lördag 27 september 2014

Mitt liv som politisk aktivist hos "Partiet De Fria" i Sverige - "Marianas berättelse"

Hur mycket manipulerar egentligen säkerhetstjänster, privatfinansierade desinformatörer och media de mindre oetablerade politiska partiernas förutsättningar att bli framgångsrika här i Sverige? Registreras fortfarande oliktänkande och dissidenter i hemlighet..?
***
Har Sverige en kontrollerad opposition enligt samma modell som i bananrepublikerna? - Mariana, en disputerad naturvetare och före detta ledande medlem i Partiet De Fria (PDF), berättar om sina chockerande upplevelser och äventyr som politisk aktivist. Bilden är från en demonstration mot GMO som medlemmar ur PDF deltog i under 2013...
*** 

 Partiet de frias logga.

*Artikeln publiceras på UM-bloggen som OP-ED. Först publicerad 2014-09-13 av Bertas Katt:  http://bertaskatt.blogspot.se/
Originaltitel: Trålar, agenter och Partiet De Fria
***
***

Trålar och agenter

***
Det här är historien om mina ett år och tre månader i den så kallade politiken. Jag gick in i detta helt ovetande om ”politikens villkor”, ett begrepp som idag har en annan innebörd för mig än tidigare.
***
Det har lett till att jag gjort mina egna efterforskningar, och insikten om partiernas roll, och särskilt de partier som faller under ”Övriga” i valstatistiken, är desillusionerande...
*** 
- Jag går rakt på: Småpartierna används som trålar för att få in namn och personuppgifter på dissidenter, dvs. människor som har en samhällskritisk hållning. De drivs av privat eller statlig underrättelsetjänst typ MUST/KSI där ledarna är skådespelar- och mediatränade, och ofta har militär bakgrund.

En del kommer ur EXPO som Researchgruppen och KRIS. Det vimlar av kriminella i ”Övriga” partier som SD och SvP, vilket gör det möjligt för makten bortom partierna att hänga ut och styra upp (http://www.aftonbladet.se/kultur/article19516606.ab).

Rickard Falkvinge kanske vet vad han talar om när han häromdagen twittrade ”Det är hög tid att @Researchgruppen börjar ses som det kriminella slödder de är. Bryta sig in i Flashback? Ändamålen helgar inte medlen.”
 ***
*** 
MUST/KSI satsar sen något år tillbaka på att utbilda och använda psyops-agenter, med uppgift att styra upp opinion. De ska gå från nuvarande 50 till 100 stycken i år. Detta är ingen hemlighet, annonseringen sker öppet, och det har också förekommit en artikel i gammelmedia om deras insatser under invasionen av Libyen. Det är naivt att tro att detta inte används också inom Sverige (http://undermattans.blogspot.se/search/label/PSYOPS). En annan metod för kartläggning är att skriva böcker som säljs via hemsidor på nätet, och rapportera in vilka som köper.
***
Agenternas jobb är att toppkontrollera alla rörelser och kartlägga dissidenter, så kallad kontrollerad opposition. Detta bildar en helt egen Matrix på nätet, med Facebookgrupper som Vaken.se, Flashback, hemsidor och bloggar. Materialet kan vara mycket hardcore i sin problembeskrivning för att sen snöa in i frimurare, någon mystisk grupp eller utomjordingar som ska rädda världen. Eller så blandas seriöst material med information om mumbo jumbo upplysning alternativt nazi-symboler.
***
Från maktens sida kontrolleras alla flanker inom viktiga rörelser, och förminskar dem genom att dra ett löje över dem med new age hokus pokus som beskrivs ovan och knyter dem till rasbiologi istället för att lista namn på makthavare som bank- och medieägare. Slutligen sår man falska lösningar till folket som t ex teknokrati. Vi går nu in och tittar på Partiet De Frias korta historia, läsaren får själv dra sina egna slutsatser.
***

