lördag 3 mars 2012

VACCINETS OFFER TYSTAS - Censureras i Svensk Media

[Not: Artikeln skickades 28-29/2 2012 till DN, SvD, Sydsvenskan och Aftonbladet. Alla refuserade den.
Den 1 mars 2012 publicerade finska Vasabladet en artikel som visar att finska myndigheter ska genomföra samma upplägg som denna artikel presenterar.]

Sveriges Regering i bakgrunden och Ida Andersson, 27, i förgrunden. Ida är ett av vaccinets många offer. Hon blev bland annat förlamad i ansiktet efter vaccineringen.  I två års tid har hon varit sjukskriven på heltid. ”Vaccinet förstörde mitt liv”, säger hon.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Media i Sverige CENSURERADE
uppmaningen från vaccinets offer:



- Regeringen, ta ansvar och jämför 5,3 miljoner vaccinerade svenskars öde med 4 miljoner ovaccinerade!


DEBATT. En majoritet i riksdagen vill att de narkolepsidrabbade barnen ska få ett eget juridiskt ombud. Därmed ökar pressen på regeringen, skriver SvD 25 jan 2012. 
Men det behövs även ett ombud för att representera de 5,3 miljoner svenskar som injicerades med vaccinet och dess hälsoskadliga tillsatser. Det är ett långt projekt som kräver egna medel och en opartisk styrning. 

Text: Torbjörn Sassersson | Foto på Regeringen ( förbättrat av: UnderMattan!)

Tillsatserna som skadat det svenska folket är bland andra skvalen, formaldehyd, tiomersal (49% kvicksilver) och polysorbat 80 alla ingredienser i Pandemrix enligt bipacksedeln (Fass.se). Alla dessa 5,3 miljoner svenskar har sannolikt fått olika grader av neurologiska och immunologiska skador.

Vi vet redan att mellan 8-21 personer dog till följd av vaccineringen. Enligt försiktighetsprincipen borde ingredienserna aldrig ha funnits i vaccinet från första början. Principen tillämpades inte.  Endast en skara ”elitpersoner” i Tyskland fick vaccinet utan de mest giftiga tillsatserna enligt Spiegel Online.

Vaccinföreträdare menar att halterna är så små, men alla halter är för höga eftersom ämnena inte ska förekomma i kroppen alls. För kroppen är de giftiga i alla doser. Dessutom är forskningen på samverkanseffekter mellan dessa gifter nästan obefintlig.

Vi vet redan genom att läsa på bipacksedeln för Pandemrix (Fass.se) att allvarliga biverkningar kan uppstå. Pandemrix rekommenderas inte längre till barn, åldersgränsen är höjd från 6 månader till 20 år. Allergiker uppmanas vara försiktiga. Gravida bör, enligt bipacksedeln för läkemedlet, diskutera med sin läkare innan de vaccineras med Pandemrix.

Sveriges Radio P4 Riks den 16 oktober 2011 (spola fram till 23 min)

I en intervju för Ulf Elving Sveriges Radio P4 Riks den 16 oktober 2011 (spola fram till 23 min) berättar Smittskyddsinstitutet Annika Linde att hon själv inte tog något vaccin mot svininfluensan. Hon uppger att hon inte vaccinerar sig för att hon hellre upp bygger ett eget immunförsvar genom att ha ha influensorna. Det är bättre, säger statsepidemiolog Annika Linde i samma intervju.

Regeringen måste tillsätta en nationell långsiktig utredning på följdskadorna av vaccinet


För de 5,3 miljoner svenskar som vaccinerades tar vi på Vaccin.me oss friheten att kräva följande av den svenska Regeringen:

  • Vaccin.me kräver av Regeringen att inte bara 168 narkolepsibarn ska få ett ombud utan även den grupp bestående av 5,3 miljoner svenskar som fick Pandemrix.

  • Dessa svenskars öde måste följas upp medicinskt de kommande decennierna för att se vilka symptom som uppstått efter vaccinationen. Kontrollgruppen är självklart alla ovaccinerade svenskar. Därmed erhålls ett vetenskapligt underlag för att bedöma den egentliga skadan på populationen.

  • Utredningen bör estimera kostnaderna för vård och läkemedelskonsumtion till följd av vaccinskadorna. De ger ett mått på prislappen som svenska skattebetalare får stå för och den del som innebär rena intäkter för läkemedelsbranschen på vaccinskadornas eftermarknad.

