisas men att EU:s lagar står över svensk lag så står internationell lag över svensk lag när det gäller folkmord som begåtts utanför Sverige.


När det gäller att tillvarata elitens och maktens intresse, så är lagarna eviga och kan under inga som helst omständigheter ändras eller anpassas till övriga världen.

När det gäller folkets rättigheter och allmänna mänskliga rättigheter kan vilken lag som helst ändras ganska omgående.

Läser man igenom den här bloggen och ser hur folkets rättigheter i Sverige hanteras av eliten, bör man komma till den slutsatsen. Dags för en ändring?


Läs fortsättningen och hela rapporten:

*Sverige och Syrien vägrade åtala Hitlers krigsförbrytare






undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.