Partiet De Fria

***
Partiet De Fria (PDF) dök upp på nätet i mitten av februari 2013. Efter några dagar anmälde jag mig för mitt första medlemskap i ett parti och fick nummer 52, vilket visar hur snabbt partiet växte från första början. Det var fler än jag som gillade frihetsideologi! 
***
Snabbt växte det fram regionala grupper på Facebook (fb), och innan PDF vände neråt var antal medlemmar nästan 900. När jag senare, i början av juni 2014, blev utslängd från PDF av Bo Jonsson (journalist, skådespelarutbildad, fjälljägare, mannen bakom infowars.se) och Daniel Nordberg, anklagad för att ha försökt kapa partiet när jag gjorde det jag som styrelsemedlem skulle göra - värna partiprogrammet - var vi 63 medlemmar, inklusive Bo Jonssons bebis och fru, som för övrigt inte har hörts av inom partiet. Jag vet, för jag hade då hand om medlemsregistret.
*** 
 
- En dryg månad efter att PDF grundades gick partiets grundare Peter Storm oväntat bort. 

Peter bodde i Thailand, och vi var många som bestörta sörjde en vän vi aldrig träffat fysiskt men som likväl var en vän genom diskussioner och kommunikation på nätet. Han drev en båtbyggarfirma och forskade på atomärt väte som han trodde kunde förbättra verkningsgraden i motorer. Peter var en kunnig och humanitär själ, som även i het debatt behöll sitt goda språk och aldrig förföll till personangrepp eller slag under bältet. Det gjorde honom till den självklara medelpunkten i PDF. Om Peter hade något fel i politiken så var det ett jag delade med honom – naivitet.
***
Peter hade i flera år varit den som huvudsakligen stod bakom Freedom Force Sweden (en nationell gren av Freedom Force International), vars hemsida idag befinner sig i ett bedrövligt skick. För att förstå vad som hänt senare är det viktigt att förstå att PDF har sina rötter i Freedom Force ideologi, en individualistisk frihetsideologi som förkastar kollektivism och som är rena anti-tesen till kommunism/nationalsocialism och dess moderna form: teknokrati. Bankfrågan är central, då räntan förslavar inte bara individer utan även hela nationer, och då de internationella bankernas ägare strävar efter världsherravälde (http://www.freedomforceinternational.org/). 


Ovan Freedom Force Sverige idag, del av förstasidan. http://www.freedomforce.se/

Nedan Freedom Force Sverige i webarkivet (med namn på grundarna). Del av kontaktsidan 17 juni 2013. I juli 2013 är den borta.  (http://web.archive.org/web/20120102225539/http://freedomforce.se/?page_id=49)
 ***
***
Inom ett dygn efter Peters bortgång satt Daniel Nordberg i PDF:s styrelse. Peter Storm uppges idag på PDF:s hemsida vara medgrundare till PDF; Bo Jonsson står som grundare (http://www.defria.se/om-oss-15615742).  
***
Det finns en grundare till, Andreas Eliasdal, som inte syns alls längre på hemsidan, men på ratsit. Firman Partiet De Fria ägs av Bo Jonsson och Daniel Nordberg, vilket kan ses under fliken ”Funktioner”: http://www.ratsit.se/802470625400001-Ideella_foreningen_Partiet_De_Fria_med_firma_Partiet_de_Fria
***
Med medlemsansökan skickade jag också in mitt CV (jag är disputerad naturvetare inom livsvetenskaperna), och blev senare kontaktad av Bo Jonsson och Daniel Nordberg med frågan om jag ville ta hand om GMO-frågan i partiet. Jag tyckte att javisst, jag kan ta den frågan, men egentligen var jag politiskt mer intresserad av bankfrågan och framtidsvisionen. Det var också det intresset som var den verkliga orsaken till min uteslutning, som kommer att framgå nedan. Men det var långt innan jag satt i styrelsen, eller egentligen inte satt i styrelsen som det till slut visade sig.  
***
- Det var väldigt trögt att jobba praktiskt som aktivist i PDF. 
- Det hände konstiga saker, jag blev flera gånger fotograferad av herrar med objektiv.
***
Någon gjorde en flyer som påstod att PDF var för fritt knark som rapporterades hamna i knarkpaket som såldes i Göteborg med mera, med mera. Medlemmar dök upp på möten som åtog sig att göra än det ena än det andra, men inget blev gjort, och framförallt ingen ville vara med och betala. Daniel Nordberg, som då bodde i Kungälv, kom flera gånger inte till regionmöten utan att ha meddelat detta innan, och gjorde väldigt lite. Det var överenskommet att jag och Daniel Nordberg skulle dela på kommunledarskapet för Göteborg, men jag jobbar heltid i en annan stad och kunde inte rodda allt själv, aktiviteterna sinade, och folk slutade komma på möten. 
***
Genomgående till slutet var att om jag ville initiera något fick jag ja av styrelsen, men sen i praktiken kom bromsen genom att jag fick göra allt själv, och bekosta allt själv. Idag tror jag detta var en medveten utmattningstaktik. Slutligen, på försommaren 2013 låter det underligt om den bil som jag leasar via jobbet, en årsmodell 2011. När jag kör in den på verkstaden så får jag inte köra den därifrån, ett hjullager är helt slut. Jag är med när verkstadskillen kollar bilen, och han säger att muttrarna som håller fälgen och däcket på plats är lösa. Detta upprepar sig våren 2014. Jag vet än idag inte vem eller vad som orsakade de lösa muttrarna, men det var en farlig situation att köra med lösa muttrar och ett havererat hjullager.  
***