  • Regeringen måste offentliggöra det idag hemligstämplade avtalet mellan svenska Regeringen och GlaxoSmithKline. Om GlaxoSmithKline då väljer att stämma Regeringen är det ändå vi skattebetalare som kommer att betala för det också.

  • Utredningen bör även ta fram regler för hur en Regering bör agera säljbolag åt ett läkemedelsbolag. Idag verkar inga regler finnas överhuvudtaget.

Dessa krav måste anses vara rimliga med tanke på det nationella medicinska testprojekt som Regeringen utsatt merparten av den svenska populationen för. Det var vi folket som fick i oss er veritabla giftcocktail och det är vi folket som kommer att betala för projektet. 

Vi kan sedan med utredningens vetenskapliga resultat jämföra denna skadeverkan mot Smittskyddsinstitutets fria spekulation att 60 svenskar påståtts ha räddats. Ingen av dessa 60 svenskar har kunnat höras eftersom dessa individer endast utgör en statistisk produkt. I realiteten existerar inte dessa individer mer än som spöken i Smittskyddsinstitutets efterkonstruerade kalkyler.

Text: Torbjörn Sassersson

SigneratLinda Karlström, Marina Ahlm, Torbjörn Sassersson / Vaccin.me
Ann Britt Axelsdotter / Mammor mot Gardasil
Marie Almquist, Berit Stridsberg / Livet efter Sprutan


(Bilder: UM-bloggen)


Relaterat

SvD: Majoritet vill ge barn med narkolepsi eget ombud





Pandemrix skadliga innehåll

Tiomersal
Kvicksilverbaserat preparat som anses vara extremt giftigt. Tiomersal består av etylenglykol (anti-is), etanol, thiosalicylic-syra, sodiumhydroxid and etylkvicksilver. Kemikalierna är neurotoxiner och potentiellt dödliga beroende på intagen dos. Kemikalierna kan lätt skapa cancer, hjärn- och leverskador.

Rapport: Mitochondrial dysfunction, impaired oxidative-reduction activity, degeneration, and death in human neuronal and fetal cells induced by low-level exposure to thimerosal and other metal compound

Om rapporten (Amalgamskadefonden):  Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser.

SkvalénSkvalen har vid injektion på möss gett ledgångsreutmatism (autoimmun sjukdom). Injektioner av skvalen misstänks framkalla allvarliga autoimmuna sjukdomar hos människor. Andra referenser: Squalene: C30H50 an Adjuvant och Squalene-effekten.

Polysorbat
Enligt ”Annals of Allergy, Asthma and Immunology”, V95, Nr6, 2005, 593-599(7), ”Polysorbate 80 är en faktor som kan orsaka anafylaktisk chock (kraftig allergisk reaktion med risk för dödsfall). Ämnet kan skada det immunologiska systemet. Undersökningar visar att det kan leda till infertilitet (Gajdova M, Jakubovsky J, Valky J., Food Chem Toxicol. 1993 Mar;31(3):183-90. PMID: 8473002). Ämnet är giftigt och ska inte ätas, drickas, beröras och inte heller injiceras.

Formaldehyd 
Ämnet används för att konservera lik. Formaldehyd är ett neurotoxin och carcinogen som även kan orsaka sömnproblem, andningssvårigheter, huvudvärk, kräkningar, näsblod och hudproblem. Det har diskuterats om ämnet ska tillåtas ha ett lägsta gränsvärde.

Övriga källor för information om kemikaliernas risker: Kemikalieinspektionen (Kemi.se) och Oxford Department of Chemistry (chem.ox.ac.uk).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Materialet först publicerat på:



- Vi samlar rapporter om vaccinationsskador
och informerar allmänheten om risker med vaccin.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Editors notes:  
Naturligtvis publicerar inte den fullständigt synkroniserade svenska mediamaskinen något oberoende material som kan påverka läkemedelsindustrins vinster negativt. 

Kampanjerna för vaccinet och massvaccineringen, som förts i samma media, börjar så smått ifrågasättas av fler och fler. Människorna som tjänar enorma pengar på mediaverksamheten har också stora intressen inom läkemedelsindustrin...

*Visst du att i USA friskrev sig läkemedel-företagens ägare  helt från juridiskt ansvar lagom före att de sålde vaccin för många miljarder dollar till hela världen?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.