måndag 6 maj 2013

Flickan med 2 ansikten och 4 ögon (2)


Baby föddes med
2 ansikten och 4 ögon

I det Indiska förortsdistriktet Nagar vid Uttar Pradesh, 50km nordöst av New Delhi, föddes 2009 en ovanlig flicka med 2 ansikten och 4 ögon.

När flickan var 4 dagar gammal hyllades hon av bybor som reinkarnationen av Ganesha. Ganasha var en Hinduisk gudinna, som trots att hon alltid avbildas med ett elefanthuvud är en beskyddare av konst, vetenskap och intellektuell vishet.
*

 
Flickans födelse firades med jubel, applåder och mängder av gåvor från omgivningen. Hennes föräldrar hade när bilderna togs ännu inte hunnit döpa flickan. De anser trots flickans ovanliga utseende att hon är ett "mirakel" och "en gåva från Gud."


 
Läkare vet inte om hon någonsin kommer att kunna äta normalt.
Men, med tanke på alla gåvor så lär det nog finnas mat på bordet i vilket fall som helst...


Om flickan hade fötts här i väst så hade hon betraktats som ett missfoster. Men nu har babyns egenskaper istället hyllats som speciella så flickan kommer att få chansen att växa upp i harmoni och känna sig utvald istället för att betraktas som ett missfoster.


Källa: Amazing data - Shareordie.co.in, Physorg 2009


Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.