onsdag 5 juni 2013

Fascisternas värsta utspel i Sverige på 70 år - Terroristerna finns i regeringen

Sveriges regering tänker införa 6 års fängelse för s.k. dataintrång. Man hänvisar bl.a. till ett antal fabricerade DDoS-attacker som myndigheternas CEH-hackers själva utfört. Datakryptering blir olaglig. Staten ska ha tillgång till all information och kommunikation. Bredbandsleverantörer ska tvingas bli poliser och måste lagra alla uppgifter av svenska folkets privata kommunikation, allt för statens vidare behov.
Detta är tveklöst
det största steget mot en renodlad fascistdiktatur som tagits i landet efter andra världskriget. Men det finns en lösning på problemet...



- 6 års fängelse för s.k. dataintrång motsvarar halshuggning av korrupta politiker på torget...

– Samhället är så beroende av datasystem i dag. Det är stora värden som står på spel, säger Nils Rekke.
Vi har sett flera IT attacker mot både banker, regeringar och företag genom åren både nationellt och internationellt. Därför behövs det nu en straffskärpning för dataintrång, anser regeringens utredare Nils Rekke.

– Vi föreslår att man inför grovt dataintrång, som har en betydligt strängare straffskala.
Åklagare Nils Rekke, har nu lämnat över sin rapport, Europarådets konvention om IT-relaterad brottslighet till justitieministern Beatrice Ask.

Det är en utredning som kan komma att bli omdiskuterad. För här föreslår Nils Rekke också nya tvångsmedel. Nätleverantörer ska till exempel kunna tvingas att spara sina kunders elektroniska uppgifter för att underlätta i en brottsutredning.
I det här fallet handlar det inte bara om att spara IP-adresser och namn, utan även innehåll.
– Det är mera långtgående skyldigheter, säger Nils Rekke.

Man ska också kunna tvinga till exempel systemadministratörer att samarbeta att leta fram uppgifter för att hjälpa polisen i sin brottsutredning. Det gäller även de som levererar krypteringstjänster och som har det som affärsidé, enligt Nils Rekke.

– Det har visats sig att det är ganska svårt för polis, som verkställer husrannsakan, att kunna komma åt informationen. Vad vi vill är att man ska förelägga den här innehavaren av datorhallen att faktiskt medverka och tala om hur man kommer åt den här uppgiften, säger Nils Rekke.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5551858

Bättre lagförslag: - Dödsstraff för kriminella politiker och korrupta statliga tjänstemän.
Det är dags NU att sluta bidra till fascistverksamheten i det svenska samhället. Civil olydnad till att börja med, rekommenderas som botemedel för att säkerställa de mänskliga rättigheterna enligt FN:s stadgar, som slutat gälla i Sverige för länge sen. ...Eller ännu bättre, gör som på bilden ovanför... Problemet löst.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fascisternas värsta utspel i Sverige på 70 år - Terroristerna finns i regeringen

Vidareläsning:
*

It-relaterad brottslighet - förslag om nya tvångsmedel och skärpt straff

Utredningen om it-brottskonventionen har överlämnat betänkandet Europarådets konvention om it-relaterad brottslighet (SOU 2013:39) till justitieminister Beatrice Ask. Särskild utredare har varit f.d. överåklagaren Nils Rekke.
*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
---Bonusmaterial---
-----------------------------------------------------------------------------------

Insänt material från bloggens läsare angående våra svenska myndigheters s.k. "övningar" i samband med  påstådda DDoS-aktiviteter och annat.
*
---------------------------
2013-05-27 to registrator MSB
*
Hej !
Verkställs det övningar i samband med upploppen på ungefär samma tema ? Tänker på när anonymios höll på som bäst så var det en övning där MSB var med som sysslade med samma tema.
mvh / someone




---------------------------

---------- Vidarebefordrat meddelande ----------
Från: Karlsson Niclas <Niclas.Karlsson@msb.se>
Datum: 28 maj 2013 13:04
Ämne: Fråga gällande övning
 

Hej

Angående din fråga om det genomförs övningar med aktuella teman så går det inte att ge generella svar. Sannolikt så har, som i det fallet du tar upp, polisen aktiviteter som syftar till att förbereda sig att hantera den svåra situation som råder på ett så bra sätt som möjligt.

