tisdag 28 maj 2013

Ove Karlsson, SD-ledamot, - Hälsade sina partikamrater med "HEIL HITLER" i mejl...

Ove Karlsson SD:
"- Den rena obesudlade Nationalsocialistiska tanken kräver ett möte! förtryck från chefer, niggers på stan[...]"
Nyheter 24 2013-05-22
Ove Karlsson, andre vice ordförande för Sverigedemokraterna i Tyresö, kan uteslutas ur partiet. Anledningen är flera mejl till uteslutna Patrik Ehn där han bland annat skriver "Heil Hitler" och talar om att kuppa partiledningen.


STOCKHOLM. I flera mejl som skickats med ett par års mellanrum skrev sverigedemokraten Ove Karlsson, andre vice ordförande i kommunföreningen i Tyresö utanför Stockholm, "Heil Hitler". Mejlen skickades till Patrik Ehn, som numera är utesluten ur partiet.


I konversationen skrev Karlsson även om att kuppa partiledningen och beklagade sig över "sionisterna" Kent och Ted Ekeroth.
*
SD:s Ledande profilerna, Ekeroth och Söder i ett möte med israeliskt säkerhetsfolk på Västbanken 2013.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Inom SD så är det turbulent då Åkesson, Söder, Jomshof, Karlsson och de nya stjärnorna i partiet tvillingarna Ekeroth styr och ställer på ett sätt som är helt oacceptabelt. 


Ekerotharna är sionister och Ted fick ett pris av någon internationell sionistisk organisation för sina stora insatser för den judiska saken", skrev han enligt Expo Idag i ett mejl från 2007.
 *
Allt om Ekeroths Zionist-pris här:  http://undermattans.blogspot.de/2011/09/multikulturella-sverigedemokrater-1.html
*


2006 skrev han så här:
"den rena obesudlade Nationalsocialistiska tanken kräver ett möte! förtryck från chefer, niggers på stan, regering och dess servila tjänare kräver att vi träffas och visar åtminstone oss själva att det finn en Nationalsocialistisk opinion".

"Häpnadsväckande"
Nu kan Karlsson utredas av partiet och vara föremål för uteslutning.
– Om formuleringarna stämmer är det häpnadsväckande och vi kommer givetvis att låta utreda saken noggrant, säger presschefen Martin Kinnunen till Nyheter24.
Partiledaren Jimmie Åkessons pressekreterare Linus Bylund är förvånad och upprörd över Karlssons mejl.

– Du förstår väl att om jag hade sett breven där han skriver Heil Hitler så hade han inte längre varit med i partiet. Det låter otroligt illa, säger han till Expo Idag.
Karlsson har hittills valt att hålla tyst om mejlen.

– Vi vet ännu inte hur Ove Karlsson ställer sig till dessa uppgifter, säger Kinnunen.
Nyheter24 har sökt SD Tyresös ordförande Per Carlberg utan framgång.
SD Göteborgs starke man Ehn uteslöts tidigare i år under uppmärksammade former. Bland orsakerna som partistyrelsen angav återfanns bland annat gamla mejlkonversationer.

http://nyheter24.se/nyheter/politik/746531-sd-ledamot-avslutade-mejl-med-heil-hitler
*

Ove Karlsson, SD-ledamot, - Hälsade sina partikamrater med "HEIL HITLER" i mejl...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.