Aktiviteter 2013

***
I maj demonstrerades det i Stockholm, Göteborg och Falkenberg mot GMO, i en global marsch. I juni 2013 åkte Bo Jonsson och Daniel Nordberg till Bilderbergmötet i Watford, England. Det resulterade i några videos där andra aktivister intervjuades, och en ändring i partiets linje vad gäller chemtrails. Peter Storms linje var att vi inte skulle lägga tid på chemtrailsfrågan, då bankfrågan var PDF:s huvudfråga, men Jonsson och Nordberg träffade någon i England som ansåg annorlunda, och så blev det. I juni-juli åkte Bo Jonsson och två kamouflageklädda medlemmar till Almedalen, och jag och en annan dam, också kamouflageklädd, anslöt oss de sista dagarna. 
***
Det resulterade i många flyers i soptunnorna på Almedalen, och en över två timmar lång video om politikernas syn på Bilderberg som få orkade se. Varför denna iver att avslöja Bilderberg som redan är avslöjat, och som rapporteras om i gammelmedia? I augusti arrangerade Daniel Nordberg och jag en demonstration mot chemtrails/geoengineering som en del i en global marsch, där jag gjorde nästan allt jobbet. Medlemmar demonstrerade i motsvarande event i Stockholm. Sen var det stiltje, och Daniel Nordberg hördes inte av förrän i december då det plötsligt var väldigt bråttom med att arrangera en föreläsning med Carl Norberg på kulturhuset i Kungälv, en dryg vecka senare. Äntligen drev Daniel Nordberg något! Äntligen bankfrågan! Men varför Norberg, och varför så bråttom?
***

Carl Norberg

***
Mitt intresse för banksystemet gjorde att jag läste Carl Norbergs blogg, och följde hans inlägg på fb. I början av PDF förstod jag inte varför Peter inte ens svarade Carl Norberg i trådar på fb då denne är så kunnig i ekonomi, så jag ställde frågan till Peter Storm. Nedan är frågan och svaret:
***

