fredag 20 januari 2012

SVENSKA PROFILER 2012-2013


Här kommer vi under 2012-2013 att presentera ett antal
SVENSKA PROFILER med udda bakgrund eller ett beteende som kanske inte helt tydliggörs i statskontrollerad media...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



TED EKEROTH - Sverigedemokraterna

- Hej!!! Jag heter Ted Ekeroth och är en stolt pristagare till det sionistiska priset och hedersutmärkelsen ”The Herzel Award”.

- The Herzl Award fick jag av den Zionistiska Världsorganisationen. För att få priset skall man ha gjort utomordentliga insatser för sionismen och staten Israel.


 Jag och min brorsa Kent Ekeroth, som sitter i Sveriges riksdag, är söner till judiska Janina Ekeroth som år 1970 invandrade till Sverige från Pavlodar i dåvarande Sovjetunionen och nuvarande Kazakstan. Hon hette då Janina Kazarina.

(Mamma är inte alls en kriminell invandrare, det är bara illasinnade rykten..?)

Brorsan och jag h a t a r alla muslimer (förhoppningsvis mer än nazister hatar judar) så med vår Antiislamiserings fond kan vi så småningom tillsammans utrota dessa muslimska råttor!

Brorsan och jag (tillsammans med ett antal andra judiska gentlemän) driver även den sionistiska organisationen "För Israel och Demokrati i Mellanöstern " - (FIDIM).
Genom FIDIM verkar vi och alla våra stolta partikamrater i Sverigedemokraterna för judiska etniska intressen...


The Herzl Award av den Zionistiska Världsorganisationen:

Herzl var den politiska sionismens grundare och den man som tillskrivs mest av den ideologi som får judar över hela världen att bosätta sig i Israel och av Israel ockuperade områden.

Enligt den Sionistiska Världsorganisationens webbplats skall de nominerade pristagarna ha bidragit med insatser i minst ett av följande områden:

  • uppmuntra aliyah (judisk invandring till Israel)

  • främja sionistisk folkbildning

  • främja studiet av hebreiskan som språk

  • försvara Israel som stat

  • främja utvecklingen av ett israeliskt modellsamhälle

  • bidra till utvecklingen av den sionistiska tankeläran

  • bidra till organiserandet å den sionistiska rörelsens vägnar

  • De nominerades ålder skall ej överstiga 44 år, åldern vid vilken Herzl dog.

  • Alla pristagare får ett exklusivt certifikat och trofé och blir inskrivna i en särskild Herzl-bok i Jerusalem.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KENT EKEROTH - Sverigedemokraterna


Kent Ekeroth, den profilerade SD-riksdagsmannen  pekas ut som en centralgestalt inom
Counterjihad-rörelsen.


Det finns tydliga kopplingar mellan Anders Behring Breivik och Counterjihad. Kent Ekeroth är internationell sekreterare den person Sverigedemokraterna skickar på uppdrag runt i världen för att representera partiet.


Han har själv länkat till Gates of Vienna och Fjordman vid upprepade tillfällen och han omnämns på sajten som en av rörelsens ledande aktivister.

Kent Ekeroth har också bjudit in andra profiler inom rörelsen till Sverige. Bland annat den tongivande engelsmannen Alan Lake, 2009. Alan Lake har också tidigare skrivit inlägg med uppmaningar att komma med namn till en dödslista med makthavare som svikit sitt land och förtjänade att dödas.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ELENA YURKOVSKAYA - Sverigedemokraterna

- Hej!!! Jag heter Elena Yurkovskaya från Moskva men bor sedan 12 år i Sverige. Jag var 1:a kandidat på SD:s kommunvalsedel i valet 2010.

Jag har rest hit för att tala om för er svenskar att det finns invandrare som bara bott i Sverige i 11 år! (Simpla stackare...)

