måndag 21 mars 2016

Orsak och Verkan. ...Everybody knows - Don Henley

Två händelser eller saker där det ena orsakar och leder till det andra kan beskrivas som orsak och verkan. Fast i mainstreammedia finns sällan någon orsak och verkan i samma artikel, utan bara fragmenterad skrämselporr. Så varför inte upptäcka orsak och verkan i en klassisk låt tillsammans med Eagles gamle frontfigur, Don Henley - Everybody knows...
***
***

F.d. amerikansk general: - USA planerar sju invasionskrig i Mellanöstern

Wesley Clark, f.d. fyrstjärnig general, och toppolitiker
***
Wesley Kanne Clark, född 23 december 1944 (67 år) i Chicago, Illinois, USA, är en amerikansk pensionerad fyrstjärnig general som var Natos SACEUR samt militärbefälhavare för United States European Command från 1997 till 2000.
Läs mer:
***
 
 
Orsak och Verkan. ...Everybody knows - Don Henley
   
'Journalism is printing what someone else does NOT want printed: - Everything else is public relations.'

2 kommentarer:

 1. Dagens monetära system är skuldmättat och det är varför man desperat har bidrags-invandringen som finansiell motor i västländerna idag. Det är något helt annat än fri rörlighet som är något bra.

  SvaraRadera
 2. Man kommer packa alla krediter som riskerar gå först ner i zombiebanker och sänka dem först. ( Nordea).

  Man kommer gapa om krigshot o ryssen för att kunna lägga kassaflöden mot att rusta.

  Men detta kommer inte räcka långt varför man skär ständigt i den sk välfärden för att betala för systemets allt mer ökade kostnader.

  Vi ser det på hundra sätt men undersåtarna ser bara invandrare överallt och vårdköer och sänkta pensioner. Det ger polariseringen man behöver för att få in national-kommunisternas modell om polisstat i landet.

  Lag och ordning låter väl bra.

  Men för att få det måste man ha massor med kaos och demoraliserat rättsväsende. Sen via false flag terror

  : https://www.youtube.com/watch?v=CUoqwUVOxHE&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=bWorDrTC0Qg http://undermattans.blogspot.se/2013/03/avslojat-fbi-organiserar-nastan-alla.html

  SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.