tisdag 15 januari 2013

Sverige ökar friheten på nätet ytterligare - Talibanerna är jätteimponerade!


Carl Bildt förklarar i videon hur friheten på nätet ständigt ökas i Sverige - genom att den samtidigt avskaffas.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datainspektionen:
- Inför straff och kriminalisera nätkränkningar!




SR+AB: måndag 14 januari 2013
Datainspektionen anser att det bör införas en straffbestämmelse för kränkningar på internet, även för grundlagsskyddade webbplatser.
*

En utredning har på uppdrag av regeringen tagit fram ett förslag på ändringar av lagarna för tryck- och yttrandefriheten, och nu konstaterar Datainspektionen i sitt remissvar att det saknas bestämmelser för att stärka skyddet för enskildas integritet och privatliv för grundlagsskyddade webbplatser.

- Näthat borde vara brottsligt, anser Datainspektionen, som vill att det ska bli straffbart att grovt kränka andra människor på nätet.


Redan idag kan man göra sig skyldig till kränkningar på nätet, exempelvis genom förtal eller hets mot folkgrupp.

– Vi föreslår att man ska kriminalisera grova kränkningar på nätet. Det kan exempelvis handla om att någon publicerar kränkande och skandaliserande bilder på en före detta flickvän.

...Eller att någon helt enkelt skriver grovt felaktiga saker om någon, säger Göran Gräslund. :)

(I shit you not - reds. anm.)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Talibanerna är lyriska! Sverige är föregångslandet i kampen för personlig frihet. Vi är inte bara världsledande på pervers vapenexport till torterande diktaturer utan även världsmästare på frihetsövervakning av landets egna medborgare!

Nu ökar vi friheten på nätet ännu mer.  IPRED, DATALAGRINGSDIREKTIVET och FRA var bara förspelet i den djärva frihetskampen. Taliban-rådet har haft ett superhemligt sekretessbelagt UD-möte och tillslut beslutat att inte tala om vad de beslutade på mötet...

Men en Taliban-läcka avslöjar att YTTRANDEFRIHETEN i Sverige kommer att stärkas genom att den avskaffas helt, i gammal god Talibananda.

- Våra nuvarande lagar räcker tyvärr inte till för att gammelmedia skall behålla sitt hjärntvättande grepp över folket utan ytterligare censur och Talibanlagar måste genast införas för att stärka Bonnier-Talibanernas monopolmedia-klan, säger Carl Taliban, och Fredrik Taliban nickar instämmande...

Just nu funderar Talibanernas psykopatiska vänner i Taliban-rättsväsendet ut grymma omänskliga straff att applicera på oliktänkande som inte förstår de svenska Talibanernas  storsinta frihetskamp.

- För vår egen trygghet ...naturligtvis. :)



- Sverige ökar friheten på nätet ytterligare
- Talibanerna jätteimponerade!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Sverige ökar friheten på nätet ytterligare
- Talibanerna jätteimponerade!


*

Sverige ökar friheten på nätet ytterligare - Talibanerna är jätteimponerade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.