I motsats till mig är de primitiva individer och många har över 2 000 parasiter i sin kropp. Man måste lära dem från början att inte äta med händerna.
(Mina parasiter är helt borta och själv använder jag kniv och gaffel sedan ett helt år tillbaks!!)
 
...Nu vill jag ha mitt Sverige tillbaka och därför röstar jag på SD!!...


ELENA & SD planerar arisk "kennel" i Sverige
(våren 2009)

Elena Yurkovskaya var 1:a kandidat på SD:s kommunvalsedel i valet den 19:e september 2010 och en av de Sverigedemokrater som under våren 2008 var med och startade en SD-arbetsgrupp på Lidingö.
*

Elena Yurkovskaya om sig själv:

Jag är född och uppvuxen i Moskva men bor sedan 12 år i Sverige. Den ingenjörsutbildning jag hade med mig i bagaget har jag inte kunnat få användning för men jag har haft bra arbeten inom vården och jag arbetar nu inom hemtjänsten.

Jag trivs bra här på Lidingö, atmosfären stämmer väl överens med de föreställningar jag hade om hur det var att komma till Sverige. Jag tycker det är sorgligt att se att svenskarna inte värnar mer om det unika med Sverige.

I Ryssland läste vi många böcker av Astrid Lindgren. ”Karlsson på taket” är där en riktig favorit.

De för mig viktigaste frågorna är att försöka hejda den islamisering som sker av Sverige och frågan om pensionärernas situation.

Genom mitt arbete har jag fått både insyn i och kunskap om hur det är att vara pensionär i dag och jag vill driva frågan att vården ska vara bra, en vård man som pensionär har förtjänat efter en livslång arbetsinsats i samhällets tjänst.

Elena Yurkovskaya

(Editors notes: ...Hur vården kommer att se ut för muslimska pensionärer i "Elenas Sverige" verkar inte helt tydligt... Något som däremot är tydligt är att Karlsson på taket just fått en ny rysk kompis...)





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


William Petzäll - f.d. Sverigedemokraterna


William Petzäll, som numera sitter i riksdagen som politisk vilde, omhändertogs nyligen enligt Lagen om vård av missbrukare, LVM.

Det var det förvaltningsrätten i Göteborg som beslutade att Petzäll ska tvångsvårdas enligt LVM, lagen om vård av missbrukare. Anledningen var att Petzäll tidigare kommit in i med ambulans till Varbergs sjukhus. Han vårdades på intensiven efter att ha tagit olika preparat.

Socialnämnden i Varberg hade fattat beslut om tvångsvård men detta hade Petzäll enligt Aftonbladet överklagat. Därför tog Förvaltningsrätten beslut om tvångsvård. Petzäll omhändertogs för att förhindra överdosering av valium och metadon, något som kan vara livshotande.

William Petzäll har tidigare vårdats på behandlingshem för sitt missbruksproblem och föll i somras tillbaka i missbruk. I september valde Petzäll att lämna Sverigedemokraterna men att sitta kvar som politisk vilde i riksdagen för att jobba med missbruksfrågor.


William Petzäll har under ett år åkt taxi för 107.000 kronor av skattebetalarnas pengar som riksdagsman. Om inget annat beslut fattas så får Petzäll fortsätta åka ännu mer taxi som politisk vilde under de närmaste tre åren.


(En annan tidigare Petzäll-incident)

SD-ledamoten William Petzäll, 22, omhändertagits under natten mot söndagen i sin och exflickvännens lägenhet i Trelleborg.

– Han var för berusad för att kunna ta hand om sig själv, säger Peter Martin vid polisens länskommunikationscentral i Skåne.
- Han drack lite för mycket bara. Det var rätt mycket folk där. Sen råkade han välta tv:n, säger exflickvännen. Vid sextiden på morgonen kunde Petzäll lämna polisens fyllecell.



PETZÄLL - igen...

På William Petzälls Twitter-konto avslöjar någon lösenord som kan tillhöra politiska journalister. Men enligt Petzälls advokat är kontot kapat.

