måndag 31 oktober 2011

Ipren-mannen - on crack...


Sveriges Propagandaminister


Aftonbladet Publicerad: 2010-10-08
Fredrik Reinfeldt menar att regeringen inte lyckats förklara sina reformer och det är här Per Schlingmann kommer in i bilden. Som ny statssekreterare i Statsrådsberedningen ska han putsa upp bilden av allianspolitiken. Inget annat än putsa, politiken ligger nämligen fast.

söndag 30 oktober 2011

SVERIGEDEMOKRATERNA - SVERIGES STOLTHET!

2011, Var tionde i SD dömd:


Grovt sexuellt utnyttjande av underårig, djurplågeri och olaga vapeninnehav...

... Detta är några av de brott som förtroendevalda sverigedemokrater i Dalarna har blivit dömda för, enligt uppgifter från Sveriges radio.

"LIKA RÖSTRÄTT FÖR MÄN..."

  

M: "Vi var för lika rösträtt för män"

Källa: SVT / Dagspress 2011-10-30  (Den nya Smurfen på bilden är Hans Wallmark)

*
Det var i måndags som partisekreterare Sofia Arkelsten sa till dn.se att Moderaterna visst hade varit med och genomfört fri och lika rösträtt, något hon sedan tog tillbaka.


lördag 29 oktober 2011

MODERATERNA granskar SD


M-granskning: SD:s inflytande litet

I nio fall av tio har Sverigedemokraternas röster ingen betydelse för alliansregeringen. Den slutsatsen drar Moderaterna, efter en granskning av de 2 100 beslut som riksdagen fattade förra året.
 Källa: Dagspressen

”I nio av tio fall stödjer Sverigedemokraterna regeringen och är därför en del av regeringsunderlaget”, sade Socialdemokraternas partiordförande Håkan Juholt i partiledardebatten i juni.

”- Reinfeldt kan sitta kvar som statsminister tack vare Sverigedemokraterna.

ÖVERKÖRD av SJUKVÅRDEN?


Ambulans backade på patient

Text: TT, dagspress Publicerad 26 oktober 2011 22.27, Falun.

En ambulansförare i Dalarna har åtalats sedan han i januari backat på den person han kommit för att hjälpa, rapporterar lokala medier. Den skadade låg på en cykelväg och för att komma intill med ambulansens bakdörr började ambulansföraren att backa. 

fredag 28 oktober 2011

Parasiterna anfaller - CopySwede the genuine parasite

Priset på hårddiskar avgörs
av skiljenämnd


Publicerat: onsdag 26 oktober 2011
Det blir en skiljenämnd som avgör hur högt priset på hårddiskar ska bli. Elektronikbranschen har en konflikt med rättighetsorganisationen Copyswede som vill ta ut så kallad privatkopieringsersättning på hårddiskar som säljs i Sverige.

SVENSKA POLISENS DÅLIGA DAGAR... DEL 21

 
Riksenheten för polismål:
”- Gott om tjuvar hos polisen”


 För att läsningen inte skall vara allt för betungande har redaktören tagit sig friheten att kort kommentera vissa artiklar…  (Personerna på bilderna har antagligen inget med de aktuella fallen att göra.)

Målsättningen med publiceringen är att informera om hur det faktiskt ser ut i dagens samhälle där polismakten har sina egna lagar. För att upprätthålla en trovärdig demokrati krävs en total utrensning av rötan inom poliskåren.  Alla rättigheter till bilder och text tillhör respektive upphovsmän.
*

DEL 21


Polisens egen film från bilarna
som jagade motorcykeln…

onsdag 26 oktober 2011

Var får Moderaterna sina pengar ifrån?

- NYA MODERATA HISTORIER...


Troligtvis har Moderaterna under alla år, utöver miljarderna från svenskt näringsliv via bulvaner, även fått sina partibidrag från så vitt skiljda källor som rika nazister till amerikanska högerfanatiska kristna lobbygrupper inom den globala vinstdrivande krigsindustrin.


DAGENS BILD 6 - Moderater uppfann Smurfarna!

DAGENS BILD 5 - Militärt projekt sprack

Bildbeviset på att även de enklaste militära projekten oftast misslyckas...

tisdag 25 oktober 2011

Petzäll - fem gånger för mycket…

1. Petzäll tvångsomhändertagen

Publicerat i dagspressen: 2011-10-24

Den avhoppade sverigedemokraten William Petzäll, som numera sitter i riksdagen som politisk vilde, omhändertogs förra veckan enligt Lagen om vård av missbrukare, LVM. Det skriver flera nyhetsmedier i dag.

