onsdag 8 maj 2013

Illuminati - en omfattande konspirations-granskning av "de upplysta"


Illuminati, de upplysta," förvaltar under sektliknande former hundra år gammal och ibland tusen år gammal kunskap. Kunskap som mestadels hålls hemlig för allmänheten trots att vi ser effekten av deras gärningar dagligen...




What is the Illuminati?

Video - A very important and rare to find video discussion about the Illuminati.
This is not where they talk about theories, but about what is currently known about the stage of the conspiracy. (varierande video-kvalitet) http://youtu.be/n63PnML6irA


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*

*
Hans Gaardner
27.10.2010

Översatt från norskan, Yrsa Häggström 
http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/information-om-illuminati.html

Fler och fler blir medvetna om betydelsen av Illuminati, inte bara historiskt sett, utan hur det verkar idag.
*
*

Illuminati betyder "de upplysta". Det är inte nödvändigt att vara medlem av en illuminati-organisation för att bli en illuminat. Nyhetsspeilet ger här en översiktig introduktion till Illuminati.

Illuminati betyder bokstavligen "de upplysta"
Vem är en Illuminat? De högsta Illuminaterna har det gemensamt att de härstammar från Illuminatis 13 blodslinjer.

Illuminati förvaltar hundra år gammal och ibland tusen år gammal kunskap, som hålls hemlig för allmänheten.
Illuminaterna använder sig av pyramiden som sin symbol och det är bra för organisationen. En pyramid består av nivåer - på varje nivå av Illuminati-pyramiden befinner sig människor - som har det gemensamt att de har tillgång till mer information - de är mer "upplysta" än människorna under dem i pyramiden. De högre upp, ju färre människor och ju mer information, dessa lägre nivåer, och ju fler människor och mindre information.

Vad fokuserar man sig på i de högre nivåerna av Illuminati-pyramiden och som är okänt för dem på de lägre nivåerna? Många föreställer sig kanske att de lever i ovetskap, som om de inte är så väldigt "upplysta," att ställa sig att utföra order ovanifrån utan att ha en klar föreställning om vad man håller på med. Detta gäller också de flesta norska underhuggare av Illuminai "det är typiskt norskt att vara naiv".

Det finns inte en organisation som heter "illuminati". Illuminati är aktivt i samhället på många sätt genom många olika organistioner, inkl. organisationer som är kända som Disney, Världsbanken eller Röda Korset.
Illuminatis många fasader utåt har det gemensamt att de består av goda samhällsmedborgare som bedriver ärevördig verksamhet (välgörenhet är favorit), utan att veta vilken stor bläckfisk som den egenligen utgör en liten bit av. Det osynligt sammasatta Illuminati-imperiet består av en mängd olika sällskap och organisationer.

Illuminatis makt ligger i det ockulta (magiska ritualer) och i ekonomi - pengar ger makt. Illuminati äger de internationella bankerna, de mäktigaste sällskapen, de infiltrerar sig i politik och religion och de kontrollerar de flesta regeringar. Se eller här.
*


Logon med pyramiden och ögat är lättigenkännligt

Illuminati har som huvudmål att skapa en världsregering, kännt som New World Order (NWO) med en liten elit på toppen som ska härska över resten av världen inkl. befolkningen i de västerländska länderna, såsom slavar.

Illuminati har rötter som går många hundra år tillbaka, troligen tillbaka till det gamla Babylon. Någon anser att deras goda förvaltade visdom skriver sig ända tillbaka till Atlantis.

*
Illuminatis Modus Operandi

Illuminaterna är snabba med att utföra saker med finess. De är snabba med att skapa illusioner som de flesta människor tror på. De beskylls för att mainstream media har länge fungerat som Illuminernas nyttigaste idioter med okritisk och omtumlande information som Illuminaterna vill sprida.

En av de kunskaper som har blivit inom loppet av hundra år är vad Illuminaterna själv kallar för make-believe (få till att tro på) är mao duperade massor som tror på något som inte behöver vara sant, genom att skapa illusioner.


Illuminati är the masters of make believe. Ett aktuellt exempel på detta är att stora delar av världen fortfarande tror att tornen i World Trade Center i New York föll samman och blev till aska inom loppet av några få sekunder för att de hade "träffats av ett kapat flygplan". Att detta är en fysisk-teknisk omöjlighet spelar ingen roll så länge illusionen om att det förhåller sig så är inplanterat i den enkla bevisningen, med hjälp av ospekulerade make-believe finesser.




Att vi nu lever i ett informationssamhälle har Illuminati klart utnyttjat sig av genom att skapa ett make-believe i oerhörd skala, både vid finurlig kontroll över västliga medier och genom att regissera händelser och inplanterat desinformation i massmedia med den enorma spridningen som gör den önskade effekten hos massorna.

Här är några exemplat på Illuminatis Modus Operandi:
*

1. En god grund  och den verkliga grunden

Vid många tillfällen finns det minst två grunder för ett påfund: en god grund (som görs känd) och den verkliga grunden (som hålls hemlig).

Klimatfrågan är ett tillfälle: "Den goda grunden" finns för att kontrollera CO2-utsläppena (att CO2-utsläppen förorsakar global upvärmning är en lögn) finns för att förhindra den globala uppvärmingen, medan den verkliga orsaken är att "kontrollera CO2" och är tänkt som ett maktmedel, faktiskt en av hörnstenarna, för den planlagda NWO-regimen för att gripa in och styra över samhällen och förenklat även människors liv.

Ett annat tillfälle är "HPV-vaccinet" Gardasil (det består av tre olika injektioner) som idag ges till unga flickor i västvärlden inkl. Norge (och Sverige min anm.) Den goda orsaken till detta påfund är "för att förebygga livmodershalscancer"...) Den verkliga orsaken döljer sig bakom eugenics (rashygien genom DNA-manipulation) och/eller depopulation, då Gardasil sterilicerar alla eller några av mottagarna, i samverkan med FN:s Agenda 21 som föreskriver en drastisk depopulation av jorden. För info om Gardasil, se här.

2. Att spela på alla hästar

Det är ett trick som ser ut att lyckas varje gång.

Ett typiskt exempel är de såkallade demokratiska valen i väst där valet står mellan kandidater som plockades och ditställdes av Illuminati.

Exempel för detta är presidentvalet i USA år 2004, där väljarna hade att välja mellan George W. Bush (medlem i Illuminati-sällskapet Skull and Bones och son till en Skull and Bones-medlem George H. W. Bush) och John Kerry (medelm av Skull and Bones).

Vid Stortingsvalet i Norge 2009, hade väljarna att välja mellan statsministerkandidaterna Jens Stoltenberg (Bilderberg-deltagare och son till en Bilderberg-deltagare Thorvald Stoltenberg) och Bilderberg-deltagaren Siv Jensen.
Vid Storbritanniens val år 2010 stod valet mellan Gordon Brown och David Cameron, som bägge är knähundar "puppets" för hemlig makt.

För mer om "demokratiska val" utan reella valmöjligheter, se  här.
*

3. Strategy of tension

Strategy of tension är en "uppgraderad" version av att spela på bägge hästar. Det går ut på att det etableras en konflikt, såsom verbal fiendskap eller verkligt krig mellan två aktörer, som bägge kontrolleras av Illuminti. Andra världskriget är på sätt och vis ett exempel på detta. Hur hemlig makt använde sig av kapital och teknologi från USA till att rusta upp Tyskland (före och under andra världskriget) och Sovjetunionen (under och efter andra världskriget) är bl a känt från Antony Suttons böcker.

Det kalla kriget var tidens "strategy of tension", som gjorde det möjligt genom massiv överföring av teknologi (produktionsutrustning och atomteknologi mm) och kapital från USA till Sovjet. Att USA hjälpte Sovjet att få många mäktiga fiender som kunde utplåna självaste USA är inte så lätt att förstå eftersom USA uppfattas som en demokrati, och inte som en bricka i ett snäsligt och långsiktigt maktspel.
*

4. Falska flagg operationer

Falsk flagg operationer går ut på att ett land verkställer ett militärt angrepp på sig själv, varefter detta används som förorsakad aggressiv krigföring mot annat land. Detta är också ett knep som ser ut att lyckas varje gång. Stora flertalet krig som USA har deltagit i föreläggs av olika former av falskflagg operationer.
Här är några falsk flagg operationer utförda av USA:

1898: Marinfartyget USS Maine sänktes i Havannas hamn. Spanien, som var helt oskyldig till sänkningen fick skulden, och USA gick i krig mot Spanien.
1915: Passagerarbåten Lusitania lastades full med militära explosiva ämnen och sändes till Europa med den intentionen att det skulle bli angripet av Tyskland, vilket också skedde, därmed fick USA en orsak till att dras in i kriget.
1941: Angreppet mot Pearl Harbour blev framprovocerat av USAs president FDR Roosevelt, som fick skulden för att USA kom med i krigen.
1964: USAs mediarapportering är "angrepp nummer två" mot amerikanska marinfartyg i Tonkin-bukten . Det var en massmedial lögn och "make-believe" användes för att ge USA skulden för att de hade startat ett långvarigt krig mot Vietnam.
2001: Tre höghus i New York City spärnges och militära explosiver sändes genom luften och träffade Pentagon, det hela utfört av amerikanska medborgare med hög säkerhetsförankring. Detta användes som orsak för att angripa Afganistan militärt, en militär operation som också Norges väpnade styrkor deltar i. (också Sveriges, min anm.)
*

5. Hiding it out in the open

En hemliga tingen i all sin öppenhet "Hiding it out in the open" är en annan finess som man använder sig av. De spelar på ett igenkännande i sitt uttryck av Illuminati-indicern George Orwell (som bl a har skrivit NWO-visionen "1984". «Seeing what’s at the end of one’s nose requires constant effort».
Ett exempel på detta är de många osmakliga och dåraktigt kamuflerade symboliska budskap från popartisten Lady Gaga, känd som "The Illuminati puppet", som även är omtalad av sympbol-analytikern Vigilant Citizen:

” The symbolism surrounding Lady Gaga is so blatant that one might wonder if it’s all a sick joke. Illuminati symbolism is becoming so clear that analyses like this one becomes a simple exercise of pointing out the obvious.”Se



                                                 Lady Gaga



Temat för denna artikel är organisationsstukturen till det yttre Illuminati, där många fasader som var för sig och i samarbete med varandra styrs i det fördolda via den samma kommandostrukturen.
*

100 Bank och pengar


Illuminati-insidern Carroll Quigley talade om detta redan på 1960-talet:
«Quigley further confirms that the far-reaching aim of this network “is nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. The system was to be controlled in a feudalistic fashion by the central banks of the world acting in concert, by secret agreements arrived at in frequent private meetings and conferences.”
Carroll Quigley Tragedy and Hope, A History of the World in Our Time. s. 324 Se
*


101 Centralbanker

Mayer Amschel Rothschild, grundläggaren av finans- och Illuminati-dynastin Rothschild uttrycke sig så här på 1700 talet.
«Give me control over a nation’s currency, and I care not who makes the laws«.
Rothschilds ord har visat sig i alla år härefter. Dett är också en tankeställare för de många som öppet uttrycker att de är anhängare av en världsvaluta och en global centralbank. Kontrollen över världsvalutan kommer att vara en likadan källa till makt "att det med ett enda penndrag" gör det möjligt för flertalet av jordens befolkning att bli slavar över en natt. Se också.
De nationella Centralbankerna är ett baselement i penningsystemet. För flera tiotal år sedan fanns ett stort antal centralbanker som tillsammans samarbetade under Illuminai-paraplyet. Detta är BIS - Bank of International Settlements, och har sin bas i Basel i Schweiz
På pappret ägs BIS av olika centralbanksdeltagare (Norge innehar en ägarandel i BIS som förvaltas av Norges Bank, som deltar i BIS-samarbetet). Praxis för BIS är att det är knutet till Rothschild-imperiet Illuminati i det stora finansspelet som pågår världen runt.
BIS kallas också för "Centralbankernas centralbank" och har en avgörande roll för att världens penning- och kreditysystem fungerar som det gör idag.
Konkret och enkelt uttryckt består den nationella centralbanken och dess samarbete med BIS, hur det utvecklar sig över tid som är avskärmad från insyn för omvärlden. Inget land eller någon instans har insynsrätt till böckerna hos BIS. En av det elementära i NWO-projektet är en världsvaluta där det är tänkt att BIS innehar en nyckelroll. För övrigt är BIS underlagt mycket stränga tysthetsbestämmelser.

*
102 Internationella centralbanker
(Money Centre Banks)

Dagens kreditbaserade penningsystem är i stora drag en gigantiskt svindelkomplott. Det mest uppenbara tecknet på detta är hur pengar skapas.

Pengar (såkallade  fiat money) skapades ut ur ingenting («money created out of thin air») och distribuerades via penningcentralbankerna. Pengarna är ett lån som ges och uppstår först när de befinner sig på låntagarens konto som ett mottaget lånebelopp.

När pengarna är framtrollade av banken/centralbanken inkasserar svindlaren (banken) sin andel genom att mottaga ränteinbetalningar på det lånade penningbeloppet som skapades från ingenstans och manifesterade sig som ett tal i datamaskinen.

Definitionen "en penningcentralbank" betyder " en bank som opererar globalt" och deltar i "engrosbanking" med internetbankmedel för mindre banker och större sällskap utgör de delar av kundmassan.
*

103 Den Internationella Monetära Penningfonden (IMF)

Den internationella monetära penningfonden (IMF) har som officiell målsättning att "hjälpa" skuldsatta nationer genom att låna dem pengar. Gång på gång har det emellertid visat sig att mottagarna av dessa IMF-lån inte har fått det alls bättre efter det att de har mottagit IMFs "uträckta hand" utan har istället sjunkit allt djupare ner i en skuldfälla som har medfört en ökad upplåning, ökade räntebetalningar och försäljning av landets realvärden till utländska NWO-sällskap såsom Bechtel eller Halliburton.

IMFs fiat-pengar kallades SDR - Special Drawing Rights. Denna artikel beskriver SDR och riktar in sökarljuset mot BIS/IMF/NWO i sina planer för att införa en ny världsvaluta, baserad på fiat-pengar.
Här kan du läsa om "Bancor" en ny global valuta som är föreslagen av IMF.
*

104  Världssbanken

Världsbanken har ett bättre rykte än IMF, bl a för de många mottagare av lån från banker som bevisligen har fått det bättre.
Världsbanken är likafullt ett bihang till Illuminati, även om den själv uppger sig vara mer likt ett lamm än en ulv. En indikation på detta är att Världsbankens toppledare väljs av USAs (Illuminati-styrda) president. Detta resulterade bl a i att Paul Wolfowitz, en av huvudarkitekterna bakom USAs Irak-invasion år 2003 (som lade Irak i ruiner och resulterade i över 1 miljon döda). År 2005 blev han toppchef för Världsbanken, en av de högst provocerade och osmakliga utnämningarna.
Världsbanens toppchefer har länge haft för vana att delta på de topphemliga Bilderberg-mötena, som det framgår av den sammanlagda deltagarlistan för alla Bilderberg-mötena. Både Wolfowitz, hans föregångare James Wolfensohn och hans efterträdare Robert Zoellick är Bilderbergare. 