“Jag tänker nu avslöja spelet inom SD”, skriver William Petzäll eller en person som uppger sig vara honom på Twitter i dag. Enligt Twitter-uppdateringarna har SD:s partiledning haft tillgång till politiska reportrarnas mejl.

“Jag kan berätta att Söder och Åkesson har haft full insyn i allt som AB och Expressens reportrar hade i sin mail under mängder av år”, skriver någon med tillgång till Twitter-kontot. Men William Petzälls advokat förnekar att det är SD-avhopparen som skriver på Twitter. Petzäll tvångsomhändertogs nyligen på grund av sitt missbruk.

Petzälls mamma är helt chockad. Det är någon som inte har empati överhuvudtaget. William ligger redan ner. Alla bör förstå hur han mår, säger William Petzälls mamma Annika.

Mamma Annika berättar att inte ens hon kan ringa direkt till sin son. Samtalen går via behandlingshemmets växel och därefter kopplas hon fram till honom. Samma sak är det om han vill ringa till henne. – Därför kan jag säga att William inte är inblandad i det här.

Det måste vara någon person som vill SD illa och har goda kunskaper då det gäller dataintrång. Jag hoppas verkligen att Säpo spårar den här människan.



Riksdagsledamoten William Petzäll död


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


LEIF THORSSON - Högsta Domstolen

- The Supreme Court of Sweden is now in session?  Leif Thorsson uppe till vänster.
De två andra pojkarna har förmodligen inget med Thorsson att göra.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den sexköps-dömde domaren Leif Thorsson var en av tre domare i Högsta domstolen som avslog Christine Schürrers ansökan om resning.


Domaren i Högsta domstolen, Leif Thorsson, 59, erkände 2005  att han köpte sex av en manlig gymnasist.

– Jag är beredd att ta ansvar för det som hänt,  sa han då genom sin advokat.


I slutet av mars 2005 dömdes den 20-årige gymnasisten till fängelse för att ha rånat en annan misstänkt sexkund.

I 20-åringens mobil hittade polisen då flera telefonnummer. Ett av dem gick till Leif Thorsson, justitieråd vid Högsta domstolen.


I november 2004  dömde Leif Thorsson själv i ett sexmål där HD sänkte straffet för en ungersk hallick som tagit prostituerade till Sverige.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Anti Harald Avsan - Moderat politiker


MODERAT BASEBOLL-POLITIK MÖRDADE PALME?

Anti Harald Avsan, född 8 januari 1958,är en svensk politiker (moderat) och riksdagsledamot sedan år 2006. Han är invald i riksdagen för Stockholms läns valkrets på plats 174 och bor i Segeltorp i Huddinge kommun.

Avsan är ursprungligen från Estland och är även en före detta medlem av den notoriskt brutala basebolligan, en gatuvåldsgrupp av civilpoliser som uppträdde i Baseballskepsar.

Basebolligan var orsaken till diverse dödsfall bland hemlösa och socialt utslagna. De var kända i Stockholm för att ytterst rått ha misshandlat folk ur dessa grupper, samt envar som inte genast lytt deras order.

Gruppen startades av Stockholms länspolismästare Hans Holmér. De utvecklades till A-turen piketpolisen. Medlemmar ur denna blev sedermera, Holmers ”livvaktsstyrka”.

Avsan var en av ledartyperna inom denna grupp. Medlemmar ur gruppen har ofta förekommit och förekommer än i nazist och rasistkretsar. Vissa har så sent som 2011 åtalats för våldtäkter, misshandel och annat. Medlemmar ur gruppen har mördat (även vid sidan av tjänsten) och på senare tid också anklagats för nya mord.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Christer van der Kwast - åklagare

2008, Han byggde sin karriär på morden

Aftonbladet Publicerad: 2008-11-21
Från domstolen i Norrland – till toppen i Stockholm. Christer van der Kwast har gjort karriär på Thomas Quick. – En resning vore i det närmaste en tragedi för honom, säger journalisten Jan Guillou.