Idag delar jag helt Peters åsikt om Carl Norbergs framtidsvision, men det krävdes en föreläsning i Kungälv i december, och Jonssons och Nordbergs första försök att göra Carl Norberg till partiledare i december 2013 – januari 2014 för att jag fullt ut skulle förstå vad Peter menade. Carl Norberg försökte göra ändringar i partiprogrammet redan då. Vi var några närstående till styrelsen som granskade programförändringarna och sa nej till Carl Norberg som partiledare, och så blev det också. 
***
Carl Norberg säger att han inte är teknokrat men talar som en teknokrat, teknokratin slinker in här och där. Framförallt anser han att staten ska beräkna vars och ens behov av t ex energi, och sedan portionera ut detta, vilket han uttryckte flera gånger under föreläsningen i Kungälv.
***
Teknokrati är framtidens slaveri (http://sv.wikipedia.org/wiki/Teknokrati_(styrelseskick)), (https://www.youtube.com/watch?v=5xnW0Ur0n7Q). Intressant nog så ville Jonsson i december-januari att Norberg skulle presenteras som partiledare under Almedalen 2014, och så blev det också till slut.  
***

Aktiviteter 2014

***
I Göteborg delade vi ut flygblad mot chemtrails den 25 januari, som en del i den återkommande globala marschen. Daniel Nordberg dök upp när det var tio minuter kvar. I Stockholm anordnades detta av partipolitiskt obundna aktivister.
***
Bo Jonsson slår på bromsen med en relaunch av partiet. Medlemsavgift och uppgivande av personnummer införs. Medlemsavgift tyckte jag var bra, ett parti utan kassa kommer inte långt. Personnumren måste ändå fram för partibeteckningen (partinamnet), även om det tar emot. Mindre bra var att han samtidigt stänger ner alla regionala grupper, så medlemmarna tappade kontakten med varandra, och partiprogrammet försvann från hemsidan. Istället läggs så småningom ett förenklat partiprogram upp. Det är svårt för medlemmarna att se förändringar, eftersom ursprungsprogrammet är borta.
***
Insamling för registrering av Partinamnet pågår sen 2013, men misslyckades att nå mål till slutdatum inför årets val i februari. Det behövs 1500 namn, och bara drygt 500 har enligt Bo Jonsson inkommit.
I slutet av mars erbjuder jag mig att ersätta Daniel Nordberg i styrelsen, som då har lyst med sin frånvaro och inte ens svarar på mejl eller i telefon sen Carl inte blev partiledare i januari. 
***
När jag tidigare har berättat för Bo Jonsson om det flitiga fotograferandet av mig under våren 2013 och lösa muttrar varnade han för att vi kunde förvänta oss hot av olika slag, t ex tomma kuvert i brevlådan. 
***
Jag tyckte det lät konstigt, vem har hört talas om det hotet innan? Men nu var det dags, samtidigt som jag gick in i styrelsen. 
***
- Jag hittar två tomma kuvert, ett frankerat och stämplat och ett ofrankerat i brevlådan, från Juristbyrå ett par mil från Göteborg. 
- Det sista brevet måste alltså ha lagts direkt i brevlådan.
***
***
När jag gick in på nätet och kollade Juristbyråns hemsida så kom det först upp en rubrik ”Hur skyddad är din familj”, och nedanför ”Har du skrivit ett testamente”. På morgonen samma dag stod det en vit bil konstigt parkerad nära mitt hus med en förare i, och jag memorerade bilnumret. 
***
När jag söker på det visar det sig tillhöra en svart bil, som tidigare sålts från en bilauktionsfirma i Kungälv. När jag samma kväll går in på fb har jag ett meddelande från Bo Jonsson som ställde en fråga han inte ställt tidigare, och inte heller efter: ”tjabba, allt lugnt idag?” Jag höll god min i elakt spel och svarade ”jodå, väldigt lugnt”. 
***
- Jag har äntligen börjat fatta vad jag gett mig in i. 
***
...Och längre ner på sidan…