Världsbanken bedriver propaganda med Afganistan-ockupationen från sin hemsida. Att det är de fattiga länderna, som är huvudmålgruppen som Världsbanken vill "hjälpa" . Syftet i gengäld, som i sin tid skapades genom att de mottog fiat-pengar «created out of thin air», men om det framgår ingenting på Världsbankens hemsidor.
*

105 Stiftelser

Foundations (stiftelser) har sin upprinnelse i USA, som har en speciell tillstånds- överkommelser för sina stiftelser. Nyckeln är ett skattefritt tak. För rika människor som inte är särskilt lyckliga över att betala skatt är denna stiftelse-etablering ett gyllene tillfälle. Stiftelser har praktiskt talat ett skattefritt tak, för att de har etablerat sig "för att hjälpa andra" och är ett uttryck som hjälper rika att behålla kontrollen över sina pengar. Väldigt mycket ges i form av "donationer" från stiftelser som i verkigheten är investeringar, sett ur ett lite större perspektiv.
En stiftelse besluter själv vad de vill lägga sina pengar på, och investeringstankegången faller ofta mycket naturligt för dem som har haft framsynen att ha gjort investeringar. Själv är mestadels de äldre, oegennyttiga och människovänliga gåvor från en stiftelse och kan ses på som en "investering", och ett ökat goodwill, såsom Rockefeller-dynastin har köpt sig mycket av USA och andra ställen genom sin Foundation.

105 A Ford Foundation. 

Ford Foundation är också känd som CIAs filantropiske fasad. Att Henry Ford praktiskt taget ägde varje totalitärt projekt i världen inkl. nazi-Tyskland, både före och efter att Ford Foundation blev etablerat år 1936, är ett annat faktum. Se

105 B Carnegie Foundation

Under det kalla kriget började Carnegie Foundation använda större belopp för att stötta kommunistetableringar i olika länder, en klassisk strategy of tension-stil se ex.
"Bistånd" från Carnegie Foundation lade också grunden för att medicinstudier i USA blev kuppade av läkemedelsindustrin för 100 år sedan, genom att utarbeta Flexner-rapporten

105 C Rockefeller Foundation

Rockefeller Foundation var den verkliga "upphovsmakaren" för att beställa Flexner-rapporten. Eftersom Rockefeller-koncernen redan var involverad i allopatisk medicin (farmasi) blev Carnegie inhyrd som en buffert och en fasad för dem.
"Bistånd" från Rockefeller Foundation har också bidragit till att utforma norsk hälsopolitik. Detta har bl a medfört att läkemedel är den dominerande behandlingsformen inom den offentliga norska sjukvården på sjukhusen.



Den välkände läkaren i Stavanger, Allan Fjellstrup, har konstaterat "att norska sjukhus har påfallande stor inrättningar som producerar kroniker". Kroniker är de som känns igen som de långvarigt sjuka, de som inte blir friska av sin medicinska behandlng som de har fått. Kronikerna är läkemedelsindustrins bästa och mest lönsamma kunder...
En tumregel kan vara att tar man emot en "hälso-dollar" från Rockefeller idag så ger det merutgifter tiofalt i morgon: "Tar du lillfingret från Rockefeller- så tar de hela handen"
För mer info om Rockefeller Foundation, se . här.

105 D Gates Foundation

Sista tillskottet i stiftelserna är  Bill och Melinda Gates Foundation.
Datagrundaren och multimiljardären Bill "Microsoft" Gates har funnit ett sätt att undgå skatt på sina stora tillgångar och har försäkrat sig om global goodwillglans, genom att gå i Rockefellers fotspår, som rik som bidar sin tid och idkar "välgörenhet".

Passligt nog har Gates på rekordtid lyckats ingå ett samarbete med Rockefeller Foundation. Passligt nog sker samarbetet på norsk jord, passligt nog har ingen föregående information eller debatt tagits om detta i den norska offentligheten, och illavarslande nog är det globala GMO-monstret Monsanto inbjuden till detta. Det handlar om frölagret på Svalbard, känd under namnet "the doomsday vault".
Ännu mer påpassligt är det faktum att Gates Foundation har kungjort en miljardsatsning på - vacciner! ” We are committed to research on new vaccines, and the delivery of existing and future vaccines to those who need them”, se.

Vacciner är som känt Rockefeller-dynastins kärnområde. Anar vi här inhyrningen av en ny Stålmannen, en ny fasad för föremålet, sådan som Carnegie och Flexner-rapporten? Var finns påståendet i såfall att det pågående vaccin-projektet till Gates Foundation, i själva verket är Rockefeller Foundation som önskar förhålla sig anomym till detta?

Kanske är det en felsägning, och kanske är det sanning «hidden out in the open». Oavsett vad Bill Gates har uttalat sig om att han anser att vacciner ska kunna bidra till, är att reducera jordens befolkning med 10-15 % . Du kan se och höra Gates uttal om detta här.
*

106 Multinationella företag

Multinationella företag är på många sätt ryggraden i det moderna industriskapade välståndet. Men multinationalitet ger också makt, och med makt följer möjligheter för missbruk.
Att multinationella företag har goda tekniska möjligheter till att lura till sig skatt i länder där de har verksamhet, är välkänt, bl a genom såkallad intern prissättning. Men det finns också andra exempel på hur multinationella företag gör sig tillrätta i det land de har verksamhet i, genom att bryta mot lokala lagar och köra över lokala myndigheter på olika sätt för att lura eller tilltvinga sig genom NWO-agendan.

Genom att använda sig av privata arméer har numera vuxit fram som en trend, som ett NWO-självändamål på främmande mark. Genom att använda sig av privata arméer är kännt från NWO-USAs hårresande och fräcka stöld av hela landet Irak inkluderat Iraks rika oljeinkomster, som utfördes både som hjälp av USAs (och Storbritanniens) väpnade styrkor och med hjälp av uthyrningsfirman Blackwater.

Kemi- och lantbruksgiganten Syngenta har nu gått vidare, genom ta i bruk privata arméer för att skydda marker som planterades med livsfarliga och miljöförstörande GMO-växter. Detta har bla förekommit i Brasilien, som tillsvidare har klarat sig som GMO-fritt , bl a tack vare engagerade och upplysta lantarbetare. Syngentas dråp på lantarbetare i Brasilien omtalas här.

Varför skall det tolkas som att matmonstret Monsanto har ingått ett hyreskontrakt med Xe - det tidigare Blackwater? Skall ny GMO-mark ockuperas nu och "vinnas" med vapen i hand? Oavsett har de fruktbara markerna i Irak, en gång tjänat som Mesopotamien, men har nu fallit i GMO-monstret Monsantos klor. Ockupationen av Iraks land hade Monsanto avtal om redan före Irak-invasionen år 2003. Som en "hjälp" till

Monsantos agenda, uppbevarades fröbanker i Irak och de innehöll värdefull biomassa utvecklad genom århundraden, men är nu ödelagda.
«To make sure that Iraq would no longer have a native agriculture, the national seed bank, located at Abu Ghraib, was looted and set afire.» Se

Något multinationellt företag, såsom Bechtel och Bertelsmann, har liknande karaktärer och figurerar på listor över hemliga sällskap. se här.
Det säregna med den multinationella kemikoncernen DuPont är bara namnet från en av de 13-illuminati-blodslinjerna. Kan DuPonts illuminatiska anknytning bidra till att förklara varför det är så små doser av giftiga ämnen i så många moderna förbrukningsprodukter, såsom från teflon-stekpannor till materialemballage?
*

200 Hemliga sällskap (secret societies)

President John F Kennedy - som kom från Illuminati-familjen Kennedy - hade ingående kunskap om verksamheten inom hemliga sällskap, och var klar över vilken cancersvulst de utgör för samhället.
Kennedy gjorde något så "oerhört" som att gå emot "sitt eget" Illuminati genom att använda sig av presidentämbetet till en kamp mot monsterbläckfisken Illuminati, inklusive Vatikanen och Malteserorden.
President Kennedy tog mao parti för sitt eget folk och stod upp emot Illuminati-konspirationen. Alla vet ju hur det slutade. Det är svårt att få en klarhet över varför de måste döda Kennedy och hur det utfördes - en pålitlig direkt TV-överföring - är en Illuminati-ritual som kallas ”The Killing of the  King”, se.



President Kennedy ber ledarna för den amerikanska pressen om assistans för att avslöja det mygel som hemliga sällskap och hemlig makt utgör i samhället. Pressen tillmötesgick inte utmaningen, då den själv är kontrollerad av Illuminati. Vilken är situationen för den norska pressen idag? (läs även "svenska" min anm.)
I sitt tal till amerikanska medias redaktörer och ledare som nyvald president i april 1961 reste sig Kennedy mot de hemliga sällskapen.

“The very word ‘secrecy’ is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings. We decided long ago that the dangers of excessive and unwarranted concealment of pertinent facts far outweighed the dangers which are cited to justify it.”]
Hela Kennedys tal kan läses här och lyssnas till här.
Karakteristiskt för hemliga sällskap är bl a

-Stränga order om (svärande av) trohet till orden.

- Stränga tysthetslöften

- En exklusiv ledning som ofta opererar efter instruktioner från utlandet utan att det är kännt.

- Medlemskap fungerar som en slags "audition" där man helt enkelt blir värderad för diskret rekrytering till uppgifter i eller utanför sällskapet.

- En intern pyramidstruktur för social klättring och eftertraktade avansemang, där de högre nivåerna bestämmer vem som ska väljas ut för en befordran.

- Många hemliga sällskap har ockulta undertoner (ritualer) utan att medlemmarna är medvetna om betydelsen av dessa. (t ex Frimurarorden).
*

201 Frimurarloger

För en frimurare har frimurareden alltid högre rang för var och en, än en annan ed, inkluderad eden för USAs presidentämbete eller eden som norsk chef för Högsta domstolen.
De viktigste frimurerordnarna är:

201 A Scottish Rite

De flesta amerikanska presidenter som har varit frimurare har haft högre grader i The Scottish Rite. En stor andel av USAs presidenter har varit frimurare, såsom framgår här. Den högsta officiella graden inom Scottish Rite är 33:de graden. Frimurare av den 33:de graden får bl a information om den verkliga historien, som bl a handlar om varför frimureriets riggning i kulisserna i olika länder till olika tider har bidragit till att skapa begivenheter och påverkat utvecklingen.
En aktuell frimurare med 33:de graden är USAs "specialutsände" för Centralasien, Richard Holbrooke, som också är Bilderberger. Märk väl att Holbrooke gick från Bush-administrationen till Obama-administrationen som den naturligaste saken i världen. Holbrookes huvuduppgift är att rigga NWO-USAs krigföring i Centralasien, som ett tillägg till Afganistan och som också omfattar Pakistan, och utgör en del av "ett historiskt projekt" (med medverkan från frimurarna)

En lista med mäktiga frimurare av 33dje graden finns här.

201 B York Rite

York Rite (”American Rite”) är mindre kännt, men mycket traditionell och mäktig orden.


201 C Prince Hall

Prince Hall är de färgades frimurarsystem, som är uppkallat efter medborgarrättsledaren Prince Hall (1735 - 1807). vanliga frimurarordnar är så rasistiska att färgade inte har tillträde, nu som tidigare. President Barack Obama är en Prince Hall frimurare av 32:a graden, ett faktum som han uttalat sig om offentligt.

201 D Swedish Rite

Det norska frimureriet är underställt det brittiska Grand Lodge of England nätverket (ett faktum som bl a är påvisat av författaren Erik Rudström i hans böcker ”Frimureriet og de skjulte makteliter”). Det norska frimureriet är en del av det svenska frimureriet (därav namnet) och använder sig av det såkallade "recitified Scottish Rite" systemet som innehåller en del kristna element.

Det norska frimureriets ritualer är hemliga och godkända av påven själv.

Detta är ju passande, att man tagit i beaktande att Vatikanen till det yttre är "frimurarfientligt" såsom det redogörs om på Wikipedia: "internationella frimurarsystem står i motsats-förhållande till den katolska kyrkan, något som allt sedan 1400-talet absolut är inbördes."

Detta kan förklaras som traditionell jesuitisk rökridå och strategy of tension; «The Swedish rite is part of Scandinavian Freemasonry a Christian fundamentalist Fraternity secretly linked with the Vatican and the Jesuits Se

201 E Grand Orient

Den franska frimurarlogen Grand Orient framstod ännu under den franska revolutionen som ett ack så hycklat motto: ”Liberté – Fraternité – Egalité (Frihet – Likhet – Brorskap)» 
Detta framgår från logens egen hemsida.
Wikipedia spelade frimurarlogerna en viktig roll i den franska revolutionen år 1789. På den tiden var det bayerska Illuminati i full gång med att infiltrera sig och överta kontrollen över frimurarlogerna i Europa.
*

202 Bohemian Grove

Bohemian Grove är en hemlig herrklubb som träffas i skogen i Nord-Californien under några veckor varje sommar. Deltagaltistorna är topphemliga och bevakas «above top secret». Deltagarna är toppchefer inom politik, näringsliv, utveckling, media och det militär-industriella komplexet. Nyhetsspeilet har tidigare publicerat denna artikel om livet på Bohemia Grove.