I början av 90-talet arbetade Christer van der Kwast, i dag 64, som läns-åklagare i Härnösand. Det var då han fick Thomas Quicks erkännanden på sitt bord. Han saknade vittnen. Och tekniska bevis. Ändå lyckades han få Quick fälld för åtta mord.

Hade inte nått så långt


van der Kwasts juriststjärna sköt i höjden. Han flyttade till Stockholm och blev för fem år sedan chef för prestigefyllda Riksenheten mot korruption.

– Det tog en väldig fart. Utan Quick-rättegångarna hade han aldrig nått så långt, säger Jan Guillou.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"KISSIE" Alexandra Nilsson - bloggare

Kissie polisanmäld efter
hot mot Nyheter 24


Den 22 februari 2011 polianmäldes Kissie för att ha hotat Nyheter24:s nöjeschef med “misshandel av vänner kopplade till extremhögern. Kissie kallade Nyheter24-journalist “jävla bögäckel” och hotade att skicka vänner knutna till högerextrema kretsar på honom.

Efter Nyheter24:s uppmärksammade artikel, där vi visade en video på hur Sveriges största bloggare Alexandra “Kissie” Nilsson, delade ut propaganda för Nationalsocialistisk front, tog Alexandra Nilsson under tisdagen kontakt med nöjeschef Pascal Engman.

Under samtalet hotade hon att vänta på honom tillsammans med några högerextrema vänner och “spöa på honom”. Sedan la storbloggerskan på. Pascal Engman ringde då upp till Alexandra Nilsson och spelade in samtalet.

– Du ska hålla käften och ta mina hot seriöst och du kommer få spö i kväll, fattar du det, hör man henne bland annat säga.

Hon krävde att artikeln skulle tas bort.

– Ta hoten jävligt seriöst, för kommer inte den här artikeln försvinna så kommer du inte kunna gå så mycket stryk du ska få, din lilla bög, sa hon. Händelsen är polisanmäld.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Katrin Zytomierska - bloggare

Katrin Zytomierska’s in da plantage!


Vad skriver egentligen Sveriges största bloggare när de är riktig, riktigt arga på omgivningen? Exempelvis så spydde bloggaren Katrin Zytomierska  nyligen galla över sin slav, ursäkta sin au pair, på sin blogg. Katrin gjorde t o m en gullig ”wanted dead or alive” affisch.

Bakgrunden är att hennes polska au pair, Monika Rejczak, stuckit under en resa till USA. Det fick Zytomierska att vädra ut sina plantageägarinstinkter på sin blogg:
(11 December 2011)


Vår barnflicka har rymt! […] Om hon begår ett brott så ser myndigheter att det är jag som är ansvarig för henne. […] Hon är en enkel bondjänta från landsbygden i Polen som inte har haft det lättaste livet precis. […]


Jag vet. Alla sa åt mig att jag skämde bort henne…
[…]…trots att folk som “kan” polska bönder hela tiden sa till mig att jag måste vara hård och proffsig mot henne. Vårt fel. […]


Hon fick mer ledigt än de flesta barnflickor och au pairer och på hennes lediga tid bjöd jag henne på skönhetsbehandlingar och hon fick allt som hon pekade på.

Glass, chips, godis, kakor, pizza, allt som hon ville ha fick hon. Jag sa aldrig nej till något. […] Hon är för ung och för dum för att förstå att hon har begått sitt livs största misstag.

- Jag hade kunnat ge henne ett bra liv i Sverige. Jag hade planer på att skaffa en lägenhet till henne i Stockholm. Fixa städjobb och svenska eller engelskakurs till henne.


----------------------------------------------------------------------------------------


Lars Vilks - Målarkludd



undermattan.blogg
Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.