***
***
I maj deltog några få medlemmar i en global marsch mot GMO i Göteborg och Stockholm. Efteråt talar jag med en medlem som säger att han brukade donera pengar till PDF, senast hade han donerat 8000 kr till omkostnader för Bilderbergmötet. Jag blir paff. Jag sitter i styrelsen och har inte en aning om denne generöse mans donationer. När PDF startade var det viktigt med transparens och ekonomin redovisades öppet på hemsidan, men nu är det borta.
***
Jag krävde att bli inskriven i styrelsen, och därmed få insyn i PDF:s bankkonto. Bo Jonsson drog och drog på det, men gick till slut med på detta. Det skulle kosta pengar, 750 kr, som jag betalade in. Jonsson fortsatte att dra på det. Jag blev aldrig inskriven som styrelsemedlem, och har till dags dato inte fått tillbaka pengarna. Denna styrelse höll ett enda styrelsemöte.  
***
I juni åker Bo Jonsson till Bilderbergmötet i Köpenhamn. Några fler medlemmar sluter upp för någon dag, däribland Marcus Borg, som bor i Skåne. På plats finns också Nya Tiders reporter Carl Norberg (http://sv.wikipedia.org/wiki/Nya_Tider_(tidning)), och journalist Mark Andersson från naziststämplade American Free Press, som också var på plats i Watford.
***
Återigen var det dags för förändring av PDF:s politik. Söndagen den 1 juni sitter Bo Jonsson på tåget från Köpenhamn till Stockholm, och ställer till med dramatik. Han skickar meddelande till Andreas Eliasdal att han har kommit fram till att PDF har mer gemensamt med Carl Norberg än vi har förstått. Andreas meddelar mig, och cirkusen är igång. För att ett beslut ska gå igenom i PDF så ska två av styrelsens medlemmar vara överens. 
***
Bo Jonsson sköter detta på så vis att istället för styrelsemöten så chattar han med den han tror ska stötta vad han vill, och meddelar sedan beslutet till den andre. Jag gjorde vad jag kunde för att vädja till Andreas ansvarskänsla och gå emot Norberg som partiledare, och om nödvändigt kräva Bo Jonssons avgång. Andreas, en ung kille, utsattes för en hård press, och kopierade vår kommunikation och skickade den till Jonsson, som då ansåg sig få anledning att påstå att jag försökt kapa partiet. Samtidigt blir jag blockad från medlemssidan och utslängd från mina PDF-mejlboxar. Men, det är inte jag som har kapat Partiet De Fria. Partiet var kapat innan det startades.
***
- Carl Norberg blir partiledare och gör ett inlägg på fb typ ”Nu blir det Nya Tider med Partiet de Fria”, och nya medlemmar från högerextrema Nya Tider strömmar in i PDF. 
***
Medlemmar från nazistiska Svenskarnas Parti (SvP) skriver i kommentarsfälten på PDF:s fb-sida. Daniel Nordberg återinträder i styrelsen istället för mig. Bo Jonsson skriver först på hemsidan att det skedde med omedelbar verkan efter ett blixtinkallat styrelsemöte. 
***
Det senare tar han bort, flera vet att det inte förekom något styrelsemöte, men han låter ”med omedelbar verkan” stå kvar. Bo Jonsson nöjer sig inte med att vara diktator och själv bestämma allt, han gav ingen återkoppling till de få äkta aktivister som tidigare fanns i PDF, spelar kompis men är det inte, ljuger som en häst travar, och tar hämnd till och med när han får som han vill.   
***
Det visar sig att Nordberg hela tiden varit inskriven i styrelsen, så mina två månader i styrelsen var något slags teater eller manöver som jag inte vet orsaken till. Strax efteråt lämnar Andreas styrelsen, och ersätts på Carl Norbergs önskemål av Marcus Ljunggren, med kopplingar till KRIS. Marcus Ljunggren är dags dato inte inskriven i styrelsen. Den består på pappret fortfarande av Bo Jonsson, Daniel Nordberg och Andreas (se länken till ratsit: http://www.ratsit.se/802470625400001-Ideella_foreningen_Partiet_De_Fria_med_firma_Partiet_de_Fria ).
***

