måndag 28 januari 2013

Förtroende och kompetens - regeringen fortsätter att imponera

Och nu en liten sagostund för alla barn... Kompetensrådet för utveckling i staten (Krus) - Regeringen har skapat en grupp - Värdegrundsdelegationen - som bland annat ska arbeta med att vidmakthålla allmänhetens förtroende för statsförvaltningen genom att främja en kultur som förebygger korruption...

 *
  • Hur bemöter staten, genom sina anställda, allmänheten?
  • Hur vidmakthålls och förstärks tilltron till statsförvaltningen genom att främja en kultur som förebygger korruption och oegentligheter?
  • Hur utvecklas förtroendet för de enskilda myndigheterna/staten totalt över tid?
  • Hur kan man följa upp och mäta förtroendet?
*
Regeringen vill bland annat ta tillvara och utveckla de erfarenheter "Komptetensrådet :)" för utveckling i staten (Krus) gjort i arbetet med Offentligt etos...


Krus avvecklat

Myndigheten Kompetensrådet för utveckling i staten (Krus) upphörde den 31 december 2012. Statskontoret har tagit över ansvaret för att bevaka behoven av kompetensutveckling i statsförvaltningen.

(- Regeringen kan ju inte ens stava till Kompetensråd:) ...Så det va nog en bra idé att avveckla den verksamheten? Reds.anm.)

http://www.regeringen.se/sb/d/17440
*

Förtroende och kompetens - regeringen fortsätter att imponera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.