onsdag 25 januari 2017

Är amerikaner exceptionellt kriminella - eller har de bara exceptionellt kriminella myndigheter?


https://twitter.com/NIRPUmbrella/status/811288904091467776
Amerikaner är enligt sina egna politiska gudar exceptionella. Men både EU:s och tredje världens folk verkar va ungefär tio gånger mindre brottsliga och ärligare än amerikanerna. ...Eller har jänkarna kanske bara exceptionellt kriminella myndigheter som gärna förstör undersåtarnas liv för en silverpeng när de hjälper den giriga 0,1%-eliten tjäna stora pengar på privatiserad fångvård. - Varför sätter egentligen USA avsevärt fler av sina medborgare i fängelse, än både Ryssland, Kina och Iran?
***

Gräsliga myndigheter? - Rick i USA fick 17 dagars fängelse för dåligt klippt gräsmatta

https://twitter.com/PolicePoliceACP/status/585144977371619329
Gräsliga myndigheter och gräslig rättvisa? - Rick Yoes, en hårt arbetande amerikan, fick 17 dagars fängelse för han inte hunnit med att klippa sin gräsmatta enligt myndigheternas anvisningar...https://undermattans.blogspot.se/2015/04/grasliga-myndigheter-rick-i-usa-fick-17.html 
***
https://twitter.com/JMarcum77/status/818488107033042944
***

https://twitter.com/StephieGilley/status/818552098983919616
***
Några tidigare publicerade poster om Amerikas fängelser och fångvård:

AVSLÖJAT: USA sätter fler i fängelse än KINA och IRAN!

Varför avslöjar Ankdammsmedia sällan några fakta om den lönsamma privatiserade fångvården i USA..? Amerika är ju idag Sveriges förebild som de styrande alltid gör sitt yttersta för att kopiera och lyda - "THE LAND OF THE FREE"? ...Tror inte det. - Svaret finns här och det är inte vackert...

USA sätter fler kvinnor i fängelse än Kina & Indien & Ryssland - tillsammans



https://twitter.com/conradhackett/status/568293910830661632
Frihetens förebild i väst, USA, har i verkligheten fler kvinnor i fängelse än både Kina, Indien och Ryssland tillsammans. Enligt "International Centre for Prison Studies" så sitter en tredjedel av världens 625.000 kvinnliga fångar i amerikanska fängelser...

"VM i fångvård" avgjort: - Louisiana, USA, vann - har flest fångar i världen - 5 gånger fler än Iran

http://theweek.com/speedreads/index/264059/speedreads-louisianas-incarceration-rate-is-5-times-that-of-iran 
Louisiana, USA, har 5 gånger fler fångar än Iran. - En värdig vinnare av "VM i fångvård..."

Amerikanska kvinnor steriliserades olagligt i fängelser i Kalifornien - "för att spara pengar"

Dussintals amerikanska kvinnor har blivit olagligt steriliserade i fängelser i Kalifornien. Enligt USA:s myndigheter har det gjorts för allas trygghet och "för att spara pengar" på sociala omkostnader. ...Var har vi hört den förut..?

Ny studie: - Var 25:e dödsdömd fånge i Amerika - är oskyldig...

En ny studie avslöjar att var 25:e dödsdömd fånge som väntar på att avrättas i USA, sannolikt är oskyldig. Man har undersökt 3000 fall där dödsdömda fångar varit inblandade och funnit att över 4% varit oskyldiga, när de väntade på att avrättas av de amerikanska myndigheterna. - Låter väl tryggt...?

Amerikanska fängelsevakter använde fångar som sexslavar - våldtäkter i industriell skala


2014-01-24. Det avslöjas att vakter i ett flertal amerikanska fängelser använder fångar som sexslavar. Enligt en ny videorapport med ett offer så är detta en del av kulturen i fängelsesystemet i vissa amerikanska fängelser. Detta har också pågått i stor skala under många år i USA...(Bild: cellar-fcp.deviantart.com)

Ny trend i USA: Tusentals fattiga som inte klarar betala små bötesbelopp, slängs i fängelse

Fattiga amerikaner som inte klarar att betala mindre skulder till myndigheter sätts i fängelse. Kritiker säger att USA på nytt infört ett 150 år gammalt system med skuldfängelser... (Bild från Dickens, Oliver Twist)

Snattare döms till att dö i USA-fängelser - 3200 fångar avtjänar livstidsstraff för ickevåldsbrott

RT 2013-11-14. Ett stort antal groteska amerikanska fängelsedomar har avslöjats i en rapport från  "The American Civil Liberties Union (ACLU)". Rapporten har titeln - "Den levande Döden" och syftar på de många faktiska dödsdomarna i fängelser (=livstid utan möjlighet att någonsin kommat ut) för t.ex. snatteri...

Kvinna fängslades och kläddes av naken - hade missat betala trafikböter i tid

Sarah Boaz missade en gång att stanna sin bil vid en stoppskylt. Polisen som var i närheten delade ut böter. Sara tappade bort böteslappen och fick ingen ny av myndigheterna. Två månader senare stod polismän med handbojor utanför Saras hem och släpade sedan iväg henne till fängelset. I fängelset tvingades Sarah Boaz ta av sig alla kläderna och utsattes för en statlig "nakenkontroll..."

Ung man i Texas sattes i fängelse för att han inte lämnat tillbaka bok i tid till biblioteket

31 oktober KFVS12 News.  - En ung man i Texas arresterades och sattes i fängelse för att han inte lämnat tillbaka en lånad bok i tid till det lokala biblioteket...

25% av världens fångar finns i Amerikanska fängelser - moderna slavläger för minoriteter

Uppdaterat 2013-09-27. Abby Martin intervjuar Eugene Puryear om fängelsekulturen i USA. Social kontroll och massinlåsning av minoriteter i Amerika har skapat världens i särklass största antal fångar, större än exempelvis både i Kina och Iran. USA:s fängelser drivs ofta av privata företag som moderna slavarbetsläger, för både militär och civil produktion....

Copyright terror: 37-åring fick 15 års fängelse för 6 piratkopierade skivor

15 års fängelse
för 6 piratkopierade skivor

RT 2012-11-14
En 37-årig man från Mississippi dömdes nyligen till 15 års fängelse för att han försökte sälja 6 stycken piratkopierade skivor till en civilklädd polis.

Hur försvaras den AMERIKANSKA DRÖMMEN?

USA har sen 1980-talet tredubblat antalet fångar i sina fängelser

Idag sitter 2.3 miljoner Amerikaner eller 1 av 100 vuxna i ett Amerikanskt fängelse. Förutom detta sitter 93,000 ungdomar i ungdomsanstalter och 400,000 invandrare hålls förvarade i fängelseliknande “immigrant detention centers”.

***
Läs ännu mer:
https://undermattans.blogspot.se/search/label/F%C3%84NGELSE
***
Är amerikaner exceptionellt kriminella - eller har de bara exceptionellt kriminella myndigheter?
   
'Journalism is printing what someone else does NOT want printed: - Everything else is public relations.'

1 kommentar:

  1. They Gave me a Ticket for Flying my DJI Mavic Pro Drone
    https://www.youtube.com/watch?v=wQNEg9Q3EVk

    https://www.youtube.com/watch?v=unVkKt6Ixz0

    Kicked out of the park with DJI Mavic Pro
    https://www.youtube.com/watch?v=GKD--hp-Gh4

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.