Slutord

***
Chemtrails och GMO är viktiga frågor, men har använts av PDF som kulisser för aktivitet. Utan dessa aktiviteter vore PDF enbart ett parti i Matrixen på nätet.  Chemtrailsfrågan är dessutom okänd för många, och fungerar bra för att sätta foliehatt på ett nytt politiskt parti även om det är helt sant. Bilderberg-mötena och Almedalen? Det är fullkomligt obegripligt att ett mycket fattigt parti lägger hela sin kassa på spektaklet i Almedalen och på att avslöja redan avslöjade Bilderberg. 
***
Nu i efterhand ser jag hur lite vår egen politik styrde våra aktiviteter, och att den ende i styrelsen efter Peters bortgång som faktiskt begrep frihetsideologin var Andreas. För övrigt är det mycket stiltje i PDF mellan varven, och ingen av partiets hittills tre olika styrelser har förmått ge frihetsideologin och dess syn på bankfrågan huvudrollen, istället har man effektivt dödat Freedom Force Sverige.
***
Det ligger ett event på fb för att stötta PDF att komma in i riksdagen 2018. När jag jämför namnen på de som anslutit sig med namnen i medlemsregistret så är de flesta nya, det vill säga de flesta av de gamla medlemmarna har försvunnit. Samtidigt görs stegvis förändringar i partiprogrammet. Det svenska uttrycket för teknokraternas Agenda 21, ”hållbar utveckling”, har dykt upp i Carl Norbergs skriverier som publiceras på PDF:s öppna fb-sida. Agenda 21 är teknokraternas och bankägarnas främsta verktyg för att via FN införa en ny världsordning som kommer att totalt förslava oss.
***
- Samlingsnamnet för det jag beskriver ovan är kontrollerad opposition. 
- Jag kan inte bevisa det, men jag är idag övertygad om att PDF har använts;
***
1. som en trål för att registrera personer som sympatiserar med Freedom Force.
***
2. PDF var alltför framgångsrikt, och därför slogs bromsen till, vilket gjordes effektivt  med den så kallade relaunchen, tillbakadragandet av partiprogrammet och nedläggningen av de regionala fb-grupperna 
***
3. PDF ska nu läggas i malpåse och göras om till ett kollektivistiskt teknokratiskt parti 4.  PDF ska i framtiden spela samma roll som missnöjesparti som SD har haft, för att slutligen ingå i Partiet (de etablerade partierna sammantaget).
***
”- Den som lever får se” som Bo Jonsson sa till Andreas under kalabaliken den 1 juni."

Jag avslutar med en kommentar av Carl Norberg:


- Frihetsideologin kommer alltid att vara polariserad mot kollektivismen, och taktiserandet betackar jag mig för, liksom den slags hållbarhet som nazistkramaren Norberg står för. 
- Partipolitiken får vara för min del framöver, dess syfte är tydligt att härska genom att söndra, och jag är inte till salu.
***
2014-09-13 Mariana Björklund
***

***

***
***
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***
***

*Marianas noteringar och tillägg efter publiceringen:
***
Elefanten i vardagsrummet – psykisk press och hot, blockeringar och utpressning – kopplat till individualism kontra kollektivismens benägenhet att offra individen för kollektivet. 
***
Väldigt många har med tiden blivit blockerade hos Partiet de Fria, flera har blivit utslängda. Samtliga gånger har det skett utan dialog, eller möjlighet till dialog.

- Detta är på inget sätt förenligt med den individualism PDF ursprungligen stod för.
Partiet de fria har idag en ny ideologi och nya medlemmar. En utrensning verkar också ha skett av många tidigare medlemmar. De första medlemmarna som byggde partiet är alla borta nu utom Bo Jonsson.

Jerry Sträng
var en av de som deltog i skapandet av PDF. Här är en kommentar av Jerry Sträng i tråd på Facebook:
***
"Rätt skoj vilken MatriX man byggt åt folk som vill ändra att engagera sig i på FB. Notera hur de sk ledarna passiviserar folket bakom sig.