Bohemian Grove-samlingarna består kort och gott av tre element:

- Social samvaro, inkluderande god mat, dryck och amatörteater

- Förrättningar, nätverksbyggande, praktisk politik och politisk planläggning på hög nivå
- Ockulta ritualer, se. ”Illuminati kommer sammen for sataniske ritualer”,  (som är skrivet av Illuminati-experten Henry Makow (författare av bl.a. böckena ”Illuminati – The Cult that Hijacked the World” och ”Illuminati 2 – Deceit and Seduction”).
*

203 Bilderberg

De topphemliga Bilderberg-mötena, där europeiska och amerikanska politiker och toppledare möts under ytterst hemliga förhållanden varje år, kallas också "den hemliga världsregeringen".
Norska nyckelpolitiker och näringslivsledare har vallfärdat till Bilderberg allt sedan det första mötet på Bilderberg hotellet i Holland år 1954. Det kan nämnas att Gro Harlem Brundland, Thorvald Stoltenberg, Kristin Clemet och Jens Stoltenberg har varit där.
Under mötena får deltagarna - ”compartmentalized information”, så att en större bild inte framträder . Bilderberg-mötena har en exklusiv status, mao att den enklaste deltagaren har plikten att resa till sitt eget land från mötet för att genomföra det som har tagits upp på mötet på det mest odemokratiska sättet. Detta är bl a bekräftat av bilderbergaren och NATOs tidigare chef Willy Claes.
Ett exempel på praktisk Bilderberg-politik är centralbankschefen Svein Gjedrems försäljning av Norges Banks (dvs Norges) totala guldreserv, som togs upp på Bilderbergmötet 2003. Andra europeiska länder har också sålt sitt guld. På order av vem??
Nyhetsspeilet har tidigare publicerat denna artikel om Bilderbergmötet 2009 och denna artikel från mötet 2010.
Flerårig Bilderbergdeltagare är Kristin Clemet Höyre-politiker och hon har varit medredaktör för boken ”Til forsvar for personvernet”. Clemet är motståndare till Datalagringsdirektivet. Kan Clemet vara ett offer för "compartmentalized information" som är en viktig byggsten i det sedan länge planerade Big Brother-samhället med namnet NWO...?


Kristin Clemet
*

204 B’Nai B’rith

B’Nai B’rith är ett mycket mäktigt judiskt sällskap med bas i USA. Mycket tyder på att det är zionister (satanistiska judar som bekänner sig till Talmud och Kabbala) som leder B’Nai B’rith. Det heter också att "Illuminati är traditionellt judefientligt". Det låter som en klassisk strategy of tension, med det förbehållet att många sanna judar är zionisternas värsta fiender. Eftersom det zionistiska B’Nai B’rith är en del av Illuminati är det naturligt att det riktar sig mot judar med ryggrad tillräckligt för att tala emot zionisterna och Illuminaterna. Ett exempel finns här.
*

205  The Order of Skull and Bones

The Order of Skull and Bones 322 har sin upprinnelse i “The Brotherhood of Death”, ett namn som medlemmana använder sig av. Skull and Bones "Orden" finns på Yale-universitetet och stiftades 1832. Varje år tas 15 nya utvalda och nyligen utexaminerade Yale-kandidater ut som medlemmar. Ritualerna är bisarra, bl a kollektivt rop av ordens peptalk rop med refrängen ”Death is death !” Under upptagningsritualen blir kandidaten nedlagd i en kista, med en slöja knuten runt könsorganet, medan han ska berätta om sina mest intima detaljer från sitt sexliv.

Skull and Bones-medlemmana har det gemensamt att de uppnår mäktiga positioner inom det amerikanska samhället, innanför allt från media till politik. På det sättet utgör det ett konspirativt nätverk innanför det större Illuminati-nätverket. Ett utslag för detta är Washington Posts planerade avslöjande om den årslånga narkotikatrafiken i statlig regi via Mena-flygplatsen i Arkansas. Därigenom, när artikeln hade kommit i tryck, hade satt presidenterna Clinton och George Bush Sr i ett otvetydigt ljus som kunde ha medfört straffföreläggning och vanära som tidernas amerkanska narkotikapresidenter.

Historien slutade med att i Washington Posts arkiv finns en artiktel som efter att den tryckts, i sista ögonblicket av Washington Posts redaktör Bob Kaiser, som var medlem av Skull and Bones i likhet med George Bush Sr, som artikeln ansågs vara skandalös. Kaiser uppgav ingen orsak till sitt beslut om att stoppa publiceringen av artikeln, som du förövrigt kan läsa här.
I presidentvalet 2004 var väljarna nämligen säkra på att åtminstone den ena presidentkandidaten var en Skull and Bones-medlem, eftesom valet stod mellan Georg W. Bush och John Kerry.
Detta blev omtalat på CNN och i detta videoklipp att Bush och Kerry på direktsänd TV konfronterades med att de är medlemmar av Skull and Bones.

För övrigt ska huvudskallen (the skull) ha använts i ritualerna som tillhörde apachehövdingen Geronimo. Denna likskändning har tagits upp i rätten mot Yale-universitetet med krav om att huvudskallen ska returneras för att bli lagd till värdig vila.
För en översiktlig introduktion till Skull and Bones, se här.
Den respekterade forskaren och författaren Antony Sutton har också uttalat sig om Skull and Bones, se bl a här

Konsekvenserna av Skull and Bones-kulten är som många subtila ringar på vattnet, som sprider sig utöver det amerkanska samhället. Det finns beskrivet här
206 OTO (Ordo Templi Orientis)

OTO är ett ockult sällskap som blev etaberat i sin nuvarande form av den kände ockultisten Aleister Crowley. OTO praktiserar olika former av ritualer

OTO är bl a knutet till den hemliga frimurarriten The Palladium Rite. Innehållet i ritualerna som definierades av Crowley för de olika högre graderna finns här
Här framgår det också att det är oenighet internt om vad som skall vara innehållet i den översta graden, grad XI. Detta skylles på att många av de manliga medlemmarna har en yttre motvilja mot att utföra de handlingar som Crowley föreskrivit för grad XI

Info om den norska avdelningen av OTO finns här
Den norka satanistforskaren Asbjörn Dyrendal har lämnat OTO både till satanismen och till det hemliga sällskapet ”The Golden Dawn” (ett annat Crowley-påfund) samt till The Church of Satan, se.
*

207 Malteserordenen – SMOM

SMOM (The Sovereign Military Order of Malta) är ett mycket märkligt nätverk som officiellt är Vatikanens militära (!) armé.

Reellt sett kontrollerar SMOM största delen av världens underrättelsetjänster (inkl. CIA som i stor grad har varit uppbyggt och lett av SMOM-medlemmar) CIA controllerar också världens narkotikatrafik, vilket medför att SMOM också utgör toppen av världens narkotiskapyramid.

SMOM har - som en militär armé - varit traditionellt engagerat i "moderna korstågsaktiviteter" för Vatikanen såsom krig och terror. Som en kuriositet kan det nämnas att det var SMOM som utförde 11 septemberterrorn i USA som en välorganiserad militär operation , se.
En icke-komplett översikt över många mäktiga SMOM-medlemmar ligger  här.

208 The Royal Order of the Garter

The Order of the Garter (Strumpebandsorden) är den äldsta och mest prestigefyllda brittiska riddarorden (chivalric order). Bakom den flotta kungliga fasaden har det hänt att The Order of the Garter som är en av elitgrupperna innanför Illuminati, något som framgår av denna beskrivelse. Enligt följande Strumpebandsordens medlemsförteckning har kung Harald varit medlem i den sedan 2001. Ta i beaktande att det stora flertalet av ordnar innehåller eder för lojalitet och tystnad som ett naturilgt inslag. Har kung Harald idag den främsta lojaliteten till det norska folket eller är det Illuminati genom Strumpebandsorden?

Andre Garter är medlem i Bilderberg, liksom drottning Beatrix av Nederländerna, Kung Juan Carlos av Spanien och James Carrington (Lord Carrington). Kung Harald är själv Bilderbergare fr om 1984. Drottning Margarete av Danmark och Sveriges kung Carl Gustaf är också medemmar av Strumpebandsorden (den svenska kungen är för övrigt också medlem i Bohemian Grove vilket framgår här).
För mer info om det och i stor grad okända "isfjället" som är ett hemligt sällskap, se här
*

300 POLITISKT

En av Illuminatis många bragder på området make-believe är att befolkningen i väst har blivit hjärntvättade till att tro att de lever i "demokratier", mao att de har ett reellt folkstyre också i rikspolitiken och i utrikespolitiken. I realiteten blir ett västland såsom Sverige och Norge i praktiken styrda med järnhård hand utifrån nästan oskyldiga trådar, något som gäller med EU och EÖS.

Detta sker bl a med att nyckelpolitiker deltar i övernationella organisationer såsom Bilderberg och Trilaterala-kommissionen. Per-Aslak Ertresvågs bok ”Makten bak Makten”, som utkom år 2006 beskrev toppen av den hemliga maktens isfjäll för den norska allmänheten.
Nyhetsspeilet har publicerat en intervju med Per-Aslak Ertresvåg som ligger här.
På frågan

- Vad vill du lägga till till de norska politikerna och de ansvariga myndighetspersonerna? svarar Ertresvåg
- Det är oroande att så mycket har kunnat ske i Norge som tydligt bär prägeln av styrning utifrån, utan att det har kommit så mycket som ett muspip från dem. 


Per-Aslak Ertresvåg
*
301 Trilateralkommisjonen

Trilaterala kommissionen (The Trilateral Commission – TC) är systerorganisation till Bilderberg. TC har ett väsentligen mer avslappnat förhållande till omvärlden och har genomgått ett mindre hemlighetsmakeri. Bl.a är medlemsinnehållet till Trilaterala kommissionen tillgängligt på TCs egen hemsida.
TC grundades 1973, med 1/3 av medemmar från USA, 1/3 medlemmar från Europa och 1/3 medlemmar från Japan.


TC har som målsättning, det framgår av TCs egen hemsida, att bidra i möjligaste mån till en sammanvävd värld med koncentrerad makt, också känd som globalisering, a New World Order, såsom TC själv uttrycker det:
The Trilateral Commission was formed in 1973 by private citizens of Japan, Europe (European Union countries), and North America (United States and Canada) to foster closer cooperation among these core industrialized areas of the world with shared leadership responsibilities in the wider international system. The “growing interdependence” that so impressed the founders of the Trilateral Commission in the early 1970s has deepened into “globalization.
Se
Norges statsministers pappa Thorvald Stoltenberg är i dag hedersmedlem i Trilaterala kommissionen, eftersom han är en av grundarna för kommissionen som grundades 1973, samma år som Thorvald deltog i sitt första Bilderberg-möte.


Grundarna för Trilaterala kommissionen fr vänster: David Rockefeller,
Zbigniew Brzezinski och Thorvald Stoltenberg.


Följande norrmän är också medlemmar av Trilaterala kommissionen. T. Stoltenberg är inte längre aktiv.
- Försvarsminister Grete Faremo
- Stortingsrepresentant Helga Hernes
- Tidl. dir. for Norges Rederiforbund Marianne Lie
- Tidl. dir. NHO Elsbeth Tronstad
- Industrimannen och Bilderbergaren  Jens Ulltveit-Moe

Både speciellt och icke minst ljus av det faktum att TC på sitt möte på Irland i maj 2010 gick in för krig mot Iran är det nödvändigt att slå fast att Faremo är flagrant instabil att inneha posten som försvarsminister:
” By James P. Tucker, Jr. DUBLIN, Ireland
Trilateral Commission (TC) members, angry over their failure to establish a world government and the economic crisis they generated, called for war with Iran when they gathered behind closed doors here in Dublin, Ireland May 7-10.
”  Se

Förövrigt är Faremo NWO-lojal ang. Afganistan och helt överens med Tlitaterala grundaren Brzezinskis planer om att det muslimska Asien (Irak-Afghanistan-Pakistan-Iran) är sig militärt lik det som finns presenterat i den hemliga planen som finns beskriven i hans bok ”The Grand Chessboard”.

Norges Afganistan-krig är baserad på en lögn och knutet till 11. september 2001 propagandan men justerad till att "Norge dödar och blir dödad i Afganistan för att afganska kvinnor ska få det bättre" mao klassisk Illuminatisk make-believe och "en bra orskak - den verkliga orsaken"
En del av den verkliga orsaken till NWO-NATO kriget i Afganistan är att det är en del av Illuminatis prioriterade och långsiktiga målsättning om att härska och om nödvändigt även ödelägga ett land där gudstro ännu är starkt bland folket. Norge deltar mao i ett riggat korståg där det förtäckta målet är "Kriget mot Gud" (!)

Trilaterala medlemmen Helga Hernes är ledare för EU-kommitten, som är Stortingets kontrollorgan för underrättelse-, övervakning- och säkerhetstjänst. Detta är värv som både principiellt och praktiskt är flagrant oförenligt med medlemskap i Trilaterala kommissionen. Det är en naturlig oformell kontakt mellan Trilateral-medlemmar och för t ex CIA-medlemmar, där de utgör en elementär del i densamma kommandostrukturen.
*

302 Council of Foreign Relations (CFR)

      (CFR) etablerade sig 1921 och har under många tiotals år varit känd som nivån ovan USAs regering. Exempel på detta är att den nytillträdde presidenten plötsligt blir omgiven av CFR-rådgivere. CFR har också ett viktigt ord med i laget när en ny presidentkandidat väljs ut. Många CFR-melemmar är också Bohemian Grove-deltagare.

CRF- som anser sig som högt ovanför nationer och deras lagar - har sina egna planer på vad som bör göras med jordklotet och människorna som bor på den, utan att nödvändigtvis först ha konsulterat nationens demokratier eller luftat sina planer i offentligheten. Ett likadant påfund är det sk ”geoengineering” - också känd som klimatförstöring - mao manipulation av själva livsvillkoren på jorden. I detta CFR-dokument vid namn “Workshop on Unilateral Planetary-Scale Geoengineering: The Science and Technology of Geoengineering” finns det beskrivet en plan för ”geoengineering” dvs manipulation med jorden och dess ekosystem.

Inne i dokumentet står det bl a ”Add small reflecting particles in the upper part of the atmosphere”. Detta är konkret skrivet här och kännt som aerosol-utsläpp från flygplan, populärt kallat chemtrails. Detta har pågått i över 10 år i USA och mer än under 4 år i Norge helt utan att det har förekommit någon offentlig debatt och politiskt beslut bakom denna miljöförstörelse.

Förövrigt är många medemmar av CFR också medlemmar i Trilaterala kommissionen.
For mer info om CFR, se. här eller här (video).
*

303 Royal Institute of International Affairs (Chatham House)

Royal Institute of International Affairs (RIIA), som det idag heter eller bara Chatham House bildades av CFR, och etaberade sig i London år 1920, dvs året före CFR. Ändamålet är detsamma, att utöva makt i hemlighet, eller såsom Chatham House själv uttrycker det:
«Chatham House, home of the Royal Institute of International Affairs, is a world-leading institute for the debate and analysis of international issues.» Se
*

304 NATO

NATO bildades år 1949, officiellt för att skydda västvärlden mot Illuminati-påfundet gällande namnkommunismen för de planlagda kalla krigen som kom igång på ett typiskt strategy of tension-sätt.
Ett hemligt krav som ställdes till alla länder som ville vara med i NATO var att de först måste upprätta en "hemlig polisenhet", mao en terrorcell som det kallas idag. Denna inre fiende gick under namnet Gladio.

