lördag 10 oktober 2015

Ny Riksdagsmotion för Tvångsvaccinering av Svenskarna - Arkelsten (M) hoppas på NY LAG!


Dagens medicin har nyligen publicerat en artikel om en ny spännande riksdagsmotion som avser att tvångsvaccinera Sverige, för vår egen trygghet naturligtvis...
***
Sofia Arkelsten (M) som ligger bakom motionen, säger bl.a. att:

– Jag kan tycka att vaccin är något som är väldigt speciellt. Eftersom det inte bara rör individen utan även handlar om förebyggandet av smitta. 

Smittskyddslagen är ju det som balanserar Hälso- sjukvårdslagen och det är så politiken fungerar, man måste hela tiden väga olika intressen mot varandra. - Och då landar jag i det här.
***
Sofia Arkelsten säger att hon jobbat med vaccinfrågor och bistånd och nämner bland annat det *mässlingsutbrott som ska ha startat på nöjesparken Disneyland som en effekt av bristande vaccintäckning. [...]
Läs mer:
http://www.dagensmedicin.se/artiklar/2015/10/06/m-motion-om-obligatorisk-vaccinering/
***
(Reds anm: *Sofia A. & Mainstreammedia glömde visst berätta att de flesta som påstås ha insjuknat på Disneyland i USA redan var vaccinerade.

- Men, sådana små detaljer i nyhetsflödet är nog inget att bry sig om, eller?
***
*A new study published in the journal JAMA Pediatrics claims to delineate the source and spread of measles during the widely hyped Disneyland measles outbreak, of course blaming the unvaccinated for this ridiculous non-event. But the data points presented in the study reveal that the vast majority of those who caught measles had previously been vaccinated, and yet the outbreak is still somehow being blamed 100% on the unvaccinated.[...]
http://www.naturalnews.com/049351_measles_outbreak_MMR_vaccine_Disneyland.html
***

https://www.scribd.com/doc/284092825/Motion-Till-Riksdagen-2015-16-430-Av-Sofia-Arkelsten-M
***
***

***
Kred: "Zeke" för länk till Dagens Medicin

 ***
***

...samtidigt någonstans i Amerika...
***
Ny Riksdagsmotion för Tvångsvaccinering av Svenskarna - Arkelsten (M) hoppas på NY LAG!
   
'Journalism is printing what someone else does NOT want printed: - Everything else is public relations.'

6 kommentarer:

 1. (M)-motion om tvångsvaccinering väcker ont blod i sociala medier – Namninsamling mot tvång återstartas

  http://newsvoice.se/2015/10/09/m-motion-om-tvangsvaccinering-vacker-ont-blod-i-sociala-medier-namninsamling-mot-tvang-aterstartas/

  SvaraRadera
 2. Tvingande demokratiska "vacciner" ?

  Hade skjutit alla som tvingat på mig detta.

  SvaraRadera
 3. Missfoster Arkelsten (M) är 100% jude.... som är infiltrerad av NWO och huvudlös zombie som gör karriär på andras lidande ..... potentiell mördare.... !

  SvaraRadera
 4. grön kommunism på gång

  http://www.hallbarhetslagen.se/ Om nya Hållbarhetslagen

  Som bekant vill regeringen införa en lag som primärt berör 2.000 större svenska företag att genomföra en hållbarhetsredovisning. Om den går igenom träder den i kraft den 1 juli 2016. Lagen bygger på ett EU-direktiv från september 2014.  Kan det vara så att det råkar vara grön kommunism även på gång i CCCP ?

  SvaraRadera
 5. Som sheeps kan du inte göra ngt. Det är för du jobbar hela din tid och är en del av det hela.. tv på kvällen och helt slut efter jobbet. Man pröjsar det de säger man ska pröjsa så man får vara ifred annars vet man att det blir knack knack på dörren o de ska ha ens saker. O gör man motstånd då blir det mkt värre.

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.