Alla 1000 tals som följer välformulerade personer tänker " åå skönt att Han företräder och jobbar för att ändra " så slipper jag... det är skit effektivt.

Det är inte konstigt att vi stöter på den riktiga maktens agenter inom just området banking/partier då det är maktens svaga punkt. Skulle en sån rörelse få fart skulle det utmana Wallenberg AB - Nej låt oss vänta till 2018 - hallåååå !

- Vi som byggde upp ett parti såsom vi ville ha det - ja mycket tid nedlagt för den goda saken - sitter nu och ser en av 10 som var med från början - som tagit över vårt parti genom genomförande av nya stadgar som ger honom full kontroll och blockar bort oss andra 9 som var med från början.

[...] Bechir - ja jag går vidare och ni får själva förstå och försöka få partiet att bli aktivt istället för den lilla kontaktyta som nu kanske ger högst 3000 röster. Lycka till och stå fast vid ingen ränta och agenda 21 skall motarbetas till 200%."
***
------
PDF - Stadgeändringen –  Överlag om stadgarna och hur fel de slog
8. Inga andra än styrelseledamöter har rösträtt på föreningsstämman.
 
9. Vid bildandet av föreningen skall antalet styrelseledamöter vara 3 st. De väljs av grundarna sedan utser styrelsen nya styrelseledamöter och styrelsesuppleanter. 
Mandattiden är obegränsad tills dess man avgår eller blir utröstad av en enhällig styrelse den berörde styrelseledamoten undantagen. 

Grundare kan inte röstas ut och kan enbart avsluta sitt uppdrag på egen begäran. Denna punkten är permanent och kan aldrig under några omständigheter ändras.


*Den som vill ha ett offentligt uppdrag är offentlig. Hyckleri att kräva tjänstemannaansvar, men anse att man ska känna en styrelse i ett politiskt parti personligen för att kunna uttala sig...
***
------
***
OM: Freedom Force Sverige (FFS) och grundarnas ansvar för hur hemsidan ser ut idag.

Marcus Borg som relativt sent blev medlem i PDF är även en av grundarna av Freedom Force Sverige. Han jobbar också samtidigt med Vaken.se. Övriga grundare av FFS: Peter Storm, Bo Jonsson, Haideh Åkesson.
***
*En av orsakerna till min publicering är att jag bl.a. blivit beskylld för smutskastning. Bo J. och Carl N. gick ut i en tråd på fb att jag försökt kapa partiet. - Därför lade jag ut blogginlägget.

- Om den går som en anka, låter som en anka och ser ut som en anka, så är det troligen en anka.
***
- PDF är numera kapat ideologiskt. PDF är ett Facebook-parti.
***
***

2014-09-19 Mariana Björklund
***
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***
***
*OP-ED. Åsikter och påståenden som uttrycks i artikeln är helt och hållet skribentens egna och behöver inte nödvändigtvis representera åsikter från Undermattan-bloggen. 
***

Mitt liv som politisk aktivist hos "Partiet De Fria" i Sverige - "Marianas berättelse"

17 kommentarer:

 1. Hela texten innehåller en rad faktafel. Jag är mycket glad över att PDF inte blev kapat av Mariana utan fortsätter framåt som tidigare. Pratar man infiltration är det nog Mariana som skall kallas infiltratör då hon försökte att få den idag enda levande grundaren Bo Jonsson kickad från partistyrelsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Hela texten innehåller en rad faktafel."

   Vore ju i så fall bra om du berättade vilka, så de kan korrigeras - annars är det kanske din kommentar som har faktafel?

   Radera
 2. Hardcore vakna opinionsbildare sätts under psykisk stress med fotografering och annat som gör de känner sig hotade. Ja det är så demokratin byggs i landet.

  Bra vittnesmål.

  SvaraRadera
 3. Peter storm var grundaren till PDF..

  SvaraRadera
 4. Alla som var med från början är utrensade, och i partiprogrammet smyger det sig in kollektivism. Att bara Bosse är kvar säger väl allt....