NATO- är ett Gladio-nätverk kännt som Stay Behind eller ROC. Existensen av NATOs Gladio-enheter var kända för statsministern, försvarministern och utrikesministern, men inte för Stortinget.
Gladio kallas också Illuminatis privata här och har länge fungerat som en infrastruktur för politisk övervakning, likvidering och terror mot värdlandets egna medborgare.
Gladio användes som ett vapen i en strategy of tension med Gladio-agenten Vincenzo Vinciguerra som har beskrivit Gladios uppdrag som:

«You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, unknown people far removed from any political game. The reason was quite simple: to force … the public to turn to the state to ask for greater security.»Se

Speciellt blev Italien drabbat av Gladio-terror på 1970-1980-talena, med bombningen av järnvägsstationen i Bologna i augusti 1980. Hösten 1990 inrymde Italiens statsminister Giulio Andreotti existensen av Gladio, som ett Illuminati-NATOs hemliga terrorhär och blev för första gången kännt, se här Det italienska samhället genomgick därefter en våldsam Gladio-upptvättning, varefter Gladio blev avvecklat och Italen blev terrorfritt igen.

Norge har inte haft någon Gladio-koppling, med undantag av det plötsliga försöket som kallades Lund-kommissionen (Som klarade sig att inte nämna ordet "Gladio", och inte heller fick fram att alla NATO-länder har haft sin egen Gladio/Stay behind struktur sedan starten).(Sverige har också en, min anm) Det är därför naturligt att ta fasta på att Gladios avdelning Norge, överlevde Lund-kommissionen (som levererade sin rapport år 1995) och är operativ än idag som är, under «god grunn-virkelig grunn» betegnelsen «okkupasjonsberedskap«.

Några månader före Bologna-bomben, i mars 1980, kantrade den norska oljeplattformen Alexander Kielland efter att D4-staget hade sprängts. Denna hemska tragedi, som norska politiker, myndigheter och media har jobbat hårt med för att behålla sanningen hemlig, har klara tecken på att det har varit frågan om en Gladio-operation, utförd av Stay Behind/Rock/Osvald-gruppen. För mer info om sanningen läs här

For mer info om Illuminatis NATO-armé Gladio/Stay Behind, se härhär eller här.
De uppgifter som NATO har idag, kan knappas kallas för "att försvara norrmän mot yttre fiender". Detta är en Illuminatisk make-believe, som hänger på i folkmun kallat strategy of tension-epoken under det kalla kriget. NATO undergräver din och min frihet och säkerhet, är en mer precis beskrivning med förankring i reella förhållande. Att det stora flertalet av norrmännen är hjärntvättade till att inte en gång förstå att detta påstående har med verkligenheten att göra.
NATO är idag en militär spjutspets för att tvinga igenom NWO i land som inte frivilligt underkastar sig NWO-Illuminatis järnhand, såsom fallet var med Jugoslavien. Att NATO och Norge var anfört av Trilaterala-Faremo och krigar idag i Centralasien för att uppfylla Trilaterala-Brzezinskis «Grand Chessboard»-visioner: "Poängen till Asmus är att NATO fortsatt är en ytterst relevant organisation. Inte som en försvarsallians av västligt territorium - i första hand europeisk - men som ett dekratiseringsprejekt för hela Mellanöstern... Det nya paradigmet innebär inget mindre än transformation av samhällena i ett utvidgat Mellanöstern.  Se


*

305 EU

I Alden Hatch biografi om pris Bernhard insisterar han på att Bilderberg (som grundlades år 1954) var EU sällskapets vagga. Detta rimmar med att såväl Retinger som Bernhard var initiavtagare till The European League for Economic Cooperation". Det rimmar också in i tid med Rom-traktatet som det första EU-dokumentet, såg dagens ljus år 1957.
Redan på det första Bilderberg-mötet år 1954 var "europeisk integration" ett av huvudpunkterna på dagordningen.

På Bilderberg-mötet år 1955 planerade man för europeisk valutaenhet Se
Sett i ljuset av de europeiska ländernas utveckling fram till dagens EU-union tyder mycket på att Bilderberg, som styrs av SMOM, har varit en slags "lysande fackla" som har visat vägen fram mot dagens EU. Det faktum att nyckelpolitikerna (från Tyskland, Italien, Franskrike, Storbritannien och Sverige osv) som har bidragit till att skapa fram denna union, har också deltagit i Bilderberg-möten i all hemlighet, är nog som indikation på att Bilderberg har varit " järnhanden" som har fått genomfört dagens EU-organisation, mao att dagens EU praktiskt talat inte är ett resultat av folklig aktivitet under namnet demokrati.

Ett annat element av utvecklingen av EU är de hemliga, odemokratiska och inte hos folket förankrade beslut som EUs arkitekter har haft. Detta går ut på att EUs medborgare förblir ovetande såsom det uttrycks av Jean Monnet, som är en av EUs grundare:
"Europas nationer bör styras mot en superstat utan att deras medborgare förstår vad som sker. Detta kan uppnås med hjälp av små steg, där vart och ett element blir kamuflerat med att det har en ekonomisk innebörd, men som gradvis och irrelevant vill skapa en federation"  Se

*
306 Nationella statsledare

En Illuminati-insider har uttryckt det som om de europeiska sken-demokratierna: ”THEY – Illuminati – control the key people”. Det finns många sätt för att uppnå lojalitet från de folkvalda på bekostning av de folkvaldas lojalitet till sina väljare, det må så vara Bilderberg, Skull & Bones, Frimurerordenen, Malteserordenen, Bohemian Grove osv.

Bilderbergere som har varit statsledere och har deltagit på Bilderberg-möten som opposistionspolitiker är bl.a. Tony Blair, Margaret Thatcher, Bill Clinton, Lionel Jospin (Frankrike), Felipe Gonzales (Spanien), Gro Harlem Brundtland, Kåre Willoch, Fredrik Reinfeldt (Sverige) og Jens Stoltenberg.

USAs presidenter har bl.a. haft detta ”sällskaps tilhörighet” i nyare tid
- Richard Nixon: Bohemian Grove
- Gerald Ford: Bohemian Grove
- Ronald Reagan: Malteserorden (SMOM)
- George H. W. Bush: Skull and Bones, SMOM
Bill Clinton: CFR, Bilderberg och Trilaterala kommissionen
- George W. Bush: Skull and Bones
- Barack Obama: Frimurare
Betydelsen av blodslinjer ska inte heller nedvärderas för dem som har platsat i positionen för att fungera som en nickedocka för Illuminati.
T ex är det mycket lite med sanningen överensstämmande att George W. Bush hade inte kunnat bli president i USA om icke hans far hade varit CIA-chef, vicepresident och president. George H.W Bush - hade såsom hans CV avslöjar - mycket goda förbindelser till de högre hemliga maktkretsarna efter att ha haft bl a Illuminati-Henry the power monsterKissinger som sin mentor.
*

307 FN

Förenta Nationerna (FN) etablerade sig hösten 1945 och tanken bakom var att FN skulle fungera som ett NWO-organ. Målsättningen var att FN skulle vara ett organ för en ständigt ökande grad av övernationalitet i riktning av en världsregering.

Illuminati-avhopparen Svali har sagt detta om bakgrunden till FN:.
"FN upprättades för att bidra till att övervinna en av de största hindren för en världsregering, för att kunna införa militärstyre och diktatur med Illuminaterna. Hindret är nationalismen, eller kanske stoltheten för sitt land. Därför var FN inte ett populärt koncept då det introducerades, det tog åratal med hetskampanjer mot olika enskilda stater i media för att ödelägga envar nationell stolthet genom en icke subtil mediakampanj".

Vad för slags människor stod bakom upprättandet av FN, vilka hänsyn tog de, vilka var deras etiska normer och vilka var deras uppdragsgivare? En pekpinne fås av att studera det som skedde då FNs grundlagsdokument utformades i slutet av andra världskriget.
I maj 1945 var arkitekterna för efterkrigstidens hemliga strategi, att kalla sig “Masters of the Universe“, när de samlades på Palace Hotel i San Francisco för att utarbeta grundlags-dokumentet för De Förenta Nationerna.

Medan mötet pågick försvann en grupp deltagare in i det exklusiva Garden Room för att hålla ett möte om ett speciellt tema: Illuminatis starka önskan om att atombomba Japan. De som fanns i The Garden Room var Edward Stettinius Jr. Alger HissJohn Foster DullesStettinius:  - Vi har redan förlorat Tyskland. Ifall Japan backar ut nu, får vi inte igen en levande befolkning som vi kan testa bomben på.
USAs utrikesminister Stettinius var bekymrad för en snar fred med Japan eftersom atombomben inte blev klar på flera månader, och Japan hade redan haft ute sina tentakler för att få ett slut på kriget.

Följande samtal utspann sig under ad hoc mötet medan man planerade för FN:
Hiss: –  Men herr statsråd, ingen kan ignorera den förfärliga makten till detta vapen.
Stettinius- Likväl är hela vårt efterkrigsprogram avhängigt av att vi kan skrämma världen med atombomben.
Foster Dulles: – För att uppnå detta mål måste det betyda ett antal offer. Jag säger en miljon.
Stettinius: –  Ja, vi får hoppas på ett miljontal i Japan. Men om de överlämnar sig, blir det inga
Foster Dulles: – Då må du behålla dem i kriget tills bomben är klar. Det finns inget problem med det. Betingelselös kapitulation.
Stettinius: – De vill inte godta ett sådant krav. De måste skjuta kejsaren
Foster Dulles: – Nätt och jämt, om vi håller Japan i kriget ytterligare tre månader, så kan vi använda bomben på deras städer. Vi kommer att sluta dessa krig med att uppnå den nakna fruktan från all världens folk, som därefter kommer att böja sig för vår vilja.

Se Skull and Bones medlemmen W. Averell Harriman.
Det var med andra ord de samma personerna som planerade FN som planlade den vidriga atombomben över Japan, icke av militär hänsyn, utan för att skrämma världen till underkastelse i efterkrigstiden. De två händelserna: atombombningen av Japan och upprättandet av FN blev planlagda samtidigt, i samma byggning och av de samma personerna. Bägge delar genomfördes, bomberna föll över Hiroshima och Nagasaki i augusti 1945 och FN upprättades i oktober 1945.
Tomten för FN-bygget skaffades av Illuminati-familjen Rockefeller, som satte familjens arkitekter på uppgiften med att skissa bygget. Det vinnande utkastet tecknades av de två frimurararkitekterna Oscar Niemeyer och Le Corbusier. Se

FNs eger förlag och tryckeri för organisationens många broschyrer och andra trycksaker heter Lucis Trust, som tidigare hette Lucifer Trust. Orsaken till namnbytet är att demon-namnet "Lucifer" (frimurarguden) var lite för provocerande för många. Det blev därför förkortat till det mindre iögonfallande Lucis.
FN har många Illuminati-underhuggare, såsom WHO (hälsa) UNCTRAD (handel och utveckling). I en rapport som offentliggjordes den 7 september 2010 gick UNCTRAD in för att upprätta en "global reservbank", som skall planera för en världsvaluta:

"FNs konferens om Handel och Utveckling i Geneve (UNCTAD) uttalade sig för en global valuta i en rapport som offentliggjordes den 7 september. "FN-ländena bör gå med på en global reservbank för att ta hand om valutan och att övervaka den nationella växelkursen för medlemmarna", sa UNCTAD”. Se
Det framgår att det är FN som ger IMF "draghjälp" i deras förberedelser mot det samma målet, styrt av samma osynliga överordnande.
*

308 Club of Rome

Club of Rome är ett mellanting mellan en "think thank" och en organisation typ Trilaterala kommissionen. Medlemmarna väljs ut från att de antas vara inflytelserika i sina hemländer.
"Den goda grunden" till att Club of Rome etablerades finns här
Den viktigaste grunden finner du här.
The Illuminati front organization known as the «Club of Rome«:
«The Club of Rome calls for urgent action to avert the growing risk of catastrophic climate change...» Se

Club of Rome har nuförtiden som huvuduppgift att bidra till att utbreda och upprätthålla klimatlögnen (påståendet om att utsläpp av CO2 förorsakar global uppvärmning). Klimatlögnen är en viktig del av NWO ramverket för att frånta länderna och invånarna rättigheter och få dem till att godta global överstyrning.
*

400 Underrättelser

Underrättelse kallas de hemliga tjänsterna och fungerar naturligt nog som flugpapper för hemlig makt. Tänk att kunna främja hemliga agendor med offentliga medel, offentlig personlig, offentliga garantier mot strafförelägganden och utan offentlig insyn.

Hemliga tjänster har i många tiotals år gått till sängs i de hemliga sällskapen. En god tumregel för denna organisering är att militär underrättelse (t ex USAs DIA - Defence Intelligence Agency och brittiska MI5/MI6 står för Military Intelligence) praktiskt talat är under kontroll av frimurarna, medan civil underrättelse såsom CIA (USA), DCRI (Frankrike), SISDE,( Italien) osv. är under kontroll av Malteserorden.

Den enklaste formen av kontroll går ut på att ledarna i de olika underrättelseenheterna är edsvurna medlemmar av de aktuella sällskapena, t ex är George Tenet, som var CIA-chef 11. september 2001 medlem av Malteserorden - som hade nyckelrollen i utförandet av tidens terror.
Det hemliga samröret mellan underrättelser och hemliga sällskap är som skapta för att främja agendan för NWO-globaliseringen där man ostraffat kan bryta mot lagar och trampa på medborgarnas rättigheter i processen.

Det bör t ex värderas som en reell möjlighet att Torbjörn Jagland fick sitt illamående på väg till jobbet i januari 2002 efter att ha blivit angripen av ett såkallat «non-lethal weapon» i regi av de hemliga tjänster/Stay Behind/Ockupationsberedskapet. Motivet? Högst sannskyldigt att "någon" ville att Jagland skulle överlåta det mäktiga partiledarvärvet i Arbeiderpartiet till den store valförloraren Jens Stoltenberg...
Det blev avslöjat att en stor del frimureri- och underrättelse-grums där en del av StayBehind-nätverket rullades upp i Norge:

"Stay-Behind-nätverket, med Alf Martens Meyer hade förbindelser till det engelska MI5 och CIAs representanter vid den amerikanska ambassaden. Stay-Behinds despoter blev utlagd i öppen terräng för att användas av de organiserade enheterna. De innehade sambandsutstyrsel, tydliga sprängämnen, vapen, ammunition, stridsransoner och tobak. Utstyrseln kom från Alf Martens Meyers kontor och finanansieringen kom från England och USA. I en matrikel för frimurarlogen hade Meyer IX graden i logen ”St. Olaus til de tre Søyler” i Oslo".

