måndag 12 oktober 2015

Abby Martin: "Imperiets Exceptionella Filer 6" - Ideologiernas Kamp och Statens Terror

Abby Martin: "Imperiets Exceptionella Filer 6" - Ideologiernas kamp och statens terror mot oliktänkande. Del 6 går igenom klasskampen (kapitalets kamp mot socialismen/kommunismen) inom det amerikanska Imperiet i ett historiskt perspektiv. Den här historielektionen glömde sannolikt skolan att fördjupa sig i...
  ***


***

America's Unofficial Religion — The War On An Idea // Empire_File006

***
Publicerades den 10 okt. 2015
The Empire has a range of weapons to maintain its power: from it's courts to it's military. But it also has effective ideological weapons.

Everyone in the United States knows that "socialist" or "communist" is considered a bad word. How did things get that way?

Abby Martin explores the history of anti-communism in America, and the heavy repression of an idea that became an unofficial religion.

Featuring interviews with:
Brian Becker, founder of the Party for Socialism and Liberation (Twitter: @pslweb)
Jared Ball, Professor of Communication Studies at Morgan State University (Twitter: @iMiXWHATiLiKE)

teleSUR's The Empire Files airs every Friday night at 10:00 EST / 7:00 PST. Watch live here: http://bit.ly/1kuU2Vi

"Imperiets Exceptionella Filer" del 1 - Abby Martin i NY SERIE

"Imperiets Exceptionella Filer" är en ny spännande undersökande dokumentärserie med journalisten Abby Martin. Abby jobbade tidigare hos RT med succéserien "Breaking the set...."  http://undermattans.blogspot.se/2015/09/imperiets-exceptionella-filer-del-1.html

***
 Abby Martin: "Imperiets Exceptionella Filer 6" - Ideologiernas Kamp och Statens Terror
   
'Journalism is printing what someone else does NOT want printed: - Everything else is public relations.'

5 kommentarer:

 1. Kollade hon Abbys grejer den sista med hetsen mot soscialister i Staterna tidigare. Det har med tesen och antitesen att göra, man var ju på den tiden tvungen att ha USA som motor för industrin. Det är så att revolten är ALLTID pågående, så fort det stannar upp tappar man makt.. Hela tiden poilitiskt momentum.


  Hennes tugg om kapitalsm stämmer inte alls. Det var samma system på bägge sidor under bank of england till 1930 då det blev under BIS även om FED bankerna inte var med där. Crony Capitailism.  Man har satt väst i pseudo-opposition vill öst för att sakta under 1984 metodik införa kommunism även här.


  Med Kina och WTO , jobbet stort klart. Men revolten som sagt hela tiden pågående.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta på tuben verkar åtminstone gilla videon.

   Radera
 2. Mkt bra artikel i vaken

  http://www.vaken.se/granskning-den-falska-hoger-vanster-skalan/

  Artikeln håller hög klass, den går i stil med Larken Rose videos.. skulle man ta frihetens filosofi och komplettera med specialfallet vad som händer fall du äger marken där vattnet i landet finns och ingen annanstans. Har du då rätten att vägra de andra i landet rätten till vatten för du råkar äga marken som är din? Nej såklart du inte har. Det går alltså inte att lägga monopol på vissa saker. Det är där man ska författning som reglerar det hela. Det ska förstås vara en fortsättning på frihetens filosofi och lika smart gjort som det materialet,,, och ja vad sägs om privat kreditbaserat monetärt system med ränta:) he he he


  SvaraRadera
 3. Det är väl lite som så att det ligger ett massivt drev mot det USA en gång stod för som ju inte ens är likt det som är där idag.. och det är att få USA sluta som tyskland 1945. Därför när jag ser videos från mainstream och alternativ median som påstår saker om USA så ser jag det som möjliga psyops... Jag håller dock med om att polistaten allafall byråkratiskt är där,, men jag har folk som har varit där nyligen och den bild media visar upp stämmer inte med den bild som du upplever om du åker dit. Förutom på flygplatsen där de vill suga på dina ballar osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. USA är ju ganska stort så (shit happens) nog mer på vissa platser och mindre på andra.

   En hel del "folk" som rest till ex. Israel säger väl ungefär samma sak om medias bild av det landet.

   Mycket som händer vissa grupper i världen - kan gå spårlöst förbi andra grupper.
   Speciellt med lite extra hjälp från MSM.

   Men flygplatspersonal vill förstås suga på alla gruppers ballar:)

   Radera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.