Angående informationssäkerhetsövningen som genomfördes i höstas så var den inte i inledningsskedet kopplad till Anonymis, men med den händelseutveckling som låg för handen så blev det en naturlig följd.

Har du ytterligare frågor får du återkomma.
Med vänlig hälsning Niclas Karlsson
Chef Övningsenheten
Tfn: 010-240 43 46
Mb: 0768-042 288

*


Published on Juni 13, 2013
The Steubenville "rape case" caused national stir when two boys assaulted an unconscious girl at a party and then posted information about the assault online. The mainstream media and the town stood behind the boys, not the victim, and the boys now face up to 2 years in prison for their conviction in the crime.

The hacker who helped get them convicted, however, named Deric Lostutter, actually could get up to 10 years if found guilty. The Resident (aka Lori Harfenist) explores the American justice system today through this case.
http://www.youtube.com/watch?v=aG2dMw0OXco

7 kommentarer:

  1. Vakna svenska medborgare bör studera oligarkin och aktörerna i denna. Kartlägg dem in i minsta detalj När deras knäcktar sedan börjar , som i USA, och inspektera Fårssons anus vid vägkanten för att rädda oss mot deras påhittade terrorister = dags att det oligarkin får hjälp att tar ner skylten .

    SvaraRadera
    Svar
    1. :)

      Det var i november förra året (2008) som polisen stoppade en bil med tre unga män i.

      Enligt männen beordrade polisen dem att börja ta av sig kläderna vid vägkanten kring industriområdet Kubal, strax utanför Sundsvalls centrum.

      Visiteringen skedde vid E4, öppen för alla passerande bilister att beskåda.

      Vad de unga männen var misstänkta för fick de aldrig veta.

      – Jag fick hålla upp pungen för att de skulle lysa mig i anus med ficklampa.

      Först tog polisen fram batongen men stoppade undan den med kommentaren att den skulle väl inte vara lämplig för ändamålet, fast i andra ordalag, berättade en av männen efter händelsen för Sundsvalls Tidning.

      Efter att männen undersöktes fick de ta på sig kläderna igen och poliserna åkte i väg.[...]

      http://undermattans.blogspot.de/2011/09/svenska-polisens-daliga-dagar-del-18.html

      :)

      Radera
  2. Det låter som om batongligan tagit över basebollligans arbetsmetoder.

    Har dessa poliser fått några repressalier?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har inte sett att media skrivit något mer om de undersökande poliserna, så ärendet lades förmodligen ner om det överhuvudtaget utreddes?


      Generellt angående poliser och repressalier så finns en del info här:

      http://undermattans.blogspot.de/2013/01/polisen-utreder-sig-sjalva.html

      http://undermattans.blogspot.com/2013/04/domda-poliser-blir-kvar-i-tjanst-i.html

      Radera
    2. Det finns en liknande uppmärksammad polisundersökning från Texas här:

      http://undermattans.blogspot.com/2013/01/texaspolis-med-plasthandskar.html

      Radera
  3. IP: 156.49.126.246 June 07, 2013 06:20:59 AM
    ISP: Aklagarmyndigheten
    Landed: UNDER MATTAN: Fascisternas värsta utspel i Sverige på 70 år - Terro...
    undermattans.blogspot.se/2013/06/fascisternas-varsta-utspel-i-sverige-...

    SvaraRadera
  4. https://www.msb.se/sv/Om-MSB/Inriktning-for-omradet-samhallsskydd-och-beredskap/

    Dessa var inblandade för en tid sen i en övning innefattande hackerattacker mot svenska myndigheter som sen skylldes på anonymous, övningen är bekräftad och var en samverkan i flera länder mellan korrupta myndigheter och pravda.

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.