Finn Sjue och Ronald Bye uppger i boken ”Norges hemmelige hær” att StayBehind som mest innehades av 1-2 000 män i Norge och att den sorterade under underrättelse-tjänsten. Se
År 2003 kungjorde dåvarande statssekreteraren i Justitiedepartementet Jörn Holme att "Globaliseringskritikerna hotar rikets säkerhet".

Inte länge därefter blev Jörn Holme utnämnd till toppchef för PST - Politiets Sikkerhetstjeneste.
Är PST en tillräckligt nyttig idiot för NWO? Nyckeln ligger i om PST "samarbetar med" dvs mottar order från CIA eller ej. Varje PST-lillfinger som ges till CIA antas tjäna Illuminatis intressen, på bekostnad av intressena för Norges medborgare.

*

401 CIA

CIA byggdes upp i kölvattnet av andra världskriget, huvudsakligen av tidigare nazister och SMOM-riddare (medlemmer av Malteserorden).

Utövandet av oetiska handlingar mot amerikanske medborgare blev tidigt en av huvudaktiveterna för CIA, populärt kallat ”Dirty tricks department”.

CIA har under många tiotals år varit ett råtthål för kriminell aktivitet, som i det stora hela har varit i överenstämmelse med NWO-agendan. Det kan nämnas attentaten mot demokratiskt valda presidenter i Sydamerika (Jaime Roldos i Ecuador - död 1981 och Omar Torrijos i Panama - död 1981 ). De många strängarna som NWO-CIA har spelat i många länder är redogjorda bl a i den fd agenten John Perkins böcker ”Confessions of an economic hitman” och ”The secret history of the american empire”.

Här kan du se och höra John Perkins sjäv:


Ett av CIAs hemliga områdessatsningar har många år varit såkallade Mind Control (tankekontroll) för att kontrollera och styra andra personer. Det ligger omfattande info om MK Ultra projektet på nätet, bara ett par sökningar på Google bekräftar detta. Info om MK Ultra i Norge ligger bla på Facebook.

Mind control är ett av Illuminatis främsta satsningområden, och vissa metoder som används för traumatisering av barn har förgreningar in i ockultismen, något som det tidigare Mind Control offret Arizona Wilder har berättat om i detalj bl a här

Joseph Mengele, den såkallade "dödsängeln från Auschwitz" som fick ett väl tillrättalagt välkomstmöte av OSS/CIA efter att ha flytt från sina nazi-förbrytelser år 1945 är pionjären inom modern Mind Control. Mengele var också Arizona Wilders "handledare" dvs mind control-programmerare.

De hemliga tjänsterna har också goda möjligheter att skaffa hemliga intäkter («black budgets«), för såkallade hemliga projekt (”black projects”). Den absolut viktigaste intäktskällan är narkotikatrafik över landgränserna, som har pågått med statligt skydd från USA sedan Vietnam-krigen. Nyhetsspeilet har tidigare omtalat denna versamhet bl a här och här.
*

402 MI5/MI6

MI5 och MI6 är brittisk militärunderrättelse, som är infiltrerat av frimurare praktiskt taget från golv till tak.



MI5 och MI6 är kända för att operera mer subtilt än CIA med sina bulldozermetoder. Det betyder på intet sätt att agenterna sitter i lugn och ro och dricker te.

MI5 och MI6 är också tungt inne i Mind control genom att använda sig av tidigare mind control-metoder på sina medarbetare och offer, allt efter behov.

Diverse insider-avslöjande från whistleblowers ger att man tappar hakan och frågar sig: "Men hur kunde det vara möjligt?" Illuminati-forskaren Henry Makow beskriver materialet han genomgått med Blogs by people claiming to be former  MI5 and MI6 agents paint a sordid picture of state terrorism, rape, torture, mind control, murder and pedophilia in the service of the Illuminati.” Se
*

403 Narkotika-karteller

Envar skicklig narkotikaverksamhet har sina upphovsmän. Detta gäller också för narkotikatrafiken som bedrivs av världens underrättelsetjänst (med bistånd från logistiksidan av NATO från tid till annan, speciellt i Afganistan var NATO ju redan är tungt inne i fält.

Eftersom CIAs överordnade är Vatikanens militära armé SMOM (Malteserorden) är det naturligt att världens narkotika-langare befinner sig bland Malteserordens medlemmar, som ju redan har den stora praktiska fördelen att de har diplomatpass, dvs att de är immuna mot strafförläggning för envar förbrytare i varje land på jordklotet, tills det rör sig om terror-kriminalitet eller narkotika - kriminalitet.
Flera oavhängiga källor ”in the know” har pekat ut SMOM-medlemmen som huvudman för världens narkotika. Det är den spanske kungen Juan Carlos.


Juan Carlos

Världens narkotikakarteller, icke minst de sydamerikanska kokainkartellerna, utgör delar av det hemliga nätverket. I flera länder i Sydamerika har frimurarna viktiga roller, bl a för att se till att polisen ser en annan väg och lägger el narcotráfico på sina gäng, och ser till att domstolarna sörjer för att de verkliga bovarna går fria.
*

404 Mafia og organisert kriminalitet


Filmsuccén "Gudfadern" med Marlon Brando som Gudfadern Don Vito Corleone och Al Pacino som gudfaderns efterföljare Michael Corleone gav Maffian; Cosa Nostra ett ansikte. Många - inte minst italienarna - hade länge vetat om maffians existens som förefaller förnekad - omnämnd i samma mått som det stora flertalet hjärntvättande västländer förnekar Illuminatins existens idag.

Förhållandet mellan maffian och Illuminati kan uttryckas som "Alla fruktar maffian, utom Illuminati". Själv fruktar maffian bara Illuminati. Den moderna maffian blev i sin tid skapad av Illuminati, som en ny variant på "att spela på alla hästar". Den högsta maffioson har traditionellt varit Illuminat.

Illuminati är själv en giga-maffia, av ett sådan omfång att de flesta inte klarar av att förstå det. Otvivelaktigt rymmer Illuminati stora mängder ämnen som ger glimmrande filmer och serier a la Sopranos.
För mer info om det historiska samröret mellan Illuminati och maffian se här eller här.
*

405 FBI

I detektiv- och krimfilmer och -serier slutar det alltid till fördel för FBI - USAs federala polis - där de entrar scenen och griper the bad guys. Detta är en form för mental påverkan (hjärntvätt med subtila metoder) för att skapa flotta fasader för den osynliga makten hos publiken.

FBI är också insyltad i spindelnätverk för Illuminati. Manifestationen av detta är många. Det kan nämnas att FBI bidrog med bevisföring och efterforskning av 911-terroraktionen. Och när det restes krav i Kongressen om att det skulle igångsättas en utredning av 911 utan FIBs kontroll nekade president Bush att gå med på det...

Toppledarna för FBI deltar i de satanistiska Bohemian Grove-samlingarna som är en årlig crim scene, mao ämnad för förbrytelser. Medan toppledarna inom FBI är ohämmade Bohemian-deltagare sker "vakthållningen" (som huvudsakligen består i att spotta och gripa ovidkommande, mao närvarande "spioner" utan inbjudan) inne i The Grove finns agenter från FBI och CIA. Detta ombesörjer effektivt att envar kriminell handling som inträffar på The Grove får pågå oförtrutet och utan påföljder av något slag.

Våldtäkter och dråp på Gohemian Grove är inget som FBI känner till, täcker över och kan hända deltar i. FBIs närvaro finns mao på the Crime scene. Sina mest elementära plikter är inte att fungera som polis på ett effektivt och förebyggande sätt.

Två viktiga FBI-whistleblowers är Michael Ruppert och Ted Gunderson (7 deler med engelskt tal)
http://www.youtube.com/watch?v=W5r3HELQBXI

Här redogör Gunderson bl a för sprängämnet som användes vid bombingen av World Trade Centre år 1993 levererades av FBI-anhängare, samt Timothy McVeigh, som medverkade i falsk- terrorn i Oklahoma City år 1995 och var en MK Ultra-programmerad agent som arbetade för CIA. Enligt Gunderson blev Murray-byggningen i Oklahoma City sprängd av såkallad barometrisk bomb, och inte av "konstgödsel-bomb" som var rövarhistorien som presenterades för hela världen av västs media utan teknisk bevisning som förklaring till tragedin.

Michael Ruppert var narkotikaefterforskare vid LAPD (Los Angeles-polisen) tills han avslöjade att delar av USAs myndigheter står bakom narkotikatrafiken. När han tog upp detta internt blev han tvungen att sluta. Ett föredrag av Michael Ruppert finns  här.

I detta videoklipp konfronterar Michael Ruppert CIA chefen John Deutch i direktsänd TV om CIAs involvering i narkotikatrafiken.

Ted Gunderson tillbringade 27 år inom FBI och bland sina viktigaste fynd berättar han om de satanistiska elementen som genomsyrar det amerikanska samhället på olika plan (luktar Illuminati...)

Den skanalösa efterforskningen av Anthrax-terrorn i USA under hösten 2001, som användes för att provocera igenom NWO-lagen The Patriot Act av Kongressen, var signerad av FBI. Efter att källan för anthraxen lokaliserats (ett statligt biovapenlaboratorium nära Washington DC) begick FBI ändock den skandalösa underlåtenheten att inte kalla in alla personer som hade haft kontakt med eller kännt till anthrax-bakterierna vid ett rutinförhör.

Personer som FBI år 2008 - 7 år efter den dödliga anthrax-terrorn - utpekades som den skyldige, en anställd vid biovapelaboratoriet Fort Detrick blev högst sannskyldigt tagen av daga några dagar efter att han blev utpekad som "den enda skyldiga", genom ett såkallat "Suiciding" (dråp kamuflerat som självmord). De skrikande media-uppslagen om hans "självmord" efter att han var död och begraven är också klara indikationer på att FBI önskade "begrava" denna obehagliga sak för gott. Nyhetsspeilet har publicerat en artikel om anthrax-terrorn som ligger här.

Summa summarum så är det sublit och bra hemligt samarbete mellan maffian, FBI och CIA. "Limmet" som binder dem samman är narkotikatrafiken och anknytningen till Illuminati. Det sista är bara kännt för den absoluta toppen inom varje organisation.
*

406 Interpol

Interpol är till mångas överraskning inte en statlig, utan en privat organisation. Interpol samarbetar med fler än 100 länder, något som gör att Interpols agenter har en oroväckande enkel tillgång till konfidentiella personupplysningar från hela världen. En kort beskrivning av Interpol ligger r.

Interpol är Rothschilds och Illuminatis privata polisstyrka
Ett av Illuminatis Modus Operandi är att komma i position för att efterforska sina egna förbrytelser (t ex SMOM-medlemmen Henry Kissinger, som var en av arkitekterna bakom 11 september-attacken, blev utnämnd till förman för kommissionen för efterforkning av 911-terror) samt att de kan handlägga sina egna förbrytelser och uppdikta oskyldiga syndbockar helt hur det passar dem.
Den kriminalitet som täckes av Interpol faller i stora drag samman med Illuminatis kärn-verksamheter:

"Organisationens arbete är huvudsakligen riktad mot säkerhet och terrorism, organiserad kriminalitet, narkotikaprokuktion och -handel, vapesmuggling, människohandel, barnpornografi, ekonomisk kriminalitet, högteknologisk kriminalitet och korruption" Se
*

500   Media och underhållning

Länderna i väst är duperade och hjärntvättade till att tro att de har ärliga medier med ocensurerad redaktionell frihet som avslöjar kritiskt förhållandena i samhället. Detta stämmer inte.
Nyhetspeilet har tidigare publicerat tre TABU-översikter (som ligger härhär och här).



TABU-översikten är en genomgång av viktiga samhällsteman som den norska pressen väljer att tiga om, trots att de har full möjlighet för att göra sina egna undersökningar publicerar de sina konklusioner i form av försäljningsfrämmande chockavslöjanden. Men norsk press tiger om praktiskt talat allt om NWO.

En del av de hjärntvättade samhällena med sovande medborgare och tigande journalister är att allmänheten är i god tro om att de inte behöver bry sig på egen hand - för ifall något kritikvärdigt hade kommit upp i dagen hade det avslöjats av (mainstream) media och därefter hade det blivit fullt upp med att ge en skicklig behandling i politiska organ. Detta är långt ifrån ett tillfälle.

En nyare trend är att Illuminati också kontrollerar en stor del av alternativ media och alternativa mediaproduktioner. Ett exempel på detta är den alternativa filmsuccén "Zeitgeist" . Zeitgeist följer en klassisk desinformationsstrategi som går ut på att presentera några delar av sanning - för att få tillit. Men ett av Zeitgeists huvudbudskap är faktiskt att så tvivel om att Jesus Kristus var stort mer än en tillfällig person som har fått oförtjänt stor uppmärksamhet.

För att undergräva grundlagen för kristendom och kristen tro är det typiskt för ett Illuminati modus operandi. Personer som likt "Zeitgeist"-filmerna, icke minst för att Zeitgeist är mycket kritisk till både The Fed (USAs centralbank) och den officiella 911-historien blev inviterad att delta i «The Zeitgeist movement«. Och vips har en ny Illuminati-organisation med ett stort flertal av deltagare som är anti-illuminati... sett dagens ljus.
*

501    Tidningar och tidskrifter i väst

Listan på Illuminati-kontrollerade tidningar och nyhetsmagasiner är lång. Tydliga exempel är Financial Times och The Economist, som finns för att "referera" från Bilderbergmötena år efter år utan att någonsin omtala mötenas innehåll med ett enda ord.

Magasiner såsom Time och Newsweek och "tongivande" tidningar såsom New York Times, Washington Post och Wall Street Journal är också med här. Det samma gäller nyhetsbyråerna Reuters och Associated Press (AP) som lever censurerat och tillrättalägger "spin-info" som okritiskt kopieras och distribueras vidare av norska (och svenska min anm.) tidningar, icke minst av lokaltidningar.



Det fanns representanter från 16 pressorganisationer med på Bilderbergmötet år 2010, även från ett land som Turkiet. Det är nog lättare att ställa sig frågan vilka media som INTE kontrolleras av NWO-agendan. Den norska tidningen Friheten var länge en frisk fläkt, men så mister de också  presstödet. Kan det ha varit för att de praktisera reell tryckfrihet i Norge?
*

502 Tavistock Institute

Tavistock Instituet etablerades år 1922 av RIIA. Uppdraget som grundlägger major John Rawlings Reese, är en brittisk armé-tekniker, som fick vara med och organisera världens största enhet för hjärntvätt.