  SvaraRadera
 5. http://omni.se/topic/fb87b176-ef33-494e-9694-4e458f68f82a/3edd88b0-79fd-4fbd-ae7b-b6779a0e3304

  Reinis generalis i FN.

  http://omni.se/ekonomi/fb3a93d9-e0ad-412d-989e-1314b034cdac

  yes tryck er ur problemet yes ! Enligt källa kommer man skruva på bidragsmigrationskranen ännu mer ett tag till.

  http://omni.se/topic/91d9e40d-4731-4047-ae93-ac2735c74b69/5d56ba64-f9e3-4ae3-b64a-8ff680b00d4b

  Två terrorister från islamska staten tagna :) Yes !

  SvaraRadera
 6. om filmen där Carl säger lite för mkt...

  Rätt bra sätt att montera ner en frihetsrörelse. Nazifiera den och visa partiledaren med en burk öl bakom ratten. ÄR Carl med på detta, givet, men fatta att skämma ut sig.

  SvaraRadera
 7. När det gäller småpartierna tror jag det myglas friskt.

  SvaraRadera
 8. Lågpannorna inom strukturerna jagar extremister på flankerna som är trålade där och via KSI tar man reda på om de är farliga genom att man hetsar dem i chatt mm att bli aggresiva för o se om de tar betena.

  En del jagar Al CIAda och är troende, de övre lagren är maktens egna och är mer oroade över "foliehattarna" som tittar på bankerna.

  SvaraRadera
 9. Vaken, Whitetv, blue shift samt även sajter med kraniemätare-retorik som friatider, nationell patriot och idiot,,, Storebror har nog tänkt att de här sajterna ska "kontrollera" oppositionen och hålla den tam. Men vi ser tydligt hur man på fria- och nyatider ( carls pengar kommer förmodligen härifrån) panikat och stängt av kommentarsfältet då läsarna pratar med om oligarker och banker än om hudfärg och kollektiv.

  SvaraRadera
 10. Partiet De Fria - Det Rullar Dit Det Lutar

  https://www.youtube.com/watch?v=3u61D6_A3sc&feature=youtu.be

  Inget snack om teknokrati eller liknande i det här talet.

  Från 1.21 och fram är det hyfsat sant, Första timmen är det mkt fel i.

  SvaraRadera
 11. IP: 136.173.162.144 - August 28, 2015 11:51:56 AM
  ISP: European Parliament
  Landed: UNDER MATTAN: Mitt liv som politisk aktivist hos "Partiet De Fria" i Sverige - "Mar [+] http://undermattans.blogspot.be/2014/09/mitt-liv-som-politisk-aktivist-hos.html

  SvaraRadera
 12. Guldspadenjournalist var Säpoagent – Hur många andra köpta journalister finns i Sverige?


  ”Från 2004 och några år framåt arbetade jag i princip heltid med underrättelsearbete mot den nynazistiska rörelsen.
  Och med arbete menar jag precis arbete.

  - Jag fick betalt. Av en svensk myndighet.”, skriver Martin Fredriksson på Facebook.

  ”För ett samarbete med Expressen belönades Fredriksson, tillsammans med fem kollegor i Researchgruppen, med Guldspaden, ett av Sveriges finaste pris för grävande journalistik. Han har också arbetat som researcher för Robert Aschbergs tv-program ”Insider”.” / SvD, Sam Sundberg, ”När verklighetens Salander sålde ut till Säpo”

  http://newsvoice.se/2016/03/18/guldspadenjournalist-var-sapoagent-hur-manga-andra-kopta-journalister-finns-i-sverige/

  SvaraRadera
 13. - Om den går som en anka, låter som en anka och ser ut som en anka, så är det troligen en anka.

  SvaraRadera
 14. din text väckte mig, när jag höll på att slumra till. Stor tack!

  SvaraRadera
 15. Tack för värdefull info.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...Bloggen passar också på att tacka Mariana Björklund för att hon tog sig tid att dela sina politiska äventyr i PDF...

   Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.