fredag 16 mars 2012

Fantastisk hund i Kina som går upprätt med en handväska!


Fantastisk kinesisk hund!
I Henan, Kina, bor den här fantastiska hunden som kan gå upprätt med en handväska. Idag fick hunden tyvärr bara med sig sin teddybjörn, men vi återkommer kanske med bilder där hunden har sin vanliga handväska med sig...



- En hund som han bära väskor är väldig bra att ha med sig när man går på shoppingtur i Kina. ...Alla borde ha en!

...Och här är ytterligare en stilstudie på denna fantastiska hund där den graciösa gångstilen fullständigt överväldigar alla kineser som får en möjlighet att studera fenomenet.

Vi på UnderMattan.bloggen ger förstås jycken stående ovationer och hoppas snart återkomma med fler sensationella avslöjanden...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HENAN PÅ WIKI

Henan (kinesiska: 河南; pinyin: Hénán; Wade-Giles: Ho-nan; betydelse: flod-söder, söder om (gula)floden) är en provins i centrala Kina. Den har en yta på 167 000 km² och totalt 96 670 000 invånare (2003). Provinshuvudstad är Zhengzhou.

Historia


Henan, som ibland kallas "den kinesiska civilisationens vagga". Här ligger de båda tidiga huvudstäderna Luoyang och Kaifeng. Henan ligger på ungefär samma ställe som Yuzhouprovinsen under handynastin.

Politik


Den politiska makten i Henan utövas officiellt av provinsen Henans folkregering, som leds av den regionala folkkongressen och guvernören i provinsen. Dessutom finns det en regional politiskt rådgivande konferens, som motsvarar Kinesiska folkets politiskt rådgivande konferens och främst har ceremoniella funktioner. Provinsens guvernör sedan 2008 är Guo Gengmao.

I praktiken utövar dock den regionala avdelningen av Kinas kommunistiska parti den avgörande makten i Henan och partisekreteraren i regionen har högre rang i partihierarkin än guvernören. Sedan december 2004 heter partisekreteraren Liu Zhangong.
*

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


FAVORIT I REPRIS!

För alla som missade den fantastiska hunden Ozzy så ges här möjligheten att på nytt återknyta bekantskapen med honom. På videos undertill kan man följa hur Ozzy både tränas och utför halsbrytande tricks.




"OZZY" TRÄNAR PÅ SINA SINA TRICK...



"OZZY" IN ACTION...


"OZZY" IN ACTION 2...

Källa: Amazing data, youtube


undermattan.blogg

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.