De uppgifter som Tavistock har lyckats så gott som med i snart 100 år, skiner också igenom i Tavistocks egen beskrivning av sin egen verksamhet "för använda social vetenskap på aktuella teman och problem"
“The Tavistock Institute of Human Relations is a not-for-profit organisation which applies social science to contemporary issues and problems.”Se



Tavistock hade ett nära samarbete med CIA under åren på 1960-talet på områden som masskommunikation (manipulering av massorna), där narkotikakulturen och populärmusik-kulturen blev introduserad samtidigt i väst som ett element i det långsiktiga Illuminati-projektet om att brya ner traditionella värden inklusive religion och familjen.

Fördelningen av uppgifterna var bl a sådant att Tavistock presenterade musikgrupper som de antog ville ha den önskade påverkningen (bl a de brittiska grupperna The Beatles och The Rolling Stones), medan CIA stod för narkotika-utdelningen där ungdomar möttes, såsom på Woodstock- festivalen där "någon" delade ut gratis LSD till festivaldeltagarna.

Det var Tavistock som organiserade The Beatles USA-tur i mitten av 1960-talet och sörjde för att unga flickor bussades till flygplatsen och fick betalt för att stå och hylla då flyget med The Beatles hade landat. Detta rapporterades om i "Beatlemania". Tavistock sörjde också för att The Beatles fick uppträda på den populära och Illuminati-kontrollerade Ed Sullivan-showen, som sändes över TV i hela USA.

Hösten 1980 tog Beatles-medlemmen John Lennon fram i en intervju med Playboy Magazine när den alltid frittalande Lennon sade som det var:
We must always remember to thank the CIA and the Army for LSD. That’s what people forget. Everything is the opposite of what it is, isn’t it, Harry? So get out the bottle, boy — and relax. They invented LSD to control people and what they did was give us freedom.”



Troligen var denna lösmynthet - om att det pågår en kriminell och hemlig agenda för skattebetalarnas pengar - som kostade Lennon livet några få månader senare. Lennon dödades av MK Ultra mind-kontrollerade Mark David Chapman. CIA och Tavistock har många tiotals år varit ordentligt insyltad i mind control-verksamhet - och också på individnivå.
*

503   Musikbranschen

Musikbranschen är en nyckel till att påverka den unga generationen och därmed bidra till att forma framtiden, något som Illuminati bevisligen har utnyttjat. Det kan nästan uttryckas som att modern populärmusik (rock, coundtry, pop osv) har utvecklats av Illuminati. Branschen och artisternas plats hos publiken har bevisligen varit att DE befinner sig i kulisserna.

Nyhetsspeilet har tidligare publicerat artiklar om Illuminatis inflytande i musikkbranschen , bl.a. härhär (Lady Gaga) och här.

I artikeln om "Illuminatartisernas topp 13" (sist nämnt av de tre) gås igenom hur Illuminati har bidragit till att påverka uppförandet och/eller det konstnärliga uttrycket till artister såsom The Beatles, The Rollling Stones, Elton John, Beyonce, Christina Aguilera, Rihanna, Shakira, Britney Spears, Michael Jackson, Eminem, Lady Gaga och Madonna.
*

504      Filmbolagen

Film är ett annat starkt uttrycksmedel som används för att påverka genom masskommunikation.
En av Illumintis filmfinesser är att "annonsera om framtiden" genom handlingar. Det kallas ”predictive programming”.

I filmen ”Knowing” från 2009.

Med Illuminati-aktören Nicolas Cage visas det om olyckan på en oljeplattform i Mexikanska gulfen (som förövrigt inte hade något med filmens handling att göra) som var praktiskt taget likt katastrofen som inträffade i Mexikanska Gulfen i april 2010.

I filmen  ”Total recall” från 1990 med Bohemian Grove-deltagaren Arnold Schwarzenegger har man lagt in avsnitt från ett planlagt framtidssamhälle, som bl a visar på användningen av vacciner med helt andra avsikter än i förebyggande syfte av sjukdomar och scanning av passagerare på flygplatser med frekvenser och avsikter som är något helt annat än säkerhetsåtgärder (jfr Illuminatis Modus Operandi: "En bra orsak och den verkliga orsaken"
Som det är sagt i  detta YouTube-klipp:

How much information they gave to us back then, to us it was just a movie, now its becoming a reality!”

Disney-koncernen har haft Illminati-anknytning från starten, bl a genom den illuminatiska Disney-blodslinjen till grundaren Walt Disney, som också var frimurare av 33de graden. Disney-filmer har i mer än ett halvt århundrade varit kulturbärande genom sin stora appell till barn och ungdom. Detta är filmer som ser oskyldiga ut vid en första anblick, men som vid närmare granskning avslöjer mängder av "planerade" hemliga symboler som lagts in i handlingarna.


Micke Mus demonstrerar ockultism: Magi till att tro på...

För mer info om den satanistiska Disney-konsernen, se  här, här, eller här.
Filmskaparen Stanley Kubrick hade inside-information från Illuminati och försökte att visa på något av Illuminatis inre liv i form av hemliga ritualer där samhällets medborgare deltar i smyg bakom masker i filmen Eyes wide Shut.

Detta blev Kubricks sista film. Kubrick dog under mystiska omständigheter medan han sov när filmen hade premiär, mao den döde Kubrick med ”Eyes wide shut” som kan igenkännas som en symbolisk signal från Illuminati.


*

600 Organisationer

Som det mesta som Illuminati företar sig fyller också organisationer många av dessa funktioner. Att sända ut budskap för att påverka allmänheten och media är en sådan funktion. Social kontroll genom att inlemma personer som har makt och inflytande i sina lokalorgan är en annan. Starka sociala föreningar är en viktig grund till att många väljer att delta. Dessutom fungerar organisationer som t ex Lions och Rotary som "poster" som fångar upp vad som rör sig i det lokala samhället och rapporterar diskret inom organisationen.
Illuminati står för sociala trender och har som motto "Att verka utan att synas", en konst som har utövats praktiskt talat till perfektion.
*

601 Odd Fellow Orden

Odd Fellow låter som ett norskt namn, men är globalt såsom många andra Illuminati-fasader.
Odd Fellow Orden (The Indipendent Order Of Odd Fellows - I.O.O.F.) grundades i USA redan på 1890-talet. Namnet härrör sig troligen från Oath Fellows - de edsvurna bröderna.
Den oavhängiga Norske Storloge av Odd fellow  är en internationell sammanslutning av människor, som är förpliktade att följa vissa regler och ordningar i sitt medlemskap.
Kvinnliga Odd Fellow-medlemmar kallas Rebeckasystrar. De är organiserade inom Rebeckainstitutionen, en integrerad och likställd del av orden. Se
*

602 Rotary

Rotary har mycket gemensamt med klubbar såsom Lions, men baserar sig på yrkesbaserad medlemskap. Genom att ha många olika yrken representerade på mötena uppstår en ganska god översikt över vad som förekommer på lokal nivå i samhället. Många medlemmar upplever också ett "tvärgående" som en fruktbar form för social samvaro och nätverksuppbyggande.
Klubben Rotary är mycket mer än t ex Tvedestrand Rotary som firar sitt 60-års jubileum i år.
Rotary grundades i USA år 1905 med en officiell tanke "att utveckla det lokala samhället" och har länge varit global.

"Alla 49 rotarianer deltog i utarbetningen av FNs resolution i San Fransisco år 1945. Av femtio nationella delegationer hade tjugo av dem en från rotary i sin stab och flera blev ledda av en rotarian". Se
På sätt och vis spelar det en liten eller ingen roll om någon av de fyra herremännen Edward Stettinius Jr.Alger Hiss,John Foster Dulles och W. Averell Harriman som kom samman i ett "extramöte" under utarbetningen av FNs fördrag i San fransisco för att planera för atombombningen av Japan var en rotarian såsom det redogörs under punkt 307 FN. De styrdes högre upp ifrån av Illuminati/NWO i likhet med en närvarande rotarian.
Rotary International har bl.a. utgett ett dokument vid namn ”Essensials for an enduring World Order…” Se

Är det vanskligt att spotta på lusen på gången, speciellt som det stora flertalet av de lägrestående Rotary-medlemmarna inte har den blekaste aning om vad som sker på Rotary-pyramidens högsta nivåer?
Rotary har en egen FN-representation, och anser sig som en "nära samarbetspartner" med Illuminati-organet FN, såsom det framgår t ex av Rotary Internationals egen hemsida:
Today, Rotary holds the highest consultative status possible with the United Nations as a non-governmental organization.” Se

År 1949 sade FNs första generalsekreterare norrmannen Trygve Lie, i ett tal på Rotarys Convention: "Jag vill personligen tacka alla rotarianer för deras förståelse för FN och den hjälp de har gett till vårt arbete. Sympatin och samarbetet med rotarianerna har alltid varit en inspiration och jag är mycket nöjd med att FN och RI har så nära förbindelser".

Rotary-klubben i New York, var FN håller till, leddes i evinnerliga tider av en Illuminati-insider såsom t ex italieneren Giorgio Hugo Balestrieri som är en medlem av Illuminatis P2-loge, som regisserade till stor del av den italienska Gladio-terrorn för tio år sedan, inkl. mordet på statsminister Aldo Moro.
Fram tills idag har Gimle Rotary i Norge stryrts av toppfrimurare, Bilderbergare, toppolitiker och näringslivsledare i sådan grad att det kan påminna om Norges svar på P2-logen, såsom den historiska president-översikten vittnar om här

*
603 World Peace Council

World Peace Council (“Världens Fredsråd”) är ett av Illuminatis många "superråd" med NWO-målsättningar.
«The WORLD PEACE COUNCIL ( WPC) is an anti-imperialist, democratic, independent and non-aligned international movement of mass action
*

604 Lucis Trust  (tidl. Lucifer Trust)

Lucis/Lucifer Trust grundlade på sin tid "New-Age" gurun Alice Bailey och Foster Bailey för att utge skrfter om "upplysta" tänkare såsom  Madame Blavatsky och Alice Bailey.
Lucifer betyder "Ljusbäraren" någon avspeglar sig i den "Illuminerade" målsättningen för Lucis Trust på stiftelsens egen hemsida:
“…International nonprofit dedicated to fostering enlightened leadership and open-minded dialogue… Se
Lucis Trust har över 6 000 aktiva medlemmar med huvudkontor i USA, Tyskland, Storbritannien, Nederländerna och i Schweiz.
För mer info om Lucis Trust, se  här eller här.

*
605 Rand Corporation

Rand Corporation är en av många Illuminati-baserade "think-thanks" som utövade en mäktig inflytelse inom utveckling och politik i tiotals år.
Rand corporation definierar sina målsättningar såhär: “The RAND Corporation is a nonprofit institution that helps improve policy and decisionmaking through research and analysis.”
För mer info om Rand, se  här.

*
606  Anti-Defamation League

The Anti-Demation League (ADL) etablerades redan år 1913 av zionistorganisationen B’nai B’rith (se punkt 204). Kort sagt fungerar ADL som ett gökur som kommer ut och ropar "anti-zemitism!, anti-zemitism!" när någon av Illuminati-zionisternas tvivelaktiga aktiviteter blir kritiskt granskade eller jesuitstyrda aktiviteter som utförs med hjälp av judiska/zionistiska frontfigurer och blir kritiserade.
För mer info om ADL se Nyhetsspeilets artikkel här eller Educate Yourself här.

*
607 WHO

WHO är ett FN-organ för hälsa. Av en eller annan orsak har WHO blivit besatt av vaccinering (något som ger pengar i kassan för Rockefellers läkemedelsindustri, de som är FNs "välgörare" till förtret för mer än nyktra fokuseringar såsom sund näring, mat utan förgiftade tillsatsämnen och kontroll med EM-strålningen världen över.

Vacciner innehåller en hel del milt sagt tvivelaktiga ingredienser såsom aluminium och utförtunnade virus, och borde nyktert sett vara "satt på undantag" av WHO, eftersom organet ger sig ut för att vara - ett organ för att förbereda folkhälsa världen över - vilket det inte är. (Ett bevis på detta är att det på ett annat ställe i

FN-systemet cirkulerar en NWO-plan för Codex Alimentarius (befolkningskontroll) .
Det är tex inte känt att WHO som endast en gång har gått emot innehållet i Codex A och sagt: "Hör här - vi kan då inte införa sådana restriktionen på undernäring som Codex lägger upp - det skulle medföra ökad sjuklighet och reducera levnadsåldern..."

För och under den globala psy-ops svindeln för massvaccinering mot svininfluensa år 2009 begick WHO ett orent spel på många grova sätt, bl a genom att ändra kriterierna för en "pandemi" efter att det visat sig att svininfluensaviruset var långt mindre allvarligt än man först trodde, faktiskt mindre än ett vanligt influensavirus. Nyhetsspeilet har tidigare beskrivit denna komplott som ”Beretningen om en planlagt pandemi”, se.

*
608 UNICEF

UNICEF är det mest rörande av alla FN-organ, tänk dig en organisation som visar omtanke för alla världens barn. Det har många fördelar och kan visa bilder av fattiga och/eller glada barn i sina marknadsföringsmatierial.

I likhet med WHO har UNICEF i så många av sina ansträngningar "kortslutit" med att man ska tro att det bästa som fattiga barn i fattiga länder kan få är vacciner. Många barn som lider av undernäring har ett dåligt immunförsvar, något som gör dem mindre i stånd till att ta emot vacciner utan att få försämrad hälsa. (Kroppens immunförvar angriper innehållet i vaccinet som om det vore vilket som helst främmande ämne som icke har något att göra i kroppen). Utvecklingen av AIDS-liknande symptom är ett exempel på resutatet av en kombination av fel näring/svikande immungörsvar/vaccinering.

FN/Illuminati har en Agenda för depopulation, alltså befolkningsreduktion på jorden. Detta finns bla beskrivet i FN-dokumentet Agenda 21: "Agenda 21 är en dokumentation på att NWO har en sjuk plan som är godkänd av nästan alla världens regeringar.

Ett mål för att reducera världens befolkning på är genom sterilicering. Detta har man många gånger försökt uppnå genom vacciner, också i UNICEFs regi ”UNICEF Nigerian Polio Vaccine Contaminated with Sterilizing Agents Scientist Finds” Se

Denna video handlar om UNICEF-svindeln på Haiti efter jordbävningen år 2010. UNICEF är - i likhet med Röda Korset - en mästare på marknadsföring, uppbyggning av märkesvaror och make-believe. Vilken roll spelar det om UNICEFs agenda ställer till det som t ex när FC Bacelona - världens bästa fotbollslag - springer runt på banan med dräkter som det står UNICEF på?
*

609 United World Federalists

United World Federalists – Citizens for Global Solutions är en av många "gräsrotsorganisationer" (Kamuflerade för att de är hemligt styrda från en högre nivå) som önskar en federal värld - mao en världsregering.
Det är oklart om den norska organisationen Én verden är en del av ”United World Federalists”.
Flera norska stortingspolitiker (samt Bilderberg-Trilateralisten Thorvald Stoltenberg) är medlemmar i En verden, som bl a har som målsättning: "Arbete för en ordnad och kontrollerad övergång till ett världsamfund som bygger på internationella lagar". 