SMURFARNA LJUGER


Occupy Wall Street, GLOBAL update 3

130 ARRESTERADE i CHICAGO-PROTESTER!

(Oct. 23, 2011 - Chicago) - Wall Street demonstranter inom ockupera Chicago rörelsen, höll stånd i Chicagos centrum park. Polisen gav order om att protestanterna skulle avlägsna sig, vilket istället ledde till 130 arresteringar tidigt på söndagen, sade myndigheterna.


Kinesiska filter för Occupy

Kinesisk Microblogg filtrerar
"ockupera" som sökord


Källa: Techland time 2011-10-24

Den Kinesiska mikrobloggtjänsten ”Sina Weibo” vilken sägs likna ett kärleksbarn av Facebook och Twitter, filtrerar enligt uppgift bort sökresultat som innehåller ordet "ockupera" när det paras ihop med namn på olika platser.

US Suicide Soldiers - fler amerikanska soldater begår självmord än stupar i strid

- Your own worst enemy...

För andra året på rad (2010), har fler Amerikanska soldater begått självmord (468) än stupade i strid (462). Dessa nya data antyder att Amerikanska soldater numera är större fara för sig själva än fienden är.

söndag 23 oktober 2011

DAGENS BILD 4 - Massförstörelsevapen

- Det stämmer Översten!! - Efter 2 års stridande har vi äntligen lyckats porten dörren på Talibanfortet! 

ROLIGT?? part 10 - MILITÄR-SPECIAL!

ROLIGT?? PART 10

*
MILITÄR-SPECIAL!

ROLIGT?? part 9 - BRÖLLOPS-SPECIAL!

ROLIGT?? PART 9


BRÖLLOPS-SPECIAL!
*

SVENSKARNA SNATTAR SÅ IN I NORDEN!

Vår svenska schlagerstjärna lämnade 2005 en Lindex-butik i Linköping med två läppstift som hon inte betalat. 

När personalen konfronterade henne tog hon fram läppstiften ur fickan men hävdade att hon var på väg till kassan. Även tidigare samma år var Carola, då 41, ute på hal is när hon lämnade en bensinmack utan att betala för tankningen. Stjärnan slapp rättsligt efterspel i båda fallen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sverige bäst igen!


– Polisen tar inte stölderna på tillräckligt stort allvar, säger Per Geijer, säkerhetschef på svensk Handel. Kostnaderna för svinn inom Svenska handeln ökade med 8,5 procent i fjol. 

ROLIGT?? part 8 - FUN BAG SPECIAL!

ROLIGT?? PART 8


FUN BAG SPECIAL!

lördag 22 oktober 2011

DAGENS BILD 3 - Kyrkan tar strid

- Gud och jag har inte talats vid på ett tag... Men vid vårt nästa samtal skall jag presentera några nya idéer som eventuellt kan öka antalet besökare i min kyrka...


fredag 21 oktober 2011

DAGENS BILD 2 - Ung rebell

... REBELLERNA I VÄST BLIR BARA YNGRE OCH YNGRE...

Jacqueline, 74, utvisas till Libanon

Moderaterna sparar mer pengar...

Källa: SVT 2011-10-19

Jacqueline Fayegh, 74, är döv och har läkarintyg på att hon är förvirrad och traumatiserad. Trots det har Migrationsverket beslutat att hon ska avvisas till Libanon- där hon inte känner någon.

DAGENS BILD 1 - YES WE CAN!

... Och svär du att liksom dina företrädare alltid verka för mänsklighetens bästa i ditt ämbete?

FREDRIK REINFELDT sover inte...

*
- Dessvärre sover de flesta andra...
*

Fredrik Reinfeldt skrev boken ”Det Sovande Folket” 28 år gammal 1993. Året innan hade han tagit över makten som ordförande i det Moderata ungdomsförbundet.

torsdag 20 oktober 2011

DET BLIR FÖR DYRT...


Pengarna eller livet?

91åriga Ganna Chyzhevskas öde har berört svenska folket. Men trots folkstormen mot utvisningsbeslutet står migrationsminister Tobias Billström (M) fast vid att lagen inte bör ändras. 

ALLA ÄR MILJONÄRER I SVERIGE!!!