Fr v. Jan Tore Sanner, Inge Lønning och Thorvald Stoltenberg
*

610  World Federalist Movement

World Federalist Movement (WFM) /  Institute for global policy, med målsättning:
“WFM is a global movement dedicated to the realization of global justice, peace and sustainable prosperity through the development of democratic…” Se
Eller som WFM själv säger:

An advocate for global governance and United Nations reform along federalist principles…”
Det är oklart om norska politikers egna organisation “FN-reform” utgör en del av ”World Federalist Movement”.

Det tyder på att "FN-Reform" är kopplat samman med "En verden" och att förvirringen runt de olika namnen kan bidra till att tankelägga de faktiska förhållandena såsom: Hur kan du som är demoktariskt norsk folkvald vara medlem av en icke-demokratisk organisation som arbetar både för nedläggning av demokratin i Norge, demolisering av nationen Norge och ett övergrepp på flertalet av de norska medborgarna till ett av NWO-kontrollerat slaveri?
*

611 Fabian Society

Fabian Society är ett brittiskt sällskap som inrättades 1884 för att arbeta för ett NWO-samhälle (socialistiskt-marxistiskt) med gradvis minskning av medborgerliga rättigheter och en gradvis mer dominant stat med hjälp av bit-for-bit-metoden:
1884 – The Fabian Society is founded to promote Socialism. The Fabian Society takes its name from the Roman General Fabius Maximus, who fought Hannibal’s army in small debilitating skirmishes, rather than attempting one decisive battle.” Se
För mer info om ”fabianerne” se  här eller här.

*
612   World Affairs Council

World Affairs Council är nog ett superråd för globalisering, något som är lätt igenkännt genom målsättningarna: “A non-profit, non-partisan organization who promotes greater understanding of global affairs… “ Se
The World Affairs Council is a membership-based nonprofit dedicated to providing everyone opportunities to practice global citizenship.” Se

*
613 Röda Korset

Röda Korset är en blandad organisation. Som fasad visas märkvärdigt upp ett Röda Kors med en toppkaraktär på alla punkter. Bara det att man antyder något negativt on Röda Korset som organisation väcker motvilja på ett obevisat plan. Varje gång en katastrof har inträffat eller annat skett i världen, får Röda Korset som organisation motta hälften av de insamlade donationerna.

Röda Korset är en pyramidstruktur i det globala nätverket, och dess plats är bl a definierat som att: «The Red Cross is an Illuminati KnightsTemplar front organization«. Se
En intressant Röda Kors-erfarenhet inträffade i USA i kölvattnet på 11. september-terrorn. Mängder av medborgarna var ju i chock och sorg då man gick man ur huse för att ge blod och donerade pengar till Röda Korset. Och Röda Korset tog emot och tog emot.

Men - vad var avsikten med all blodgivning? Det var ju praktiskt talat inte överlevande som drabbades eller blev dragna ut ur ruinerna. De många som hade drabbats av rök och/eller byggnadsdamm i lungorna måste ju få ut luften ur lungorna, och inte ge blod.

I efterhand restes många frågor om vart Röda Korset egentlighen hade använt sina mångmiljonbelopp som kom in, och det visade sig att merparten av pengarna var oanvända. Detsamma hände sig efter Katrina-katastrofen år 2005. Det kom fram att Röda Korset kom att använda pengar som hade donerats för räddningsaktioner till "kampen mot terror"...?!?!

Röda Kors skandalen beskrivs som ”The Red Double Cross” (svek) och beskrivs här:
It’s been a challenging three months for one of America’s best known charities, the 120-year-old American Red Cross. In the wake of the terror attacks of September 11, Americans responded quickly and with astounding generosity. Charities have raised an unprecedented $1.4 billion for victims of September 11. Nearly half of the money has been raised by the Red Cross, which also collected hundreds of thousands of blood donations. This story, of blood and money, has brought controversy and scrutiny to the well-regarded $3 billion a year charity.

Blood banking has become one of the most evil and consequential genocidal practices in the world today. To understand why the global blood “banksters” have selected this vehicle for effecting “population control” and conducting “spiritual warfare…” Se här och här.

Ledarskapet i Norges Röda Kors är väl värd att studera:
Fd generalsekreteraren i Norges Röda Kors Odd Grann är en norsk frimurare av XI graden, som är den högsta officiella graden inom det norska frimurarsystemet. Över ingången till Frimurerlogen vajar en flagga med ett rött kors. Det är knappast en tillfällighet, Illuminati är känd som ett symbol-freak framför allt.

Thorvald Stoltenberg har varit president i Norges Röda Kors. Det ryktas bland upplysta norrmänn att också Thorvald Stoltenberg är frimurare, något som inte har bekräftats av medlemsregistren som TV2 publicerade. I den stora frimurarpyramiden högre upp i artikeln framgår det att det finns en högre grad innanför The York rite vid namn "Order of The Red Cross". En möjlig förklaring är därför att Stoltenberg den äldre, är en högre gradens frimurre innanför York-riten i en utländsk loge.

Kan detta gälla fd Röda Kors chefen och nuvarande norska «chefs-globalisten» Jonas Gahr Støre, som ska ha byggt upp ett globalt nätverk "för jag kommer tillbaka som toppolitiker, politiker för Höyre" nuvarande Röda Kors toppchef är Børge «Brende?

*
614  Lions Club

Lions Club anses vara bland den lägsta nivån i pyramiden:
The Lion’s Club is considered to be a low level Illuminati feeder organization or front”. Se
Lions Club arrangerar bla bokantikvariat i konkurrans med Korpen och andra idrottslag, men vad gör de med pengarna som kommer in?

Vad hade skett om t ex medlemmarna i  Lions Club Holmestrand som protesterade massivt i chemtrails-sprayningen över Versfold i flera år. Då bestämnde de sig för att använda sig av gåvorna till aktiviteter i form av protestaktioner mot klimat-, miljö-, och hälsoförstörande chemtrails-sprayningen över medlemmarnas närmiljö?

*
615 Greenpeace

Greenpeace är ett exempel på an gräsrotsorganisation som startade upp med engagemang på gräsrotsnivå och med de bästa intensioner, men som gradvis har övertagits av (co-opted – kooptert) av THEY.

Greenpeace har t ex visat sig som ett nyttigt verktyg för att lura allmänheten till att tro på Rockefeller, CFR och Club of Rome och sin klimatlögn, något som Greenpeace själv har blivit tvungen till att avslöja:

Greenpeace Leader Admits Organization Put Out Fake Global Warming Data.
Greenpeace leader Gerd Leipold has been forced to admit that his organization issued misleading and exaggerated information when it claimed that Arctic ice would disappear completely by 2030, in a crushing blow for the man-made global warming movement.


In an interview with the BBC’s Stephen Sackur on the “Hardtalk” program, Leipold initially attempted to evade the question but was ultimately forced to admit that Greenpeace had made a “mistake” when it said Arctic ice would disappear completely in 20 years.

The claim stems from a July 15 (2009) Greenpeace press release entitled “Urgent Action Needed As Arctic Ice Melts,” in which it is stated that global warming will lead to an ice-free Arctic by 2030.” Se
Ifall Greenpeace hade checkat data, hade de kommit fram till att den globala uppvärmningen som proklamerades omkring 1998, och att jorden då var på väg in i en nedkylningsperiod, se.

*
616   World Wildlife Fund

World Wildlife Fund (WWF) har en målsättning som de flesta sluter sig bakom, att värna om världens vilda djurliv.

Bland grundarna av WWF finner vi personer högt uppe i pyramiden, bl a Storbritanniens drottnings man prins Philip och den holländske prinsen Bernhard, som också var en av grundarna av Bilderbergmötena. Sveriges kung Carl-Gustaf är också medlem.(min anm)

För sina fasad-föreningar kan det vara nödvändigt med lite kritisk genomgång av vad organisationen gör eller inte gör, och inte bara vad de säger: Har WWF gått hårt ut mot det faktum att den 2009/2010 dödades 18 björnar i Norge, varav 9 efter den offentliga tillåtelsen - det högsta antal döda björnar sedan 1915?  Se

Vilken roll spelar det vad WWF gör, så länge som folk tror att de gör det de får pengar för att göra? Varför är många av de tunga norska välgörenhetsorganisationerna i verkligheten baserad på Illuminatisk make-believe?
*

700 RELIGIÖSA GRUPPER

Illuminati brer inte bara ut sina fångstarmar utöver den västliga världen - utan över hela världen. Organiserad religion har fungerat som ett verktyg för att föra massorna (allmänheten) på villospår och bort från Gud genom århundraden. Infiltrationen av de många religionerna har också företagits för kampen mot Gud som är en av Illuminatis viktigaste - och bäst kamuflerade - målsättningar.

Många som har försökt förstå Illuminati har också fokuserat sig på poltik eller finansiering och har därmed översett med det viktiga faktum att Illuminati i grunden är en religiös organisation. Den stora lilla skillnaden är att Illuminati varken tillber Allah eller Jahwe eller Jesus Kristus. För Illuminati är demoner som Lucifer och Satan högst reella som man kommunicerar med genom olika ockulta ritualer. För mer info om Illuminati som religiös församling se här.

Illuminati prioriterar och på jesuitiskt vis infiltrerar sig i olika religiösa grupper för att bryta ner dem från insidan, bl a med att ersätta traditionellt religiöst innehåll och ritualer med Illuminatis egna budskap, agendor och ritualer. Icke minst i USA där ett stort antal religiösa grupper har blivit infiltrerade och övertagits av Illuminati, icke minst innanför traditionella kyrkosamfund.
*

701   Sufi Illuminati

Illuminatis inflytelse är inte begränsad till den västliga världen, och går århundraden tillbaka, väsentligt längre tillbaka än till jesuitten Adam Weishaupt som opererade i Bayern under 1770-talen och är känd som det moderna Illuminates grundare.

701 A Rawshaniyya

Rawshaniyya är ett självändamål utbredd i pashtunernas hemland (dagens Afganistan) på på1600- och 1700-talet.
Självändamålsförfattaren Adries Shah går så långt som till att hävda att Illuminati är ett självändamål (!) För en analys av detta,se.

701 B Fethullah Gülen 

Fethullah Gülen är ett självändamål som idag också utlovar politisk makt. Turken Tethullah Gülen, som opererar från USA, är en viktig del av Turkiets hemliga regering som opererar med stöd från USAs regering generellt och CIA speciellt se.

*
702 Teosofi

Teosofin är en internationell religiös och filosofisk makt som uppstod i New York år 1875. Teosofiska Samfundet presenterar ett system av kunskap om mänskrighet och universiellt, teosofi, som utformades av samfundets grundläggare Helena Petrovna Blavatsky, känd som Madame Blavatsky.

*
703 Jehovas Vittnen (Vakttornet)

Jehovas Vittnen, är också kända som vakttornet (Watchtower Society) grundades av Charles Taze Russell. Russell var frimurare av den 33de graden och tillhörde Russell-blodslinjen som är en av Illuminatis 13 huvudblodslinjer.
I följande The Forbidden Knowledge finns mycket om Satanic Ritual Abuse (SRA) Watchtower-samfundet i USA, och är Illuminati-styrt:

Because of numerous problems within the congregations of Jehovah’s Witnesses with Satanic Ritual Abuse (S.R.A.), the Watchtower Society put out an article in the Oct. 8, 1991 issue of the magazine. Lee Waters of Bethel Headquarters kept a file on his computer of Jehovah’s Witnesses who were reported to be victims of SRA. It is possible headquarters told him to delete the file. Another man who was at headquarters who is now believed out of the Society was also well informed of SRA among the congregations of Jehovah’s Witnesses. In fact, two J.W.s who had actually been in the Illuminati while J.W.s but had broken free, confronted the Governing Body and headquarters with their evidence of the Illuminati operating within the membership of the Jehovah’s Witnesses.”Se
En analys av delar av symbolbruket av Watchtower finnes här.

*
704  Mormonerkyrkan

Joseph Smith, mormonerkyrkans grundare var frimurare av 33. graden.
Fritz Springmeier, en världens främsta Illuminati-forskare och har i sin bok “Be wise as serpents” avslöjat hur grundaren av mormonkyrkan tillhör en av de 13 blodslinjerna.

denna artikel redogör Sprigmeter för vissa ritualer som praktiseras i Mormonkyrkan, och såsom han uttrycker det: ”In this part we will explain sealing rituals. I am doing this so that christians can understand who a Keeper of Seals is, and also so that christians can understand that Mormonism is closer to Satanism than it is to Christianity.”

*
705   Baha’í

Bahia'i tron - såsom av många anses vara en "utväxt" av islam har en New World Order som sin målsättning, som uttryckts av Shoghi Effendi,ett mångårigt överhuvud för Baha'i.
It is the structure of His New World Order, now stirring in the womb of the administrative institutions He Himself has created, that will serve both as a pattern and a nucleus of the World Commonwealth which is the sure, the inevitable destiny of the peoples and nations of the earth
Shoghi Effendi, The Promised Day is Come, p. 122 Se
För information om baha’i och frimureri, baha’I och New World Order,  här.

*
706  New Age

Etableringen av New Age rörelsen, som går helt tillbaka till Madame Blavatsky på 1800-talet ledde samfundet in i en luciferiansk tankegång. Detta är bland annat beskrivet här.
Som en kuriositet kan det nämnas att Oprah Winfrey, som har lett USAs populäraste talk show i mer än 10 år, av förståsigpåare anses propagera för ett New age budskap se här eller här.

*
707   Wicca (New Age)

Wicca bedriver magi och häxeri, en slags ordentlig version av Harry Potter, se här
Ett såkallat Wicca board ( eller ouija board) kan vara att på spiritistiskt vis få kontakt med andar eller andra enheter som änglar och demoner.

*
708   World Council of Churches  / Ekumenisk

Den ekumeniska rörelsen och "inter-religiös dialog" är en rökpuff för Vatikanen som från kulisserna önskar härska över hela världen genom att kontrollera andra religioner, det må så vara protestatisk eller ortodox kristendom eller islam och buddism.

Den ”inter-religiösa dialogen” er omtalas. här og här.
709 Christian Science
Christian science (“kristen vetenskap”) är knutet til Frimureriet och Jehovas Vittnen, se. här.