*
Svenskar sjätte rikast i världen


Källa: SVD Näringsliv 19 oktober 2011
Svenskar är sjätte rikast i världen med en genomsnittsförmögenhet 2011 på 1,9 miljoner kronor per vuxen, hävdas i årets Global Wealth Report från den schweiziska banken Credit Suisse.

onsdag 19 oktober 2011

GANNA, dement 91åring, uppe på nio...

SAVED BY THE BELL...

Källa: Expressen 2011-10-18

Beslutet kom i sista minuten.  Nu ligger Ganna Chyzhevskas öde i Europadomstolens händer. - Det är Europadomstolen som äger frågan nu, säger Bodil Sundén på Migrationsverket.

GAMARNA ANFALLER...

Den Amerikanska Örnen har fått konkurrens av den Svenska Gamen...
--------------------------------------------------------------------------------------------

M-politiker begär sänkt hyresersättning

Publicerat i dagspressen: 2011-10-18
Efter uppmärksamheten kring Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholts felaktiga hyresersättning har nu ytterligare två riksdagsledamöter begärt sänkt ersättning för de övernattningslägenheter de har i Stockholm, enligt SVT:s Rapport.

tisdag 18 oktober 2011

SVENSK MEDIA sponsrad av...


  - Journalister till salu

Moderaternas och högerns senaste media-manipulation mot Håkan Juholt och socialdemokraterna kanske kortsiktigt verkar negativt för S men på lite längre sikt kan det bli precis tvärt om.


SVENSKA POLISENS DÅLIGA DAGAR... DEL 20

”Polisen stoppade Bröllop med pepparsprej”
*
 
För att läsningen inte skall vara allt för betungande har redaktören tagit sig friheten att kort kommentera vissa artiklar…  (Personerna på bilderna har antagligen inget med de aktuella fallen att göra.)


Målsättningen med publiceringen är att informera om hur det faktiskt ser ut i dagens samhälle där polismakten har sina egna lagar. För att upprätthålla en trovärdig demokrati krävs en total utrensning av rötan inom poliskåren. 
Alla rättigheter till bilder och text tillhör respektive upphovsmän.


*

2009, Bröllop stoppades med pepparsprej

19 december 2009
Polisen grep brudgummen och sprutade pepparsprej på den gråtande bruden. Den 24-årige mannen skulle utvisas. Men först ville han gifta sig i stadshuset. 

söndag 16 oktober 2011

ÄNTLIGEN FÖRSTA PRIS! - Sossarnas Åsnetävling...


... Och vi har en VINNARE!

Sverige fick dessvärre nöja sig med andraplatsen i ”Reputation Institutes” uppmärksammade undersökning 2011 om länders rykte i världen. Men vi tog genast revansch! 

lördag 15 oktober 2011

Theresa Bystedt VS Kling & Klang?



"- Jag har aldrig varit så rädd och känt mig så förnedrad", säger Therese Bystedt om natten hon tillbringade på polisstationen.

När Theresa Bystedt jämförde polismannen med Kling och Klang small det. Han bröt omkull henne på marken och hon fick tillbringa natten i en cell. - Jag har aldrig i mitt liv känt mig så kränkt och varit så rädd, säger hon.

JUHOLT och GAMARNA

fredag 14 oktober 2011

AFTONBLADET UNDERSÖKER JUHOLT



(S) VÄLJARFLYKTEN
SPONSRAD AV (M)

Socialdemokraterna rasar  – då går Vänsterpartiet framåt

*

Aftonbladet publicerad 2011-10-11
Håkan Juholts mardrömsvecka har satt djupa spår i väljaropinionen. Socialdemokraterna rasar i senaste mätningen från Aftonbladet/United Minds.  –Juholt har en väldig uppförsbacke när det gäller att återfå förtroendet, säger Carl Melin, opinionschef.


JUHOLT och SVENSK MEDIA

- TILLFÄLLIG eller PERMANENT
MANIPULATION AV SVERIGE?

Texten är tagen från Lasses blogg  http://fotolasse.se

torsdag 13 oktober 2011

CENTERNS SVÅRA REGLER...

Centerpartiets Annie Lööf

- Vad har du för kommentar till turerna kring Juholt?

onsdag 12 oktober 2011

STOREBROR vill veta MER

Nu börjar FRA spana på appar

*
Försvarets radioanstalt, FRA, har svårt att hänga med i teknikutvecklingen. Nu äskar man 200 nya miljoner för att kunna avlyssna webbapplikationer till smarta telefoner, skriver Ny Teknik.