*
710  Hare Krishna

Hare Krishna rörelsen är en av de religiösaste miljöer som har "vaknat" och uppdagat att de har träffats av Illuminati-infiltration. Detta framgår av deras egna websidor.
Krafterna inom Hare Krishna-miljön har verksatt ett mottdrag för att befria sig själv från den nedbrytande Illmuminati-påverkningen, bl a genom chanting: ”Chants to clean the Illuminati brainwashing” och på andra sätt .

*
711   Lamaisme

Lamaismen som har Dalai Lama som frontfigur är inte bara "fred och ödmjukelse" såsom Nobels Fredspristagare sade år 1989 och ville framstå. Lamaismens Illuminati-förbindelser har bl a bestått av tyska forskare. Att Dalai Lama har umgåtts naturligt med personer såsom tyska nazister från tidigare krig och är idag inte särskilt fredsbefrämjande som de västlig ledarna George W. Bush och Barack Obama (?, min anm.), är också indikationer på att Dalai Lama är ett THEYs med många sympatiska ansikten.
För mer info om lamaismen/Dalai Lama och Illuminati, sehär, här eller här.

Toppskiktet av Illuminati-pyramiden

Den organisatoriska genomgången har inte varit så mycket mer än en avtäckning av Illuminatis mer synliga delar. Bruket av gruppindelning är för det andra grupperingar som är nämnda här och kan numreras och placeras innanför sina respektive huvudkategorier.

Högre upp i Illuminati-pyramiden blir organiseringen mer oklar - som ett fjäll som ligger inhöljt i evig dimma. Något som är mer säkert är att ockulta aktiviteter (ritualer med eller utan demon-involvering) blir ständigt mer framträdande.

De högst stående Illuminati- whistleblowers har skisserat toppskiktet i pyramidens "Top of the Top": italienska Leo Zagami och amerikanska  John Todd Collins (R.I.P) som år 2007 dödades medinjektioner på ett psykiatriskt sjukhus i USA.

Det är vanligt att högtstående avhoppare från Illuminati som "sjunger som sångfåglar" utsätts för våldsamma desinformations- och förföljelsekampanjer genom olika media och på olika sätt i sitt privatliv, inklusive övergrepp från psykiatrin. Detta för att allmänheten inte ska fästa tillit till den tillsynes otroliga informationen som handlar om Illuminatis inre gemak.
Både Zagami och Todd Collins har drabbats hårt av sådana övergrepp.
*

712   Den romersk-katolske kyrkan (Vatikanen)

Leo Zigami hävdar att Vatikanen - som i hemlighet försöker få kontoll över alla etablerade religioner bl. a genom det "ekumeniska" projektet - utgör toppskiktet av Illuminati och sitter i förarsätet för det ondskefulla NWO-projektet.

Det är jesuittena som styr Vatikanen och därmed kontrollerar hela den romersk-katolska kyrkan. Jesuiternas toppchef är jesuitgeneralen (titeln general syftar på att Jesuitorden är en militär orden som har till uppgift att föra krig) som kallas den Den Svarta Påven. Den Svarta Påven utövar i det närmaste diktatorisk makt över Vatikanen inkl. över "Den vita" påven själv.


Den vita och den svarta påven
-----------------------------------------------------------------------------------------

Ovanstående text är hämtad från Nya Politiken / bakom kulisserna, och går även att läsa på deras sajt.
http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/information-om-illuminati.html
Översatt från norskan av: Yrsa Häggström 



http://www.nyapolitiken.biz/index.html




Apocalypse Conspiracy 2013 - Illuminati World War III 

Video publicerad den 28 feb 2013
Planned and executed by shadowy multi-generational fascists bent on world domination and genocidal depopulation, the wars surrounding Israel and Nuclear Armageddon are being scripted
to usher in a totalitarian one world government for the western and European oligarchy, and elite bankster class. The film paints a very bleak picture of the state of world affairs with few glimmers of hope, however viable options are presented, and the brutal truth is revealed on such issues as Syria, Iran, Russia, China, DPRK, Missile Defense, Depleted Uranium Munitions, Israel and Palestine, past wars, economic slavery, and the march to WW3.

Also, regarding the video being mostly RT and Press TV news clips, the point was the prominent alternative media guests and subject matter, the fact that these stories arent told on cnn or msnbc or ctv only further proves that the western blocs bankster occupied commonwealth nations media is too censored to allow such monumental and apocalypse averting discussion. Most of the guests and reporters themselves are in fact American patriots and not affiliated with the Iranian or Russian government at all.

Must see articles and video addendum's on official view page - WW3 is Imminent - Russia, China, Iran, Korea, Syria -
http://blogdogcicle.blogspot.com/p/bl...
William Cooper - Majesty Twelve - Plan for World Conquest -
http://blogdogcicle.blogspot.ca/2013/...
Democratic Peoples Republic of Korea is not the Aggressor -
http://blogdogcicle.blogspot.com/p/dp...
Allied covert War on Syria could Trigger WW3 -
http://blogdogcicle.blogspot.com/2013...
9/11 - Kaballah - Mossad, MI6, Pentagon - Inside Job/False Flag http://blogdogcicle.blogspot.com/2013...
The Covenant of the Elite: http://blogdogcicle.blogspot.com/p/an...
Walter Veith - Revolutions, Tyrants: World Wars Planned in the 1800's
https://www.youtube.com/watch?v=FUNV_...
Pikes 3 world wars: http://libertyforlife.com/nwo/albert_...
LarouchPac - Unsurviveable - Obama's WW3 -
https://www.youtube.com/watch?v=W8kXQ...
Anonymous Manifesto of Patriots and the Secret Underground Resistance - Reverse the Depopulation Agenda -
http://blogdogcicle.blogspot.com/2013...
The road to WW3 - http://blogdogcicle.blogspot.com/2013...
To hear the entire version of the song playing at the end see http://www.youtube.com/watch?v=3_5LNd... (Tupac - Revolution)
*
*




*
Illuminati - en omfattande konspirations-granskning av "de upplysta"

11 kommentarer:

  1. --Härliga citat ur protokollen--

    Inympning av sjukdomar och andra frimureriets ränker. Men ni vet väl själva att det, för att folken i sin helhet skall uttala sådana önskningar, är nödvändigt att ständigt och i alla länder uppvigla regeringarna och folken och sålunda trötta ut alla med oenighet, fiendskap, stridigheter, hat och t o m martyrskap, hunger, inympning av sjukdomar, nöd och allt slags elände. Detta för att gojerna skall se den enda utvägen till räddning i vårt ekonomiska och även i övrigt fullständiga herravälde.

    Om vi ger folken andrum kommer vi sannolikt aldrig att nå därhän"


    ovan i protokoll nr 10


    hela den här skriften går i samma stil.

    SvaraRadera
  2. Är du en affärsman, politiker, musiker, student och
    du vill bli rik, mäktig och bli berömd i livet.
    uppnå dina drömmar genom att vara medlem i stor
    illuminati. Med detta alla dina drömmar och önska kan vara helt
    Finns, om u verkligen vill vara medlem av den stora illuminati
    Kontakta sedan Mr.Arnold kontakt via e-post @ illuminatihomeofwealth@outlook.com

    Personliga Information:

    Först ......
    Adress: .........
    Sex .....
    Ålder ................
    Stad: .........
    Status: .........
    Land: .........
    Telefon: .........
    Ockupation ...............

    Kontakta E-post: illuminatihomeofwealth@outlook.com

    SvaraRadera
  3. Är du en affärsman, politiker, musiker, student och
    du vill bli rik, mäktig och bli berömd i livet.
    uppnå dina drömmar genom att vara medlem i stor
    illuminati. Med detta alla dina drömmar och önska kan vara helt
    Finns, om u verkligen vill vara medlem av den stora illuminati
    Kontakta sedan Mr.Arnold kontakt via e-post @ illuminatihomeofwealth@outlook.com

    Personliga Information:

    Först ......
    Adress: .........
    Sex .....
    Ålder ................
    Stad: .........
    Status: .........
    Land: .........
    Telefon: .........
    Ockupation ...............

    Kontakta E-post: illuminatihomeofwealth@outlook.com

    SvaraRadera

  4. ILLUMINATI WORLD WIDE, JOIN TODAY AND BE FAMOUS & POWERFUL
    I bear witness today ,i lived in poverty until i saw an opportunity to be a member of the GREAT ILLUMINATI BROTHERHOOD and I took my chances and i have been a member for close to 4 years now.
    This is an opportunity for who so ever that want to become a member of a great Illuminati brotherhood (666), we the brotherhood want to
    render riches, power and fame to who so ever that is interested in becoming a member in all over the world, are you a good musician or a
    business man/woman or as well a worker and you need excess of money and you also want to become famous and wealthy?, here is your chance to become a member of the great illuminati church of satan, the 666 and become a star in your life. if really you are interested in becoming a full member of the illuminati don't hesitate to email us or call us now, we also want you to know that there is nobody that is to determine your future because your future is all up to you now. Contact Sir Jakes
    Via Email : sirjakes02@gmail.com
    Whatsapp: +2348086051875
    The higher you get the richer you become. Illuminati makes your business grow faster than you can ever imagine.

    WE BRING YOU ALL YOU WANT. BEING AN ILLITERATE OR A LITERATE IS NOT A BARRIER.
    So you do not have to be afraid of the sacrifice it takes you to archive your health as your wealth.

    SvaraRadera
  5. Jag är välkommen till ILLUMINATI GLOBAL CLUB Är du affärsman, politiker, musiker, fotbollsspelare eller student och du vill vara rik, kraftfull och vara känd i livet. Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem i Illuminati. Med det kan alla dina drömmar och ditt hjärtatillbehov vara fullt fungerande för att ansluta sig till världens mäktigaste hemliga samhälle Illuminati, kommandot accepteras över hela världen eller ring agenten på +2347082405418, du kommer att styras under hela processen och hjälper dig att gå med i ockulten . Att gå med i familjen Illuminati som ursprungligen kallades ORDER ILLUMINATE; utforska ändamålen av rikedom ... Jag lanserar en öppen inbjudan till alla som håller med på begreppet enskilda rättigheter att ansöka om att bli medlem i Illuminati Order. Ju fler medlemmar där är desto större blir dess inflytande. Gå med i världen av de lyckligaste och mest inflytelserika människorna i världen och bli den första som går med i ditt samhälle och sprida ordet av den berömda. Ring +2347082405418 för att gå med i familjen Illuminati. Berömda upplysta medlemmar Här är en lista över kända upplysta medlemmar (påstådda och beprövade bevis)? Aalyiah-illiminati? Adele-illuminati? Alicia-nycklar lampor? Barrack Obama-illuminati? Beyoncé Knowles-illuminati? Illuminati popen? Drottning Elizabeth II illuminati? George Soros illuminati? Ben Bernanke illuminati? George W. Bush illuminati? Jay-Z illuminati? Kanye West illuminati? Rihanna Illuminati? Bob Dylan Illuminati? Beyoncé illuminati? Lady Gaga illuminati? Jim Carrey Illuminati? Willow Smith illuminati? Nelson Mandela upplyst och många fler. För mer information kontakta james landets agent på +23407082405418 du skickar oss ett mail illuminatitoworldnation@gmail.com

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. FÖRFARANDE FÖR SAMARBETE MED STOR ILLUMINATI-TEMPEL AV PENGAR OCH STRÖM, KOMMER I ILLUMINATI
    whatsapp vår agent +234705874295 eller mail eller (illuminatisupreme01@gmail.com)


    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    broderskap kult idag och få omedelbar rik summa av. 1million dollar på en vecka och ett gratis hem. någon där du väljer att leva i den här världen och också få 350.000 dollar per månad som lön ...


    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.

    1. En kontantavgift på USD $ 1000.000 USD

    2. En ny slank dröm CAR värderad till USD 150 000 USD

    3.A Dream House köps i landet efter eget val


    En månad bokad möte med topp 5 världen
    Ledare och Topp 5 Kändisar i världen. Om du är intresserad ring
    agenten nu +234705874295 eller whatsaap honom på
    +234705874295 du kan även maila oss med det här,
    (illuminatisupreme01@gmail.com) för omedelbar inledande på nätet

    SvaraRadera
  8. FÖRFARANDE FÖR SAMARBETE MED STOR ILLUMINATI-TEMPEL AV PENGAR OCH STRÖM, KOMMER I ILLUMINATI
    whatsapp vår agent +2347085874295 eller mail eller (illuminatisupreme01@gmail.com)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    broderskap kult idag och få omedelbar rik summa av. 1million dollar på en vecka och ett gratis hem. någon där du väljer att leva i den här världen och också få 350.000 dollar per månad som lön ...

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.

    1. Ett kontantbelopp på USD $ 10000.000 USD

    2. En ny slank dröm CAR värderad till USD 150 000 USD

    3.A Dream House köps i landet efter eget val

    En månad bokad möte med topp 5 världen
    Ledare och Topp 5 Kändisar i världen. Om du är intresserad ring
    agenten nu + 2347085874295 eller whatsaap honom på
    + 2347085874295 du kan även maila oss med det här,
    (illuminatisupreme01@gmail.com) för omedelbar inledande på nätet

    SvaraRadera
  9. Misslyckas inte med att se ljuset. Pengar, befogenheter, berömmelse och rikedom blir din titel på bara två veckor. Om du är intresserad av att delta i illuminati-brödraskapet, kontakta oss via email georgeliam150@gmail.com
    Eller whatsapp brådskande genom denna kontakt +17026022088.
    För din onlineinitiering.
    Uteslutande där du inte har något avstånd kan arbetet av vår baphomet påverkas.
    Whatsapp +17026022088 nu och säg ja till dina drömmar.

    SvaraRadera
  10. Misslyckades inte med att se ljuset. Pengar, befogenheter, berömmelse och rikedom blir din titel i hela din generation och se dina drömmar komma igenom. Om du är intresserad av att ansluta dig till Illuminati, världsomspännande huvudkontor på (USA), maila till Join Illuminatiworldwideorder.com
      eller whats-app oss .. + 19292811087

    För din onlineinitiering.
    Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vårt baphomets arbete.

    Bli inte lurad och akta dig för online-internet
    bedrägerier som hävdar att vara en av oss gör det säkert för dig
    Bekräfta först innan du gör en förfrågan ...

    Obs .. Vi accepterar inte whatsapp-samtalsmeddelandet.

    SvaraRadera
  11. Är du en kommande artist, läkare, sjuksköterskor, banker och politiker, Bli medlem av Illuminati idag och vara rik för evigt. inkorg mig för medlemskap och kontant belöningar på 15.650.000 euro. E-post: illuminatistar666@usa.com.

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.